Telefonda fotoğraf

kafein_

13.09.2015
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
4.258
3.276
248
Kızlar dert değil ama nası olduğunu anlamadığım biley oldu.az önce bi iki fotoğraf çektim.sonra buraya girip albümlerden bi üyenin fotoğrafına baktım.tekrar galeriye girince hiç tanımadığım görmediğim iki kadının selfiesi var.yani biri gönderdi desem mesaj almadım.internetten yanlışlıkla kaydettim desem hiç görmediğim bakmadığım bi fotoğraf.telefonum iphone ama mailimi kimseyle paylaşmadım falan.nerden geldi bu fotoğraf:KK17:

Şifremi ortak kullandığım kimse yok sadece ben kullanıyorum.yoksa mesajlar rehber falan karışıyo biliyorum.

Airdrop diye yenu bir programi var bi bakin bakalim o acik mi aciksa eger yakinindaki kisilerle belge paylasabiliyorsun, app storedan indirilmiyor kendinden yuklu 5s ve uzeri modellerde yanilmiyorsam

ayfonlarda bazen bug olabiliyor. bendeki de bi ara yazdığım mesajlara alakasız yazılar ekliyordu falan.
şey de olabilir, burdan bi üyeye bakmışsın falan ya, o arada telefon hiç kastı mı, yani sayfalar arasında gezerken kasıyor donuyor falan ya bazen, o arada bastığın yere basmış olmuyosun o arada kazara kaydetmiş olabilirsin.
bi de son ihtimal, eğer arada bugun whatsapp a girdiysen ve whatsapp'ta herhangi birinin fotosuna baktıysan onları otomatik galeriye kopyalıyo.

enteresan bir durum.
ama belki whatsaptan falan bir arkadaşın falan yollamıştır o fotoğrafı.oda doğal olarak telefonunun galeri bölümüne düşümüştür.

yok kızlar whatsaptan olsa fotoğraftakileri tanırım.ne zaman olduğunu da biliyorum.internetten tek bi sayfayı açıp baktım.söylediklerinizin hiçbiri mümkün değil yani.

az önce bi arkadaşımla konuştum zaten.virüs girmiş.nası becerdiysem artık.müşteri hizmetleriyle konuşup yönlendirdi beni.hemen sıfırladık telefonu, yeni e posta ve apple kimliği aldık.yoksa nasıl başkalarının fotoğrafı bana geliyosa benim fotoğraflarımda başkasına gidebilirmiş sanırım.özel fotoğraflarımda vardı üstelik.inşallah gitmeden halletmişimdir.

hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. :)

Arkadaşlar telefona uygulama oyun indirirken, istenilen izinlere cok dikkat edelim gecen bi arkadas facede paylasti ogluna baban merde kaldiki gec kaldı demis ve birkaç dakika sonra uygulamadan msj - aşkın nerde haa ..
demem o ki bazen dikkat etmeden onayliyoruz ama bizim resimlerimize kadar erisiyo uygulama sahipleri.. uygulamada konusan kedili bişeymis

aynı durumu ben face'imde yaşadım.hiç tanımadığım birileri face'ime geldi.bir ara leptop kasmıştı o ara oldu.virus taraması yaptırdım gitti.

Back
X