Kizlar bende uzun zamandir fal defterini kapatmıştım hayat işte gene beni muhtaç etti. Bir kereden birşey olmaz yok bu işte bir başladınız mı sonu gelmiyor gibi. Gerci ben wengo dan tek geçeceğim iki isimden bahsetmiştim ki dediklerini yasadigim icin yayinlamistim. ama işte sistemi sıkıntı yoksa bende başka arayışa girmez rahatlamak istedikçe yürürdüm ama işte.. Bu arada dolandirilimda uyanık olduğumu sanırdım ama değilmişim. Sizlerden bir iki isimde alıp aradım mesela aklıma gelen elmira denenebilir ama çok para baktığına göre bence şimdiki aklım olsa o kadar vermezdim. Daha uygun olsaydı öneririm. Bu süreçte o kadar cok fal baktirdimki bu isimlerin icinden memnun kaldığım birkaç isim var gibii ama simdilik veremem cunki süreç gerçekleşmedi ama geçmişte ve nokta atışlarında oldukca iyiler. Diyorum ya değerlendirme konusunda tecrübeyle uzman oldum. Ancak çıkarsa vebal alabilirim. Aciklar isteyenler olursa veririm Biraz beklemem lazım ve sonra umarım bende bu fal mevzusunu gene noktalayacagim. Umarım birdaha ihtiyacım olmaz cunki ben durmak bilmiyorum. İçimi döktüm ya zamanında çok güzellikler yaşadım buralarda çok özlemişim de döktürdum işte. ..