us-stickiniz ne bilmiyor um ama sanırım usb . onunda beynivar sonuçta siz yine şanslıymışsınız darısı başımı![]()
pardon usb olucakti tabii:) umarim sende benm gibi sanslisinidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
us-stickiniz ne bilmiyor um ama sanırım usb . onunda beynivar sonuçta siz yine şanslıymışsınız darısı başımı![]()
Benimde telefonum tuvalete düştü iki kere.ilkinde hemen poşetle çıkardım.şuyun altına tuttum.telefonu açtım bataryayı vs çıkardım.sonra yaz günü 3 gün açmadan kuruttum.açtığımda çalışıyordu..1 aya kalmadı yine düşürdüm. Ama bu seferkinde açmakta acele ettim.1 gün sonra bataryayı takıp çalıştırdım ve bu sefer ekran vs bozuldu yaptıramadım.yenisnini aldım. Geçmiş olsun keşke hemen batarya takıp çalıştırmasaydın
pardon usb olucakti tabii:) umarim sende benm gibi sanslisinidir
aynı şey babamında başına geldi. annem dalgınlıkla atmış elbiselerle makinaya.
sonuç; tel servise gitmek zorunda kaldı. ama çalıştı en sonunda
ben de düşürdüm hem de nereye biliyor musun?
Tuvalete!!
pijamamın arka cebindeydi tam pijamamı indirirken hoop klozete düştü telim!! ve ben elime poşet geçirip aldım onu, bi de lavaboda temiz suyla yıkadım filan
neyse sonra bataryayı filan çıkarıp saç kurutma makinasıyla kuruttum, ilk gün açılmadı ama yanlış hatırlamıyosam ertesi günün akşamı açılmıştı, gayet normal eski performansıyla çalıştı telim.
ama senin çamaşır makinası, nasıl olur bilmiyorum bikaç gün beklet bakalım.
bu arada pirinç ilginçmiş, hiç duymamıştım öğrendiğim iyi oldu belki bigün lazım olur.
-umarım olmaz-
benimde öyle oldu aldım yıkadımkuruttum çalıştı hemen sony di benimki
klozetin içindeyken bile mesaj gelince çalmıştı haha
![]()
Canım bi tanıdığımın başına gelmişti....
İçini açıp saç kurutma makinesi ile kurutmuştu bir de kaloriferin yanında bekletmişti...
Telefon eskidi gibi çalışmaya devam etti, şaşırmıştık...
arkadaşım saç kurutma ve benzeri sıcaklık verip hava üfleyenler çok işe yarıyor..makinedeki ıslaklığı anında yok ettiğinden tel banamısın demiyor:)