• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefondan cinsel ilişki yaşıyoruz bu doğru mu :/ yardım

Konunuz Bir derdim var bölümüne taşınmıştır...

çok cahilmişim ben hep sevgimden kızmasın etmesin gitmesin diye böyle yaptım kendimden çok utanıyorum dediklerinizin çoğunu yptım msn face her yerden sildim ama işe yaramadı telefon numarımı değiştirip hayatımdan çıkaracağım çünkü dengemi alt üst etti çok yanlış bi insan olduğunun farkındayım lütfen kızmayın bana yardımlarınız için teşekkürler.

Guzelim sakin sana kizdigimizi dusunme canim benim sana yardimci olmak istiyoruz gec olmadan yeterki sen bizim sana ettigim nasihatleri uygula...

yaptığınızın doğruluğu ya da yanlışlığı tamamen sizin bileceğiniz iş ki bakın siz de rahat değilsiniz bunu buraya yazarak belli etmişsiniz eğer bu rahatsız edici durumdan kurtulmak istiyorsanız en iyisi bir an önce bu duruma son vermektir unutursunuz belki ilk başlarda alışkanlıklardan ve mesajlaşmaların eksikliğinden üzülürsünüz ama çok gençsiniz ve emin olun karşınıza bunları gerçek hayatta aşkla yaşayacağınız insanlar çıkacaktır

Benim yapmayacagım birsey bu anlattıkların yani bana göre de yanlıs..
Ama bir baskası icin sorun olmayabilir.
Anladıgım kadarıyla sende rahatsızsın ve dogru bulmuyorsun ben erkek ark. niyetinden süphe ettim.
Konus diyecegim ama, konusmakla degisir mi??

Son düzenleme:
bi arkadaşım vardı..sevgilisinin başka bir kızla mesajlarını yakalamış..
tamamen cinsel içerikli..ama öyle böyle değil konuşmalar..
sevgilisinden ayrıldı arkadaşım önce..çocuk dedi ki" sana bunu yakıştıramazdım seni aldatamazdım senle de aramız kötüydü ki sendende bunu istiyemezdim..bunu yapan bu kızı bulunca bende her erkek gibi konuştum konuşturdum"
arkadaşımda kızın numarasını facesini bulup dağıttı mesajları da..rezil rüsva oldu kız.
ikiside ne kadar doğru yaptı bilinmez..

yani dycem o ki hiç tanımadığınız biriyle bunları konuşurken hiç istemediğiniz konumlara düşebilirsiniz..
herşey oluyor hayatta..kendime yakıştırırmıyım diye düşünme zamanı değil.bir an önce çıkarın hayatınızdan.

3 yıl hiç sevgilim olmadı demişsin? avatardaki o mu? buluştunuz mu siz..? :44: inş öyle bişi yapmamışsındır..

Son düzenleme:
çocuk bir sürü paralar ödeyip bu tür konuşmaların yapıldığı hatları arayacağına ,sizi arıyor. o hatlardaki insanlar ne ise siz de o sunuz onun için bence....

bunları demek ne kadar doğru bilmiyorum ama ayrıl bence.. dediklerine göre doğru kişi değil o.. o tür konulara girmek için ilişkinin baya baya uzun olması gerekir diye düşünmekteyim

çekingenlik , düzgün ve anlayışlı kavramlarını ya sen ya da ben çok yanlış biliyoruz.

arkadaşın çok istiyorsa telefondan seksi 900 lü hatları arasın.

bunları demek ne kadar doğru bilmiyorum ama ayrıl bence.. dediklerine göre doğru kişi değil o.. o tür konulara girmek için ilişkinin baya baya uzun olması gerekir diye düşünmekteyim

bende katılıyorum canım fulyaaaaa 'ya doğru insan olmadığını düşünüyoruum::17:

Bu sanal cinsellikle ilgili kaçıncı konu bugün yaw :26:
sanaldan zevk mi olurmuş tövbe yarabbi millet kafayı yedi yemin ederim...
kuzum kaç kurtar kendini.
19 yasındasın 3 senedir sevvgilim yok diyosun höh yahu kovalayan mı vardı? herşey zamanı gelince yaşanır. okulunla derslerinle ilgilen.
konusup konusmamak senin elinde ama sen istemediğin için kaç kurtar kendini diyorum.

ileride sağlıklı ilişkiler yaşamak istiyorsan bir an önce bırakmalısın...sen de doğru olmadığını hissediyorsun ve yapmamalısın...

