• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda Fal Bakanlar

Ne kadar verdigimi hatirlamiyorum, Eylul'de baktirmistim. 50 tl mi ne vermistim.

Ask cikti zaten , isi hatirlamiyorum:))

Ocakta teklif var, ucari, sarisin bir tipten ama damat adayimiz o degil demisti. Cidden teklif eden oldu, ama olmadi.
Selam bu yiğit hala bakıyor mu bakıyorsa kaça? ve telefon numarasını alabilir miyim?

Arkadaslar cinarda sok olmamin sebebi sadece isim bilmesi degil cunku bu zamana kadar ismini hatta soyismine kadar soyleyen kisilerede gittim( enfal ozellikle nalan soyadina kadar soyledil) ama nalanin dedigi seyleri yasamadim.anda fena degildi nalan. Ama cinar su an gercekten benim de kendimle yuzlesmek istemedigim seyleri yuzume vurdu. Sadece isim degil eski erkek arkraslarim aileleri ile ilgili bilgileri de soyledi ( su an detayini paylasamicgimama benim ogrenmem gereken seylerdi) yani benim icin gercektnn cok iyi bi faldi. Gelecek cikarmi bilmem ama su an ogrenmem gereken seyleri ogrendimki benim icin onemli olan da buydu
Dediği zaman dolduğu? Çıktı mı?

Kızlar normalde İstanbul'da olan ama telefonda da bakan Kuzey diye birine baktırmıştım bilmiyorum duydunuz mu adını. Deneyebilirsiniz mevcut durum analizi gayet iyi, diğer konular için çıkmasını bekliyorum.
Ayrıca bu arada Göker diye birine de baktırdım. Bakalım onda da beklemedeyim.
Selam bu kuzeyin no alabilir miyim? Kaça bakıyor?

2 senedir eylem hnm ne dediyse er geç yaşadım.ki bazı dönemlerde çok iyi oluyor.
Yakın gelecekte çok iyi.
Çınar ve yiğit i de denedim .onlar da iyiydi.ama eylem hnm.dan vazgecemiyorum.
Çünkü en çok onun dediği çıktı bana.
Özellikle şu sıralar.
Çınar geçmişte iyi.yiğitciğim ince ayrıntıya girmez.

2 senedir eylem hnm ne dediyse er geç yaşadım.ki bazı dönemlerde çok iyi oluyor.
Yakın gelecekte çok iyi.
Çınar ve yiğit i de denedim .onlar da iyiydi.ama eylem hnm.dan vazgecemiyorum.
Çünkü en çok onun dediği çıktı bana.
Özellikle şu sıralar.
Çınar geçmişte iyi.yiğitciğim ince ayrıntıya girmez.
Canım eylem dediğin adanalı eylem mi?
Eğer oysa umarım bana dedikleri de çıkar sık sık konuşuyoruz kendisiyle

eylem ilk baktığında işle ilgili bildi ardından üç kere daha baktırdım hiç bişey bilemedi o an bilecekmiş gibi oldu ama ı ıhh foss arkadaşlar kuzeyin dedikelrinin çoğu çıktı ama

Back
X