Telefondaki özel fotoğraflarım

Ben yeni telefon aldım, kendi telefonumuda telefoncu aktarım yaptı, önce kendi bilgisayarlarına ordan benim telefona, orda görmedim, telefonumdan çıktım Bi baktım galeriye bütün whatsaptan gönderdiğim sildiğim resimler galeride duruyordu, geri gittimmtelefoncuya, önce bilgisayara altardıklarını sildirdim dosya halinde olduğu için içeriğini görmediler tabi, ama bir daha hayatımda elimde ki telefonu satmam, ne çıkacağı belli olmuyor
ayyy bu paylaştığınız bilgi çok önemli, gönderdiğimiz fotolara, çektiklerimize hep dikkat etmek gerek demek ki :KK43:

Merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Telefonum bu aralar kendiliğinden kapanıp duruyor bir türlü fırsat bulup servise veremedim ama arkadaşımın bir dediği aklıma takıldı ben de gerçekten anlamıyorum bu işlerden pek. Telefonumu sıfırlamamı eğer sıfırlanmadan kapanırsa ben silmiş olsam bile silinen fotoğraflarımın geri getirebileceğini söyledi servise verdiğim kişi tarafından. Ben de mesela geçen haftalarda birkaç sütyen almıştım onları deneyip attım arkadaşıma ya da buna benzer beni zor duruma sokmayacak olsa bile kimsenin görmesini istemediğim fotoğraflar çekmişliğim olmuştur sonradan hem galeriden hem de telefonun fotoğraflar kısmından silerek kendimce önlem alıyordum ama bu geri getirme kısmı aklıma kurcaladı. Böyle bir şey gerçekten var mı? Bu arada sen de çekmeseydin tarzı şeyler yazmayın lütfen zaten yüzüm gözükmüyor hiçbirinde ya da yazın bikinili çektiğim fotoğraflardan extra bir açıklığı yok sadece merak ettim ona göre servise vermeden farklı bir yol izlemem gerekir mi diye.
Edit: Yazmayı unutmuşum abimin arkadaşı telefoncu eğer abim telefonu ona götürelim derse arkadaşının görme ihtimali korkuttu biraz beni.
Geri getirmek için uğraşmazlar be bacım☺️

Back
X