Telefonda engellemek

İşin ilginç tarafı, evlenmeye niyeti olmayan bu adamla evlenmeye can atıyorsunuz ama kocasıyla sorun yaşayan kadınların konusuna girip "sana değer vermiyor, ayrıl" diyorsunuz.

Telefonda engelledi, engeli kaldırdı, hâlâ aramadı, bence ben haklıyım... Kaç yaşında sanacaklardı ki sizi? 38 yaşında kadının takılacağı şeyler mi bunlar?
Sizin beni takip etmekten başka işiniz yok mu size ne nerden biliyorsunuz insanların ne yaşadığını buraya yazılan kadar biliyoruz ona göre yorum yapıyoruz

Yargılıyorsunuz ya merak ettim siz hangi kafayla evlendiniz veya evleneceksiniz

Ben evliyim ve evlendigimde ergenlik kafasindan coktan cikmistim. Elin ipsiz sapsizlari ile hic ugrasmadim cok merak ediyorsan. Kimseyide benimle evlensin diye beklemedim, evlenmek icin ikna edilmeye calisilan taraf oldum. Sen aynen devam et.

Merhaba arkadaşlar
Telefonda erkek arkadaşımla tartıştım sonra birbirimize karşı çok kırıcı olduk.Erkek arkadaşım engelledi 5 dakika sonra engeli geri kaldırdı.Ama henüz ne mesaj ne arama anlamadım.Ben ise bir özür bekledim bu ne demek oluyor.Bu durum karşısında sessiz kalmalı miyim bana göre suçlu o
Sessiz kal dicez duramayip yazcaksin
Hemcinslerim niyeyse öyle oluyor

Ben evliyim ve evlendigimde ergenlik kafasindan coktan cikmistim. Elin ipsiz sapsizlari ile hic ugrasmadim cok merak ediyorsan. Kimseyide benimle evlensin diye beklemedim, evlenmek icin ikna edilmeye calisilan taraf oldum. Sen aynen devam et.
Aman ne büyük marifet çok ozendim sorma sırf benim peşimden koştu diye kimseyle evlenmedim çok şükür

Saçma olduğuna siz karar veremezsiniz hayatınızda çok doğru adımlar atmışsınızdir eminim bravo size
Valla konu açmışsınız ben de yorum yapma hakkımı kullanarak saçma olduğuna karar verdim. Tek diyende ben değilim. :KK66: Ve sağ olun hep doğru kararlar alırım zaten. 😏🎉

Sizin beni takip etmekten başka işiniz yok mu size ne nerden biliyorsunuz insanların ne yaşadığını buraya yazılan kadar biliyoruz ona göre yorum yapıyoruz
İki günde en az üç konunuz sayfaya düştü. Başkalarının konularında da yorumlarınız konularınızla çelişince ilginç oluyor. Takip demeyelim de size maruz kalıyorum.

Aman ne büyük marifet çok ozendim sorma sırf benim peşimden koştu diye kimseyle evlenmedim çok şükür

Iste senin evlilige bakisin bile marifet. Cunku 4 sene seninle evlensinler diye bekliyorsun. Annem markete gonderdi gitmedim, evlenmeden yalniz yasamama izin vermezler,sevgilim cinsellik yasamak istiyor, 4 senedir evlense evlenirdi diyen ben degilim. Biraz yasina gore davranma zamanin coktan gelmis. Ne istedigini bilmiyorsan suclusu biz degiliz bosuna atar gider yapma.

Iste senin evlilige bakisin bile marifet. Cunku 4 sene seninle evlensinler diye bekliyorsun. Annem markete gonderdi gitmedim, evlenmeden yalniz yasamama izin vermezler,sevgilim cinsellik yasamak istiyor, 4 senedir evlense evlenirdi diyen ben degilim. Biraz yasina gore davranma zamanin coktan gelmis. Ne istedigini bilmiyorsan suclusu biz degiliz bosuna atar gider yapma.
Tamam haklısın sen olgunsun en iyi sensin yeter ki beni rahat bırak

İki günde en az üç konunuz sayfaya düştü. Başkalarının konularında da yorumlarınız konularınızla çelişince ilginç oluyor. Takip demeyelim de size maruz kalıyorum.
Başkalarının konusu başka benimki başka boşanmak istiyorum diye konu açmadım ben biraz algı yeteneğiniz zayıf galiba yazık

Back
X