Telefonda engellemek

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba arkadaşlar
Telefonda erkek arkadaşımla tartıştım sonra birbirimize karşı çok kırıcı olduk.Erkek arkadaşım engelledi 5 dakika sonra engeli geri kaldırdı.Ama henüz ne mesaj ne arama anlamadım.Ben ise bir özür bekledim bu ne demek oluyor.Bu durum karşısında sessiz kalmalı miyim bana göre suçlu o

2020 yılından beri erkek arkadaşınız ve size olan davranışlarıyla ilgili sorun yaşıyorsunuz.

Adam sözde sizin için 4 yıl önce , sizin yaşadığınız yere taşınmıştı. Siz 38 , sevgiliniz 36 yaşında yaşında yetişkin insanlarsınız. Ancak sadece haftada 1 kere görüşüyorsunuz , bu görüşmelerde de adam evden çıkmak istemiyor. İlişkiniz ileri de gitmiyor ( evliliğe dair bir çaba vb). Adamın aktif olarak görüştüğü başka bir kadın olsa şaşırmam.

Artık bir karar vermelisiniz. İlişkinizi bir adım öteye taşıyamıyorsanız , o zaman boşu boşuna birbirinizi yıpratmanın da bir anlamı yok. Ayrılıp , yollarınıza gitmek daha sağlıklı görünüyor.

Özel değilse sorun neydi de iş engellemeye kadar gitti ?
Yazarsanız daha çok yardımcı olunabilir .

Yaslar 18 mi diyesi geliyor insanin ama sanirim 38 yasindaydiniz. Ne ozru ya adamin evlenmeye niyeti olsa 4 senedir havada karada evlenirdi. Madem sizin evlenmek gibi bir dusunceniz var ayrilin dedik dun ama bence siz de ne istediginizi bilmiyorsunuz. Oldu olacak ozur dileyin ya da adamin sizden ayrilmasini bekleyin yoksa siz kendi basiniza karar almakta zorlaniyorsunuz.

Siz kaç kere ayrıldınız

İşin ilginç tarafı, evlenmeye niyeti olmayan bu adamla evlenmeye can atıyorsunuz ama kocasıyla sorun yaşayan kadınların konusuna girip "sana değer vermiyor, ayrıl" diyorsunuz.

Telefonda engelledi, engeli kaldırdı, hâlâ aramadı, bence ben haklıyım... Kaç yaşında sanacaklardı ki sizi? 38 yaşında kadının takılacağı şeyler mi bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…