- 28 Şubat 2011
- 14.175
- 17.472
- 498
- Konu Sahibi lonelybuthappy
Ne kadar tatlı bir dert :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaah eşiniz güzel durum kurtarmış![]()
canimin acisiyla ettigim kufurumu dusunucem ya. Bizde tam tatilde aparttan cikarken elimde cay vardi kahvalti yapip yola cikacaktik kv var esim var gorumcem var cayi elimden dusur elim yandi cay oldigu gibi haliya dokuldu ve dedimki hay sic....yim boyle caydanliga elim yandi kv aaa ne dedjn sen dedi kufur mu ettik anne hrrgun yaptigimiz sey elim yandi nasil tepki veriyim dedim esimde o disari vurulan anne icinden caydanligin sulalesinin kulaklarini cinlatiyor dedi
![]()
Bana danisman muhim degil, komik duruyor paylasimin. Birde hiç kufur etmem diyenden korkacaksın zaten.(yok sevgilimle tilifindaydim,yok yimik yipiodum,yok kufur ettim!gercekten komik sana gore:)) Bana kufur etmen ya da baskasina etmen senin seviyeni belirliyor. Benim icin problem yok:)Buraya konu açarken sana danışmadığım için kusura bakma:))
Yoo istersen sana daha güzelini edebilirim, insanların duyması falan dert değil önemli değil nasılsa değil mi:))
Bana danisman muhim degil, komik duruyor paylasimin. Birde hiç kufur etmem diyenden korkacaksın zaten.(yok sevgilimle tilifindaydim,yok yimik yipiodum,yok kufur ettim!gercekten komik sana gore:)) Bana kufur etmen ya da baskasina etmen senin seviyeni belirliyor. Benim icin problem yok:)
Terorist miyim ben :) sizdeki hayal dunyasina da pes dogrusu. Bir derdim var kismina yazilan konusu pek tabii dert gibi gelmedi bana. Bende fikrimi beyan ettim. Siz akrabasi misiniz yoksa :)bu kızla derdiniz ne?lonelybuthappy cidden soruyorum reelde bu arkadaşın aile üyelerine saldırıda filan mı bulundun? çünkü bu negatiflik normal değil.
Terorist miyim ben :) sizdeki hayal dunyasina da pes dogrusu. Bir derdim var kismina yazilan konusu pek tabii dert gibi gelmedi bana. Bende fikrimi beyan ettim. Siz akrabasi misiniz yoksa :)
Nasıl komik duruyorsa bir tek sen tepki gösterdin nedense:)) Küfür etmek sevuyesizlikse ve benim seviyemi belli ediyorsa, sevgilimin yanında ettiğim küfür sana göre de dert olmalı çünkü sevgilimin yanında seviyesizlik etmişim. Eleştirme uğruna kendinle çelişmiyor musun? İnsanlara neden rol keseyim? Neysem onu yazarım. @sassyassyy in de dediği gibi cidden gerçek hayatta sana zarar vermiş olmalıyım yoksa cidden minicik bir şeye böyle tepki verilmez. Şikayet et'e bas geç niye canını sıktı ki bu kadar:)) "sevgilimle şöyle sürtündük hamile miyim" veya "eltim evimde tuvalete girdi" tarzı ultra lüzumsuz ve dert olmayan konulara da böyle tepki gösteriyor musun acaba? Bence hayır, muhtemelen konumun alt metninde seni rahatsız eden başka bir şeyler gördün:) Haydi kible konumu sonra da yol al:)Bana danisman muhim degil, komik duruyor paylasimin. Birde hiç kufur etmem diyenden korkacaksın zaten.(yok sevgilimle tilifindaydim,yok yimik yipiodum,yok kufur ettim!gercekten komik sana gore:)) Bana kufur etmen ya da baskasina etmen senin seviyeni belirliyor. Benim icin problem yok:)
