• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda uzun uzun konuşan arkadaş

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kizlar aslinda dert de degil .Samimi bir arkadaşım var ne zaman telefonla konuşsak 1 saati kesin geçiyor . Bugün 2 saati geçmiş konuşmamız .Surekli de arayan biri degil.Ayda bir boyle konusuruz telde bazen mesai saatimiz denk gelirse bulusuruz.Ayni yerde yasiyiruz ama calisma saatlerimiz uymadigindan cok gorusemiyiruz .Cok da seviyorum kırmak da istemiyorum böyle bir nedenden dolayı.Sizlerin de başına gelince nasıl davranıyorsunuz merak ettim.Bugun çok konuşunca babam ulaşamamış benim de ekranda görünmedi babamın aradığı ondan bugünkü öyle aklıma takildi

Benim anlamadığım sanırım karşılıklı oluyor bu eylem çünkü çok konuşuyor, kapatmak istiyorum gibi bir ifade kullanmamışsınız. Ayda bir 2 saatlik telefon konuşması bence çok değil, normal hatta. Telefonunuzu ayarlayın başka biri aradığında arkada çalsın, siz de anlarsınız babam arıyor diye. Zaten babanız aradığında meşgul çaldığından biriyle konuştuğunuzu anlamıştır, telefonu kapattığınızda geri dönersiniz 5 6 saatlik bi ulaşılamazlık değil sonuçta. Ben arama ve konuşma sıklığını abartı bulmadığımdan bi tepki vermezdim sanırım

Benim anlamadığım sanırım karşılıklı oluyor bu eylem çünkü çok konuşuyor, kapatmak istiyorum gibi bir ifade kullanmamışsınız. Ayda bir 2 saatlik telefon konuşması bence çok değil, normal hatta. Telefonunuzu ayarlayın başka biri aradığında arkada çalsın, siz de anlarsınız babam arıyor diye. Zaten babanız aradığında meşgul çaldığından biriyle konuştuğunuzu anlamıştır, telefonu kapattığınızda geri dönersiniz 5 6 saatlik bi ulaşılamazlık değil sonuçta. Ben arama ve konuşma sıklığını abartı bulmadığımdan bi tepki vermezdim sanırım
Sevdiğim bir arkadaşım ama genelde onun anlatacak çok şeyi oluyor.Evlenme aşamasında cunku. Arkada nasıl çalıyor telefon hatti ben bilmiyorum da yeni hat degistirdim .kim aramış mi online yapmam gerekiyor

Sevdiğim bir arkadaşım ama genelde onun anlatacak çok şeyi oluyor.Evlenme aşamasında cunku. Arkada nasıl çalıyor telefon hatti ben bilmiyorum da yeni hat degistirdim .kim aramış mi online yapmam gerekiyor
*43# ile arama bekletme özelliğini aktifleştirebilirsiniz. Siz konuşurken biri aradığında hem size sinyal verir hem de arayan kişiye aradığınız numara başka bir kişiyle görüşüyor der

O kadar rahatsızsanız iş uydurup kapatın telefonu kırmadan. "Canım bilmemnereye geldim kapatmam lazım, bir dahakine telafi ederiz" deyin kapatın. Madem ayda bir görüşüyorsunuz bir ay sonra da başka şekilde kısa kesersiniz. Bu kadar sorun olmaması lazım.

Ki ben en samimi arkadaşımla her gün telefonda konuşmama rağmen özellikle mevzu varsa bir saati bulurdu konuşmalarımız.

O kadar rahatsızsanız iş uydurup kapatın telefonu kırmadan. "Canım bilmemnereye geldim kapatmam lazım, bir dahakine telafi ederiz" deyin kapatın. Madem ayda bir görüşüyorsunuz bir ay sonra da başka şekilde kısa kesersiniz. Bu kadar sorun olmaması lazım.

Ki ben en samimi arkadaşımla her gün telefonda konuşmama rağmen özellikle mevzu varsa bir saati bulurdu konuşmalarımız.
Aslında çok da rahatsız degilim ama kimseyle çok telefonda görüşmem.pek ondan değişik geliyor.Haklisiniz ama samimi olunca konuşacak çok konu oluyor

Aslında çok da rahatsız degilim ama kimseyle çok telefonda görüşmem.pek ondan değişik geliyor.Haklisiniz ama samimi olunca konuşacak çok konu oluyor
O zaman rahatsız olduğunuz noktada kırmadan bahane bulun. Herkes telefonla konuşmayı sevmeyebiliyor, normaldir.

Eskiden görüştüğüm bir adam vardı, 1.5 saat konuşurduk "ben yemek yiyeyim artık" diye kapatmak isterdim "oo bahaneye bak, kaç tabii" diye trip atardı. Ay o geldi aklıma brrr.

Back
X