Olay tam olarak soyle gelisti:
Esim arabayi temizliyordu kapinin onunde bende tlf bulamadim dedim onunkinden kendimi arayim. Son aramalarda baktim iki kere dun aksam is arkadasinin hanimiyla gorusmus bir iki dakikalik, sonra gece 1.20 de whatappden cagri var kadin aramis, msjlara girdim hic msj yok.
Geldiginde sordum konustunmu diye yok dedi yalnislikla cagri atmis gece kadin.
Sonra dediki is arakadasinin ne zaman eve gelecegini sormus benimki, o yazismalar silinmis, arkadasina yazmis onceden o donmeyince buna yazmis.
Ama arkadasina yazdigi mesajlarda yok, onlarida silmis. Nedenini soylemiyor, kadina yazdiklarinida ben kizmiyim diye silmis.
Aksam ustu gorusmelerde su sebeple olmus: arkadasi marketden bisey istemis turunu falan bilemeyince esime sor demis, yada kadin aramis.
Zaten anlattikca benim kafam karisti, ailecek gorusuyoruz ama kadin esime abisi gibi davraniyor yani hosuma gitmedigi kadar yakin. Hos esimde hoslanmaz ondan ama resmen delirdim. Ben ne bileyim be yazistiklarinizi dedim sen ne ima ediyorsun diyip kizdi iyice, tlf parcaladi. Önce sildigi icin ozur diledi tabi ben cinnet gecirince o da cildirdi.
Ben aldatmaz biliyorum ama yalandan hoslanmadigimida biliyor. Ciktim simdi evden, donesimde yok.
Karisik oldu kusura bakmayin