"eylem can dir gerisi heyecandir"benim kisisel gorusum bu.
Isteyen sever istemeyen sevmez tabi.
Herkese saygim sonsuz.ben cikan fallarimi da yaziyorum cikmayanlari da.
Eylem hanim Erkek arkadssimin yasadigi yasayacagi olaylari bile tutturdu size daha ne diyeyim.bayramdan sonra fallari muhtesemdi.
ben de seviyorum eylemi

... falcılıkmış, falmış onları geçtim ama gerçekten iyi bir dost gibi. yeri geldiğinde acı gerçekleri de söyler, tatlı-sert kızar da ama aldığı parayı benim gözümde sonuna dek hak ediyor. sanaldan fal gönderiyoruz, soru soruyoruz cevap iki kelime sanki başlarından atar gibi.
kişilerin yaşadığı bireysel olaylar kendilerini bağlar, eğer denilenler gibi biri olsa, bana da aynısını yapması gerekmez miydi?
ben bu kışın büyük bir depresyon geçiriyordum, her şey boş anlamsız geliyordu. içinden çıkamıyordum hiç bir şeyin. yani duygu hali anlatılmaz yaşanır arkadaşlar.

allah kimseye vermesin. o günlerde tesadüfen denk geldi ve buradan birinden almıştım tlfnunu. o ilk aradığım zaman bana dediği "ne zaman isterseniz ben buradayım, sakın unutmayın, illaki para gerekmez" lafını bana arkadaşım-dostum dediğim insanlar yapmadı o zaman. dediği gibi de yapmıştır. ben ağlaya ağlaya ne kadar başını şişirdim hatırlamıyorum bile.

ben bu insanı nasıl savunmam??
şimdi gelip yine "söyledikleri çıkmadı" diyenler olacaktır, hangi baktırdığınızın söylerinin hepsi çıktı ! bazen okuyup geçiyorum ama bazen de isyan ediyorum. deneyin, yorumunuzu yazın ama benim tanıdığım eylem ne paragöz birisi, ne saygısız. kendisiyle ne kan bağım var, ne yüzünü dahi görmüşlüğüm var. şunları yazmasam o zaman onun bana verdiği desteğe ihanet etmiş olurum. ben dostumdan görmediğim desteği gördüm kendisinden.
en son görüştüğümde kendisine de dedim, onu seven, beğenen insanlar var, olacak da. o nedenle bu işi bırakmasını istemem.
neyse, dileyen baktırır, dileyen bir daha kapısına uğramaz ama paragözlükle itham etmeyin lütfen, zan altında bırakmayın. benim tanıdığım eylem öyle değil çünkü.