• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda engellemek

Seninde benimle böyle konuşmak hiç haddin değil
Benim seninle olan konuşmamdaki üslubumda sorun görülse zaten forum yöneticileri müdahale ederdi. Neyse biraz olgunlaşınca anlarsın bazı şeyleri. Herkes ergenliğe girer ama sen çıkamamışsın malum. Alttan almak lazım ergenleri. ;)

Merhaba arkadaşlar
Telefonda erkek arkadaşımla tartıştım sonra birbirimize karşı çok kırıcı olduk.Erkek arkadaşım engelledi 5 dakika sonra engeli geri kaldırdı.Ama henüz ne mesaj ne arama anlamadım.Ben ise bir özür bekledim bu ne demek oluyor.Bu durum karşısında sessiz kalmalı miyim bana göre suçlu o
Şu engelleme olayı o kadar irrite edici ki. Rahatsız olup kurtulamadığın biriyle iletişimi kesmek içinse okey ama kavga esnasında engelle, yok geri kaldır falan, öf.

Son düzenleme:
Evet bir tane aklı selim cevap yok herkes fesatlık peşinde ülkede ne çok mutsuz kadın varmış üzüldüm konu açtığım için
Vallahi bu konudaki tek mutsuz kadın sensin. Kendin gibi ergen herifin avucuna düşmüşsün birbirinizin oyuncağı olmuşsunuz. Denksiniz birbirinize. Zaten bu yaşlarda sizi sizden başka kimse çekmez. Malum yetişkin oluyor insan o yaşlarda eee siz de malum daha olamamışsınız. 🙄

Başkalarının konusu başka benimki başka boşanmak istiyorum diye konu açmadım ben biraz algı yeteneğiniz zayıf galiba yazık
Esas boşanmak daha zor. Sen daha bi ilişkiyi bitiremiyorsun, millete boşan demek kolay tabii. Hem konu ayni; değer görmüyorsun, ayrıl demişsin, sen görüyor musun?

İstediğim gibi açarım sanane
"Sana ne, saman ye, daha doymazsan beni ye"
diyeceksin neredeyse, az biraz sakin ol.
İşinize gelmeyen yorum olunca, biraz eleştiri olup gerçekler yüzünüze vurulunca "yargılamayın bla bla"
Napsin insanlar, yalandan umut ve gaz mı versinler?
Güzelce söylesinler falan diyeceksin ama güzelce de söylendi eminim, anlamamakta ısrar edince insanlar da tavır değiştiriyor.

Aman ne büyük marifet çok ozendim sorma sırf benim peşimden koştu diye kimseyle evlenmedim çok şükür
Size yazılanlardan ders alacağınıza kişiselleştirip savunmaya geçiyorsunuz.

Yanlış olan yaşlar değil o yaşa uymayan davranışlar .

Olğunlaşma yaşında ergen çiftler gibi davranmışsını ama bunun yaşla ilgisi yok sanırım duygular ve zekayla ilgili.

Müge anlıda 50 yaşındakı kadının 30 yaşındaki adama aşık olup dolandırılmasınıda gördüm olabılıyor .

"Sana ne, saman ye, daha doymazsan beni ye"
diyeceksin neredeyse, az biraz sakin ol.
İşinize gelmeyen yorum olunca, biraz eleştiri olup gerçekler yüzünüze vurulunca "yargılamayın bla bla"
Napsin insanlar, yalandan umut ve gaz mı versinler?
Güzelce söylesinler falan diyeceksin ama güzelce de söylendi eminim, anlamamakta ısrar edince insanlar da tavır değiştiriyor.
Gerçekten nanik çekmelik cevaplar şaka gibi banada aynı cevabı verirse şaşırmam 😂

Evet bir tane aklı selim cevap yok herkes fesatlık peşinde ülkede ne çok mutsuz kadın varmış üzüldüm konu açtığım için

Konuda mutsuz bir kadin var ama bil bakalim o kim? Mutsuz olma diye ugrasiyoruz bu sefer fesat oluyoruz. Hayir o adamin seninle evlenecegini hic sanmiyorum. Oldu ki evlendi bosanacak kadar ayaklari yere saglam basan guclu bir karakter de degilsin. Sevgilinden bile ayrilamiyorsan hic bosanamazsin. Her turlu zarara ugrama diyoruz ama kadinin dusmani yine kadin oluyor.

Diger konularinda kendimi cok ezik hissediyorum demistin bu konunda bunu daha net anladim. Terapi al dedik onu da sallamadin. Ne diyelim kendi dusen aglamaz. Biz akli selim degiliz sen bosver bizi.

Back
X