söyledim.Evde sorun çıkacağını belirttiniz mi karşı tarafa?
Ben babamın yanında bile normal konuşuyorum aslında öyle telefonu meşgule atarak başka yere kalkıp giderek daha çok dikkat çekersiniz aslında...
Arayabilir yani cumhurbaskani olsan danismanin yonlendirsin diyecegim de...
iyi demek ki herkes benim gibi düşünmüyor.Arayabilir yani cumhurbaskani olsan danismanin yonlendirsin diyecegim de...
söyledim.
olabilir aslında insanların yaşam tarzıyla ilgili.
benim için böylesi uygun. onun da hassasiyet göstermesi gerekiyordu. pat diye arayabilme fazla samimiyet göstergesi olarak görüldüğü için bizim ailemizde, hoş olmadı bu durum.
yeni tanıyordum sevdiğimi söyleyemeyeceğim o açıdan. gerçi bitirdim zaten. yetişkinim. koruma içgüdüsü diyelim. ailemden gizli saklım olmaz. ama yolun çok başındayken de onlarla tanıştıramam. görücü usulu değil arkadaş vasıtası. hayır tanışma diyen yok. pat diye birinin araması samimiyet göstergesi gibi olduğu için.Nasıl yani sevmiyor musunuz o kişiyi? Bana daha çok aramasını istemiyormuşsunuz gibi geldi. Kaç yaşındasınız? Telefonunuzu neden karıştırma gereği yada konuştuğunuz insanların hesabını verme gereği duyuluyor? Görücü usulü mü olacak nasıl tanıştınız? Hiç tanıyıp görüşmeden aileleri birleştirip ondan sonra mı tanıyacaksınız? Ne garip düşünceler. Bu kadarda olmamalı...
yaşam tarzı, ben mesafeliyim bazı şeyler oturana kadar. insanlara fazla hak verdiğiniz de suistimal edebiliyorlar. ben de sınırlarımı çiziyorum ama bazen o da işe yaramıyor işte.Nasıl yani, arayabilir miyim diye izin mi alacak? Bana garip geldi. Numaramı verdiğim kişi, absürd saatler dışında ne zaman isterse arayabilir. Görüştüğüm kişiye deginmiyorum bile.
Rahatsizliginizin sebebi nedir tam olarak?
bu konuda haklısınız kesinlikle ama işte biraz hassasiyetle olsun istedim.Bence aradığı için mutlu olmanız gerekiyor,bu benim için mesajlaşmaktan çok daha değerli bir şey ,ki zaten yaşlar ilerledikçe mesajlaşmanın yerini aramak alıyor. Bir de insanların mesajlaşırken duygularını anlamak çok güç oluyor,sonuçta bir yazıdan ibaret. Ama ses tonu konuşma biçimi vs sizin gözünüzde o kişiyi daha şekillendirici kılar ve ben tanışma dönemlerinde bunun daha mantıklı olduğunu düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?