- 30 Kasım 2019
- 12.528
- 40.216
- 598
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
36 değil 16 galiba.Konu acan sensin, soru soran sensin ama beni rahat birak diyen yine sensin. Ne oldu cevaplar isine gelmedi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 değil 16 galiba.Konu acan sensin, soru soran sensin ama beni rahat birak diyen yine sensin. Ne oldu cevaplar isine gelmedi mi?
DoğrudurBaşkalarının konusu başka benimki başka boşanmak istiyorum diye konu açmadım ben biraz algı yeteneğiniz zayıf galiba yazık
36 değil 16 galiba.![]()
Konu acan sensin, soru soran sensin ama beni rahat birak diyen yine sensin. Ne oldu cevaplar isine gelmedi mi?
Bizene ise açma konu ? Konu açarsan yorumda yaparım gayet. Görmek istemiyorsan gözardı edersin gerisi haddin değil.
Hava sıcak ama esas nem çok36 değil 16 galiba.![]()
Evet bir tane aklı selim cevap yok herkes fesatlık peşinde ülkede ne çok mutsuz kadın varmış üzüldüm konu açtığım içinKonu acan sensin, soru soran sensin ama beni rahat birak diyen yine sensin. Ne oldu cevaplar isine gelmedi mi?
Kendinizi kandırmaya devamHava sıcak ama esas nem çok
9 gün tatil olunca işsizlikten bu konular hepaldırmayın kızlar
Seninde benimle böyle konuşmak hiç haddin değilBizene ise açma konu ? Konu açarsan yorumda yaparım gayet. Görmek istemiyorsan gözardı edersin gerisi haddin değil.
İstediğim gibi açarım sananeCocuk parki niyetine konu acmis da olabilir degisik.
Herkese bulaştın bana da bulaş. Sen önce yaşının insanı ol da sonra laf yetiştir.Kendinizi kandırmaya devam
Benim seninle olan konuşmamdaki üslubumda sorun görülse zaten forum yöneticileri müdahale ederdi. Neyse biraz olgunlaşınca anlarsın bazı şeyleri. Herkes ergenliğe girer ama sen çıkamamışsın malum. Alttan almak lazım ergenleri.Seninde benimle böyle konuşmak hiç haddin değil
Şu engelleme olayı o kadar irrite edici ki. Rahatsız olup kurtulamadığın biriyle iletişimi kesmek içinse okey ama kavga esnasında engelle, yok geri kaldır falan, öf.Merhaba arkadaşlar
Telefonda erkek arkadaşımla tartıştım sonra birbirimize karşı çok kırıcı olduk.Erkek arkadaşım engelledi 5 dakika sonra engeli geri kaldırdı.Ama henüz ne mesaj ne arama anlamadım.Ben ise bir özür bekledim bu ne demek oluyor.Bu durum karşısında sessiz kalmalı miyim bana göre suçlu o
Vallahi bu konudaki tek mutsuz kadın sensin. Kendin gibi ergen herifin avucuna düşmüşsün birbirinizin oyuncağı olmuşsunuz. Denksiniz birbirinize. Zaten bu yaşlarda sizi sizden başka kimse çekmez. Malum yetişkin oluyor insan o yaşlarda eee siz de malum daha olamamışsınız.Evet bir tane aklı selim cevap yok herkes fesatlık peşinde ülkede ne çok mutsuz kadın varmış üzüldüm konu açtığım için
Esas boşanmak daha zor. Sen daha bi ilişkiyi bitiremiyorsun, millete boşan demek kolay tabii. Hem konu ayni; değer görmüyorsun, ayrıl demişsin, sen görüyor musun?Başkalarının konusu başka benimki başka boşanmak istiyorum diye konu açmadım ben biraz algı yeteneğiniz zayıf galiba yazık
"Sana ne, saman ye, daha doymazsan beni ye"İstediğim gibi açarım sanane
Size yazılanlardan ders alacağınıza kişiselleştirip savunmaya geçiyorsunuz.Aman ne büyük marifet çok ozendim sorma sırf benim peşimden koştu diye kimseyle evlenmedim çok şükür
Gerçekten nanik çekmelik cevaplar şaka gibi banada aynı cevabı verirse şaşırmam"Sana ne, saman ye, daha doymazsan beni ye"
diyeceksin neredeyse, az biraz sakin ol.
İşinize gelmeyen yorum olunca, biraz eleştiri olup gerçekler yüzünüze vurulunca "yargılamayın bla bla"
Napsin insanlar, yalandan umut ve gaz mı versinler?
Güzelce söylesinler falan diyeceksin ama güzelce de söylendi eminim, anlamamakta ısrar edince insanlar da tavır değiştiriyor.
Evet bir tane aklı selim cevap yok herkes fesatlık peşinde ülkede ne çok mutsuz kadın varmış üzüldüm konu açtığım için