Merhaba arkadaşlar... Ben yiğit, eylem, Nilgün, Gülsüm ve Yasemin ile konuştum dönem dönem... Hatta yiğit baş danışmanım oldu... Hepsi anı ve geçmişi çok iyi bildi... Gelecekte de tipiyim söylediklerinde Zaman sapması olsa da yaşadım. Eylemde de aynı şekilde. Ama Yasemin mucize yarattı. Fal enerji meselesi biliyorum. Benim hepsiyle enerjim tuttu ama Yasemin beni şaşkınlıkta bıraktı. Yiğit ve eylemle düzenli olarak konuştuğum ve artık her şeyimi bildikleri için farklı bir falcınarayışına girdim. Buradan bir arkadaşın tavsiyesi ileulaştım Yasemin hanıma... Müthiş sevecen bir sesi vardı...sevgilimle kavga etmiştik ve çok ağır sözler söylemişti, beni bir daha görmek istemediğini söylemişti... Çok üzgündüm be Yasemin hanım bana bir vakit sesi, bir saat, bir gün ama bir haftayı geçmez sana yazacak, seni özlediğini söyleyecek dedi... Hiç inanmadım ne yalan söyleyeyim... Size yemin ederim sabahına bana whatsuptan yazdı bir iki mesaj sonrası beni özlediğini söyledi, şok geçirdim... Ne yazık ki barışmamızdan iki gün sonra gene kavga ettik ve ben yine Nilgün ve Yasemin'le konuştum salya sümük... İkisinde merak etme yazacak dedi, Yasemin yine endişelenme çok yakında yazar deri ve o gece bana mesaj attı...benim daha önceki yazılarımı görebilirsiniz... Nasıl alternatif falcınarafığımı, iyi denilen falcıların numarasını istediğimi... Ben memnun kaldım, bu yazdıklarımı yaşadım... Benim gibi farklı birine baş burmak isteyen olur belki diyerek sizinle yaşadıklarımı paylaştım...