telefonda yumurtlama uygulaması

mmavi_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
645
236
33
34
telefonuma yumurtlama takip uygulamasını indircem kullanıp memnun kaldınız uygulamalar neler

Ben pepapp kullaniyorum ayni zamanda gecen ay lh kiti yaptim. Ama malesef pepappta gosterilen yumurtlama gununden 2 gun once yumurtladim. Zaten hicbir zamanda uygulamalarla tutmadi. En sagliklisi lh kiti yani ovulasyon testi netten getirtebilirsiniz. Biz bayanlarin malesef gunu gunune yumurtlamasi tutmuyor

ovulosyon testimde var da yine teldendeen adet tarihini filn otomatik hesaplıyorya takip etmek kolaylık olur die düsündüm

Takvimlere hiç itibar etmedim, her kadının yumurtlama gunu farklı olabiliyor. En guzeli ya ovulasyon testi ya da doktorda yumurta takibi.

Takvimler yanıltıcı malesef. Adetimizin geciktiği gibi yumurtlama dönemi de şaşabilir.

Arkadaşlar ben de Pepapp kullanıyorum, herkese tavsiye ederim. Zaten en çok önerilen olarak AppStore'da karşıma çıkıyor. Tatlı tatlı tavsiyeler de veriyor daha ne olsun mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…