elisçim sende haklısın ama arkadaş anladığım kadarıyla daha genç ve belkide başta onada hoş gelmiş olabilir ama belliki istemiyor artık .... yani o çocukta eğer seninle olan ilişkisinde samimiyse böyle yapmamalı istemiyorsa istemiyordur bir insan kesin tavrını koy güzelim erkekler izahtan anlamazlar karşısındakini ne kadar kesin konuştuğuna bakarlar.simdi senin yaptigin,lolipopu cocuga uzatip,vermeden ,geri cekmek olmus............ondan sonra o cocuk kiyameti koparmasinda ne yapsin........
bence adamda kabahat yok,hata sende,,,,,,,,,bastan agirligini koysaydin,bunlar olmazdi...
simdi senin yaptigin,lolipopu cocuga uzatip,vermeden ,geri cekmek olmus............ondan sonra o cocuk kiyameti koparmasinda ne yapsin........
bence adamda kabahat yok,hata sende,,,,,,,,,bastan agirligini koysaydin,bunlar olmazdi...
Eliscim çok güzel anlatmışsın örneklerinlede ama canım ben hiç böyle bişey yaşamadım ki böyle olacağını da tahmin edemezdim ki o da ilk zamanlar tamam dedi konu kapandı ama açılıyor yinede.Böyle olucanı bilseydim hiç kalkışır mıydım((((((((((
elisçim sende haklısın ama arkadaş anladığım kadarıyla daha genç ve belkide başta onada hoş gelmiş olabilir ama belliki istemiyor artık .... yani o çocukta eğer seninle olan ilişkisinde samimiyse böyle yapmamalı istemiyorsa istemiyordur bir insan kesin tavrını koy güzelim erkekler izahtan anlamazlar karşısındakini ne kadar kesin konuştuğuna bakarlar.
zaten bi daha hiç kalkışmadım hiç geri adım atmadım ama eskisi gibi diiliz bu üzüyor beni.
canım sende galiba bu çocukla hiç görüşmedin evlilik kararı aldığını söylüyorsun yani öyle düşündüğünüzü..sende korkuyorsun tabiki..şimdiye kadar bu tarz şeylerden konuşmamış biri olarak inan bende yaşamıştım bunu..
ama bu bir yerde bitmeli bence yani her erkek konuşur ama normal konuşmaların cinsellik konuşmalarının olmadığı günlerde olmalı yani..ancak öyle bu ilişki sağlıklı diyebilirim.devamlı her konuşmanızda cinsellik konuşmak istiyorsa bence düşünmekte fayda var bu ilişkiyi..
yüzyüze konuşmadığınız için kendini kullanılıyor hisssedebilirisn bend yaşadım bu duyguyu..biz aile yapımız gereği yanlış buluyoruz tatlım aynı senin gibiyim bende..
ama bence bir birbirinizi görün sonra karar verin evlenelim demeklede iş bitmiyor ki...önemli olan o evliliği sürdürebilmek..fakat başkalarıyla yapmayıp senle yapması bence hem iyi hem kötü başkasıyla yapıp yapmadğını bilemezsin uzaktaysa...ama şunu unutma bitanem BİR KADIN NE HİSSEDERSE DOĞRU HİSSEDER EMİN OL..öpüyorum canım mutlu olursun inşallah.
hep genclikte oluyo ya hatalar.....................neyse bundan sonrasinda akilli hareketlerde bulunur arkadas.............nede olsa sutten agzi yanan,yogurdu ufluyerek yer dime.....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?