- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Kendine göre haklı olduğunu düşünüyorSize göre suçluysa sessiz kalmaya devam edin. Hayır birde adım mı atacaktınız?
Engellerin altında bir mana aramayın.
Merhaba arkadaşlar
Telefonda erkek arkadaşımla tartıştım sonra birbirimize karşı çok kırıcı olduk.Erkek arkadaşım engelledi 5 dakika sonra engeli geri kaldırdı.Ama henüz ne mesaj ne arama anlamadım.Ben ise bir özür bekledim bu ne demek oluyor.Bu durum karşısında sessiz kalmalı miyim bana göre suçlu o
38 yasında mısınız gercekten?Kendine göre haklı olduğunu düşünüyor
Neden öyle sandınız38 yasında mısınız gercekten?
Ben 14 sandım.
Merhaba arkadaşlar
Telefonda erkek arkadaşımla tartıştım sonra birbirimize karşı çok kırıcı olduk.Erkek arkadaşım engelledi 5 dakika sonra engeli geri kaldırdı.Ama henüz ne mesaj ne arama anlamadım.Ben ise bir özür bekledim bu ne demek oluyor.Bu durum karşısında sessiz kalmalı miyim bana göre suçlu o
Bu yaptıklarınız 38 ve 36 yasında insanların davranışları değil.Neden öyle sandınız
Siz kaç kere ayrıldınızYaslar 18 mi diyesi geliyor insanin ama sanirim 38 yasindaydiniz. Ne ozru ya adamin evlenmeye niyeti olsa 4 senedir havada karada evlenirdi. Madem sizin evlenmek gibi bir dusunceniz var ayrilin dedik dun ama bence siz de ne istediginizi bilmiyorsunuz. Oldu olacak ozur dileyin ya da adamin sizden ayrilmasini bekleyin yoksa siz kendi basiniza karar almakta zorlaniyorsunuz.
Sizin yaş kaçBu yaptıklarınız 38 ve 36 yasında insanların davranışları değil.
Konu benim yaşım değil ama yine de yazayım 32.Sizin yaş kaç
Siz kaç kere ayrıldınız
Konunun yaşı mı var engel koymanın yaşı mı varKonu benim yaşım değil ama yine de yazayım 32.
Yargılıyorsunuz ya merak ettim siz hangi kafayla evlendiniz veya evleneceksinizsen ne yapacaksin benim kac kere ayrildigimi sen kendine bak. Sen bu kafa ile evlenirsen zaten cok yanlis bir evlilik yapacaksin aynen devam et.
Engel koymanın yaşı yok. Biri ile iletişimi kesmek için engelleyip orada bırakıyorsa tamam. Ama kavgada engelleyip 5 dk sonra kaldırıyorsa evet , çok ergence bir tavır açıkçası.Konunun yaşı mı var engel koymanın yaşı mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?