Ne okudugunu anlamayan bir insanla muhattap olmak gercekten cok zormus :) verdigim cevabinin neye gore verdigimi anlama kabiliyetin olsa anlardin zaten. Komik bulup paylastim diyen sensin. Komiklik yapacaksan baska yerde yap zira hic komik degilsin. Senin paylasmis oldugun bu anlamli metinde beni rahatsiz edebilecek ne olabilir? Hangi kafayi yasiyorsun bilemedim :) oyle sacma bir cumle kurmussun ki seviyesizliginin beni baglayabilecegini dusunmussun. Herneyse stres topum oldun en azindan:) Son cumlendeki varoslugunla sana iyi geceler diliyorum.Nasıl komik duruyorsa bir tek sen tepki gösterdin nedense:)) Küfür etmek sevuyesizlikse ve benim seviyemi belli ediyorsa, sevgilimin yanında ettiğim küfür sana göre de dert olmalı çünkü sevgilimin yanında seviyesizlik etmişim. Eleştirme uğruna kendinle çelişmiyor musun? İnsanlara neden rol keseyim? Neysem onu yazarım. @sassyassyy in de dediği gibi cidden gerçek hayatta sana zarar vermiş olmalıyım yoksa cidden minicik bir şeye böyle tepki verilmez. Şikayet et'e bas geç niye canını sıktı ki bu kadar:)) "sevgilimle şöyle sürtündük hamile miyim" veya "eltim evimde tuvalete girdi" tarzı ultra lüzumsuz ve dert olmayan konulara da böyle tepki gösteriyor musun acaba? Bence hayır, muhtemelen konumun alt metninde seni rahatsız eden başka bir şeyler gördün:) Haydi kible konumu sonra da yol al:)
Haa bir de insanların birbirini savunması için akraba olmaları gerekmiyor. S sassyassyy 'nin gerçekten akrabam olmasını da isterdim:)
Çok teşekkür ederim çok tatlısınız gülerek okudumKüfür mü ne kaaa ayıp
Valla bende genelde dümdüz gidenlerdenim ki neticede işi yokuşa sürmeye gerek yok
Eşimin yanında falan da ederim önceden de yanında söylerdim. Bak farkettim ben bayağı bayağı ediyom
Takma canım bence çok tatlı bi çıkış olmuş. İstemsiz ve gayet doğal. Oda itici değil hoş bulmuş demekki kahkaha attığına göre.
Ay ne güzel işte.
Konuyu açarsa ona göre bak dikkat et işte dersin. Birlikte gülersiniz
Ayrıca onca tatsız olayın içinde konun da çok iyi geldi. İlle ağlamalı dert mi olcak canım. En kötü derdin böyle olsun inşiallah![]()
asdfdfsfasf gecede nasıl bir elektrik varsa istisnasız her topikte kavga var![]()
ben uzun zamandır forumda böyle eğlenmedim![]()
birazdan demir kapı arkasında aldırma gönül'ü söylerken de çok eğleneceğiz gibibu geceye iyi bir final yakışır ama
![]()
Stres topu kısmına katılıyorum ne yaşadın da bu kadar streslenip tatlı dert görünce öfkeni buraya kustun acaba:)) Seviyesizliğim seni bağlamıyorsa niye ilgilendin bu kadar konumla, modaratorlere "konu bdv'de olmamalı, hiç komik değil" diye şikayet etseydin? Benimle polemiğe girme amacın ne ki:) Bu kadar insan benimle anısını paylaşmış, kendince yorum yapmısken tek rahatsız olan sensin. Bence de bu anlamlı metinde seni neyin rahatsız ettiğini bir düşün derim. Zira bu tepki hiç normal değil:)Ne okudugunu anlamayan bir insanla muhattap olmak gercekten cok zormus :) verdigim cevabinin neye gore verdigimi anlama kabiliyetin olsa anlardin zaten. Komik bulup paylastim diyen sensin. Komiklik yapacaksan baska yerde yap zira hic komik degilsin. Senin paylasmis oldugun bu anlamli metinde beni rahatsiz edebilecek ne olabilir? Hangi kafayi yasiyorsun bilemedim :) oyle sacma bir cumle kurmussun ki seviyesizliginin beni baglayabilecegini dusunmussun. Herneyse stres topum oldun en azindan:) Son cumlendeki varoslugunla sana iyi geceler diliyorum.
Canım benim çok sağolasın. Ne kadar mutlu oldum.Çok teşekkür ederim çok tatlısınız gülerek okudumyok buraya konu acılıyorsa illa bol ekşınlı entrikalı dramlı olacak, yoksa dertten sayılmaz
Aminn cümlemizin en kötü derdi böyle olsunn
![]()
Sürekli banlandığimizdan bizim banlar da uzun sürüyor, diğerleri gibi 2 3 gün değilşimdiden çıkış mı yapsam ya sonra banlıyken forumu okumak için tarayıcıyı sıfırlamam gerekiyoro kadar eminim gideceğimden
![]()
Sürekli banlandığimizdan bizim banlar da uzun sürüyor, diğerleri gibi 2 3 gün değilŞimdi konuma durduk yere dadanan arkadaş 2 gün ban yerken biz sassyle 2 hafta falan yokuz özlüycem sizi
@office