Telefonda olmayan mesajlar

Eşinizin telefonu parçalaması, bağırıp çağırması tamamen suç bastırma kaynaklı.
Ben de eşinizin masum olmadığını düşünüyorum
Önceden sevmediğini de söylemiş zemin hazırlamış, şüphe duymamanız için
Anlattığı şeyler, açıklamaları da son derece saçma..

Bu konu tanıdık geldi bana:kızgın:valla inşallah yoktur birşey diyeceğim ama ortada bişey yoksa ya bi git olan biten bu der çok tepki koymazdi ve o msj silinmezdi yaziyo ışte ne dedigim derdi benim kocada buna benzer yedi bi bok hala inkar hala inkar gözünü açık tut o kadının kocası seni ariyormu ki senin koca kadına yaziyo abi deyip sonradan bebegim fistigim yazışmaları görürsen hiç şaşma ortalık bi tuhaf olmuş

Olay tam olarak soyle gelisti:
Esim arabayi temizliyordu kapinin onunde bende tlf bulamadim dedim onunkinden kendimi arayim. Son aramalarda baktim iki kere dun aksam is arkadasinin hanimiyla gorusmus bir iki dakikalik, sonra gece 1.20 de whatappden cagri var kadin aramis, msjlara girdim hic msj yok.
Geldiginde sordum konustunmu diye yok dedi yalnislikla cagri atmis gece kadin.
Sonra dediki is arakadasinin ne zaman eve gelecegini sormus benimki, o yazismalar silinmis, arkadasina yazmis onceden o donmeyince buna yazmis.
Ama arkadasina yazdigi mesajlarda yok, onlarida silmis. Nedenini soylemiyor, kadina yazdiklarinida ben kizmiyim diye silmis.
Aksam ustu gorusmelerde su sebeple olmus: arkadasi marketden bisey istemis turunu falan bilemeyince esime sor demis, yada kadin aramis.
Zaten anlattikca benim kafam karisti, ailecek gorusuyoruz ama kadin esime abisi gibi davraniyor yani hosuma gitmedigi kadar yakin. Hos esimde hoslanmaz ondan ama resmen delirdim. Ben ne bileyim be yazistiklarinizi dedim sen ne ima ediyorsun diyip kizdi iyice, tlf parcaladi. Önce sildigi icin ozur diledi tabi ben cinnet gecirince o da cildirdi.
Ben aldatmaz biliyorum ama yalandan hoslanmadigimida biliyor. Ciktim simdi evden, donesimde yok.
Karisik oldu kusura bakmayin
Belki de doğru söylüyordur boşuna günahını almış olmayon

D dubeduzmantik81

Sorunu çözebildiniz mi? Bir gelişme oldu mu?
3 gun konusmadik, dun eve geldigimde cok guzel bir hazirlik yapmis mumlary cicekler.. Bende sordum tekrardan mantikli bir sekilde anlatirmisin diye, anlatti.
Arkadasina hic yazmamis o o saatde calisiyor diye, kadini online gormus naber falan yazmis, kadinda o ara yalnislikla arayinca ben kizmayim diye silmis hepsini.
Ozur diledi aklina kotu bisey gelmemis ama hata oldugunu kabul ediyor, yalanada tovbe etti.
Yalniz mesajlari gormek istiyorum dedim tamam dedi. Ama iphone kullandigi icin baya zor sanirim epey ugrastim, burda anlatildigi gibi kolay degil.
Zaten numaralari dahil hersey kayip..
Bulucam dedi bende bekliyorum

her şeye olur olmadık tepkiler verildiği için insan saklama gereği duyabilir, eşiniz de gerçekten dediği gibiyse sizin aşırı tepkinizden sıkılp bunaldıgı için silmiştir konuşmaları.
ha gerçekten farklı şeyler saklıyorsa da sessizce takip edin..

3 gun konusmadik, dun eve geldigimde cok guzel bir hazirlik yapmis mumlary cicekler.. Bende sordum tekrardan mantikli bir sekilde anlatirmisin diye, anlatti.
Arkadasina hic yazmamis o o saatde calisiyor diye, kadini online gormus naber falan yazmis, kadinda o ara yalnislikla arayinca ben kizmayim diye silmis hepsini.
Ozur diledi aklina kotu bisey gelmemis ama hata oldugunu kabul ediyor, yalanada tovbe etti.
Yalniz mesajlari gormek istiyorum dedim tamam dedi. Ama iphone kullandigi icin baya zor sanirim epey ugrastim, burda anlatildigi gibi kolay degil.

Ayrıntılı faturasına baksanıza esinizin? Normal şekilde de aramıslardr belki birbirlerini

Umarım esiniz doğru söylüyordur da siz de rahatlarsiniz.

Ama birinin çevrimiçi olup olmadığını görmek için profiline girmek gerekiyor biliyorsunuz.

Ha benim için bu normal bir şey ama siz rahatsız olduğunuza göre eşinizle arkadaşının karısı arasında bir arkadaşlık ilişkisi olmadığını düşündüğümden böyle bir yorum yapıyorum. Arkadaşlarsa sorun edecek bir şey olmaz zaten.

Herşey gönlünüzce olsun.

Hayir yok msjlar yok ortada bir hafta sure vermistim ama nerden bulunabilir onuda bilmiyorum :) backup 07.10. Tarihinden yani ondan sonraki mesajlarin hicbiri yok ama artik daha dikkatliyim artik o yatmadan bende yatmiyorum, daha dogrusu koltukda uyuya kaliyorum :)

Hayir yok msjlar yok ortada bir hafta sure vermistim ama nerden bulunabilir onuda bilmiyorum :) backup 07.10. Tarihinden yani ondan sonraki mesajlarin hicbiri yok ama artik daha dikkatliyim artik o yatmadan bende yatmiyorum, daha dogrusu koltukda uyuya kaliyorum :)
Kadin,kadinin kocasi,esiniz ve siz bir aradayken pat diye soyleseydiniz keske

iphonesa silinmiş mesajlar bulunabilyor. buişte bir pislik var.hiçnormal değil.aiecek toplandığınızda safa yatıp mesajlaşma konusunu açın bence. geçen gece neredeydin bilmem kim bey ya da ağabey? eşim merak etmiş eşine mesaj atmış, o da bunu aramış gibisinden:)))

Back
X