istemediğin hiç birşeyi yapmak zorunda değilsin, muhabbet oralara geldiği zaman konuyu kapat yemek yiyeceğiz, annem çağırıyor, wc ye gideceğim vs şeklinde.
hala anlamazsa düzgünce rahatsız olduğunu söyle. elbet bıkıcaktır bir noktada.
eğer rahatsız etmiyorsa da bu sizin ikinizin arasındaki ilişki, beni kötü kız bilir vs diye kendini sıkıntıya sokmanın alemi yok diye düşünüyorum. seni gerçekten tanıyorsa böyle düşünmez. ama ilişkinde asla istemdiğin bişeyi sırf o istiyor diye yapma, hiç bir zaman.

ay bunun aynısı benim başıma geldiiii !
ilk başlarda bahaneler uydurup kapattım konuyu. sonra ısrarlar çoğalınca soğudum ister istemez ıyy :/
ve sonuç olarak ayrıldım.. iğrenç bişi bu ya. düşünüyorum da nasıl katlandım nasıl dayandım diye gerçekten çok sabırlıymışım. insan hatası olmadığı halde suçlu hissediyo kendini. huzur istiyosan hiç bekleme hemen ayrıl. emin ol çok rahatlıcaksın ......

önemli olan kendine saygını kaybetmemen. Sevgili erkek arkadaş her zaman olur olacaktır da bir şekilde. Ama bu tarz bir ilişki açıkcası çok garip. Erkeklerin her zaman bu tarz istekleri olacaktır. Karşılık bulamadığı için telefonda ilerletmiş durumu. Sana değer veren bir erkek senin istemediğin bir şeyi yapmaz. Sana mecburiyetmiş gibi hissettirmez. seni utandırmaz. Seni kötü hissettirmez. Ve uzaktasınız birbirinizden, bir ilişkiyi güzel yapan sadece muhabbetle paylaşılanlar değildir bana göre. yanyana iken paylaştıklarınız, sana olan tavırları, ilgisi, senin yanında oldugunu hissettirmesi, seni güldürebilmesi , mutsuzken herşeyi unutturabilmesi vs. bunlarda önemlidir. Sana olan tavırları ortak yaşadıklarınızdan çıkaracağınız sonuçlar herşeyi etkiler. . Eğer utanç hissediyorsan , kendini kötü hissediyorsan boşver hiç üzülme.. Belki sevgi değil arkadaşlığınız sende alışkanlık gibi bir hal almıştır.. Daha iyi kısmetler çıkacaktır karşına.. Ortada utanacağın bir durum olmamış bana göre. Ayıbı sen değil erkek arkadaşın yapıyor. Üzülme.. Karşına çıkacak insanları zamanla tanıyacaksın elbet erkeklerin ne yazık ki bir kısmı böyle. Önemli olan senin doğru zamanda , doğru insanlarla birşeyleri paylaşman.

erkek arkadaşın içinde bulunduğu dönem itibariyle hormonlarının etkisinde kalıyor. ergenlik dönemi insan hayatının en tehlikeli dönemidir. fakat sen aklı başında bir kızsın, yaptığının yanlış olduğunun farkındasın. o yaş erkeklerinin aklındaki en önemli konulardan biri sekstir ve bunu bir şekilde tatmin etmek isteyecektir. lütfen buna alet olma. ilerde düşünmekten utanç duyacağın şeyler yapma.

yaşının kıymetini bil ve olay daha kötü yerlere gelmeden hayatından çıkar tamamen
yapamıyorum filan deme
istersen yaparsın
telefonunu değiştir, msnden faceten sil sana hiçbir şekilde ulaşamamasını sağla
mesajlarına cevap verme telefonlarına çıkma
karşındaki de ergen zaten üç arar beş arar sonra bıkar
bu olanlardan da ders al ve şükret daha fena hatalar yapmadığın için

aynı yaştayız ama yaşıtlarım bu tür yanlışları çok yapıyor çok şükür böyle bir şey yaşamadım bence sende salla gitsin inceldiği yerden kopsun bundan sonra nolursa olsun konu cinselliğe gelir artık atı alan üskudarı geçmiş sen şimdi naparsan yap boş eğer ilişkine devam etmek istersen böyle devam edeceğinide kabullenmen gerek.iyi ya da kötü senin bileceğin iş.

insan telefonda yada chatta konustuğu birine nasıl asık olabilirki
bende bu adam seni cinsel dürtülerinden dolayı kullanıyor adam zevkine yapıyor bunu..
sana tavsiyem sakın ola yüzyüze görüşme bu adamla hatta telefonlarına cıkma...
yasın daha cok genc umarım gercek askı yakalarsın:71:

Son düzenleme:
Back
X