Telefondaki fal uygulamaları konuşmaları dinliyor mesajları okuyor

turuncusari

Güneş
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
80
85
3
39
Böyle bir şey duydum kızlar. Bana çok olası geldi.
Dün faladdine bir fal yolladım mesela, tamamen iki gün önceki Whatsapp konuşmama göre şeyler yazmıştı neredeyse. Sonradan düşündüm, önceki falı da iki ay önce Binnaz ablaya yollamıştım onda da eski sevgilimin adını falan her şeyi bildi ama gelecek hakkında hiç bir şey tutmadı.

Anladım ki bunlar telefonlarımızı dinleyip, okuyup geçmişle ya da şimdiyle ilgili şeyleri soyleyerek göz boyuyorlar. Gelecek tutmasa da, geçmişi bildi ruh halimizi bildi diye tekrar baktırma isteği duyuyoruz.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Çoğu uygulamada uygulama izinlerini gözden geçirin, farkında olmadan izin veriyoruz çünkü. Telefon rehberine ulaşma, mesajlara ulaşma, aramalara ulaşma, ses kayıtları galeriye vs. Hepsine ulaşımda izin veriyoruz. Tek tek açıp uygulama izinlerini iptal etmek gerek

Çoğu uygulamada uygulama izinlerini gözden geçirin, farkında olmadan izin veriyoruz çünkü. Telefon rehberine ulaşma, mesajlara ulaşma, aramalara ulaşma, ses kayıtları galeriye vs. Hepsine ulaşımda izin veriyoruz. Tek tek açıp uygulama izinlerini iptal etmek gerek
O zaman da indirmeye izin vermiyorlar. Uygulamayı açınca izinleri açmak için uyarı veriyor. İşin sırrı bu galiba :)

Binnaz abla falladinin annesi oluyor ordan buluyordur konuşmalarınız bence whatsappla alakası yoktur. TC emniyet teşkilatı bile whatsapp kurucusuyla iletişime geçip ancak o zaman okuyabiliyor ki söylediğin şey tamamen benim dediğim gibi oradan bakıpta bakım yapmışlardır sana :)

Back
X