• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda küfür ettim

ahahahah ya sen çok tatlısın :KK70: :KK200:

ben küfür ederim hem de bayaa ederim yani cinsiyetçi olmadığı sürece. takılma bir şey olmaz hep prenses olamazsın ki. :KK53:
Sen de çok tatlışsın :KK200:
Kızlar arasında konuşurduk da, ben onunla konuştuğumu unutmuşum bir an:KK45: Gülmese iyiydi daha da utandım:63:

Kan yüzüme sıçradı ben ne dedim oldum daha düz gidiyodum. Kendisi bana önceden ne güzel hanım hanımcıksın derdi :KK70:

boşver ben de baba evinden piremses gibi çıktım, adamcağız ağzımdan salak lafını bile duymamıştı :27: sonra, ay sonrasını anlatamiciiim benimki şok :70:

Sen de çok tatlışsın :KK200:
Kızlar arasında konuşurduk da, ben onunla konuştuğumu unutmuşum bir an:KK45: Gülmese iyiydi daha da utandım:63:

bak bir de ben bazen sinirlenip "yaaa ay dövücem ben bunu" diyorum birisi için, sevgilim de "naapcaksın naapcaksın" diye dalga geçiyor. çünkü benim dövebileceğim insanların maksimum sınırı ilkokul 3 çocukları, daha büyüğüne gücüm yetmez :D :D

boşver birbirine gülmek iyidir ilişkide, negzel samimiyet. :KK200:

boşver ben de baba evinden piremses gibi çıktım, adamcağız ağzımdan salak lafını bile duymamıştı :KK53: sonra, ay sonrasını anlatamiciiim benimki şok :KK70:
Kahkaha atıyor, geçiştirse bu kadar utanmazdım heralde:KK23: Daha söyleyecektin heralde söyle söyle diyor:kızgın:

bak bir de ben bazen sinirlenip "yaaa ay dövücem ben bunu" diyorum birisi için, sevgilim de "naapcaksın naapcaksın" diye dalga geçiyor. çünkü benim dövebileceğim insanların maksimum sınırı ilkokul 3 çocukları, daha büyüğüne gücüm yetmez :KK70: :KK70:

boşver birbirine gülmek iyidir ilişkide, negzel samimiyet. :KK200:
Benim elim ağır, zayıfım ama kalıplıyım biliyosun:deli: ben de döverim falan diyordum, benden uzak dur diyordu biliyor çünkü :KK70: Ama çocuk hiç küfür duymamıştı, bana sen çok kibar konuşuyorsun hanım hanımcıksın derdi ah ahh:KK69:

Küfur kimseye yakismiyor da erkekler kadindan duyunca hoslaniyor .
Bazen bile isteye el hareketi yaparim esime ama hic tarzim deģil bazen yanlis ta yapiyorum gülüp egleniyoruz .
Nasildi diyorum bu ne demek diyorum cok komik bilmedigim seyler .

:D :D canimin acisiyla ettigim kufurumu dusunucem ya. Bizde tam tatilde aparttan cikarken elimde cay vardi kahvalti yapip yola cikacaktik kv var esim var gorumcem var cayi elimden dusur elim yandi cay oldigu gibi haliya dokuldu ve dedimki hay sic....yim boyle caydanliga elim yandi kv aaa ne dedjn sen dedi kufur mu ettik anne hrrgun yaptigimiz sey elim yandi nasil tepki veriyim dedim esimde o disari vurulan anne icinden caydanligin sulalesinin kulaklarini cinlatiyor dedi :D

Senin bu kadar derdini ben tasiyamam, ağır gelir zaten :):KK47: Herneyse bari bana kufur etmedin, sansli sayilirim :)
Buraya konu açarken sana danışmadığım için kusura bakma:))
Yoo istersen sana daha güzelini edebilirim, insanların duyması falan dert değil önemli değil nasılsa değil mi:))

Back
X