• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonum çamaşır makinasında yıkandı !

Benimde telefonum tuvalete düştü iki kere.ilkinde hemen poşetle çıkardım.şuyun altına tuttum.telefonu açtım bataryayı vs çıkardım.sonra yaz günü 3 gün açmadan kuruttum.açtığımda çalışıyordu..1 aya kalmadı yine düşürdüm. Ama bu seferkinde açmakta acele ettim.1 gün sonra bataryayı takıp çalıştırdım ve bu sefer ekran vs bozuldu yaptıramadım.yenisnini aldım. Geçmiş olsun keşke hemen batarya takıp çalıştırmasaydın

zaten batarya içinde takılydı ben elime aldıgımda kapalıydı sonra tuşuna bastım açılmıyınca söktüm içini kurutttum biraz sonra abimi aradım oda pirince göm dedi , öyle yaptım işte dogrusu şuan çok merak ediyorum durumunu yaa bir açıp baksammı bilmiyorum

Canım bi tanıdığımın başına gelmişti....
İçini açıp saç kurutma makinesi ile kurutmuştu bir de kaloriferin yanında bekletmişti...
Telefon eskidi gibi çalışmaya devam etti, şaşırmıştık...

aynı şey babamında başına geldi. annem dalgınlıkla atmış elbiselerle makinaya.
sonuç; tel servise gitmek zorunda kaldı. ama çalıştı en sonunda

aynı şey babamında başına geldi. annem dalgınlıkla atmış elbiselerle makinaya.
sonuç; tel servise gitmek zorunda kaldı. ama çalıştı en sonunda

ne güzel bende bugün baktım gene açılmamış ama pazartesiye kadar pirinci içinde tutuaagım eger çalışmasssa servise verecegim . ya sizin telefon dokunmatikmiydi ?? ?

ben de düşürdüm hem de nereye biliyor musun?
Tuvalete!! :53:
pijamamın arka cebindeydi tam pijamamı indirirken hoop klozete düştü telim!! ve ben elime poşet geçirip aldım onu, bi de lavaboda temiz suyla yıkadım filan :66:
neyse sonra bataryayı filan çıkarıp saç kurutma makinasıyla kuruttum, ilk gün açılmadı ama yanlış hatırlamıyosam ertesi günün akşamı açılmıştı, gayet normal eski performansıyla çalıştı telim.
ama senin çamaşır makinası, nasıl olur bilmiyorum bikaç gün beklet bakalım.
bu arada pirinç ilginçmiş, hiç duymamıştım öğrendiğim iyi oldu belki bigün lazım olur.
-umarım olmaz:1:-

benimde öyle oldu aldım yıkadım :D kuruttum çalıştı hemen sony di benimki :D klozetin içindeyken bile mesaj gelince çalmıştı haha :1:

benimde öyle oldu aldım yıkadım :D kuruttum çalıştı hemen sony di benimki :D klozetin içindeyken bile mesaj gelince çalmıştı haha :1:

benimkide sony off ya şarja takınca şarj ışıgı yanıyor çalışacakmış gibime geliyor bakalım umarım olurr :))

ıslandığında hemen saç kurutma makinesi ile kurutulur canım mesela..senin çamaşır makinesi gibi benim tanıdığımınkide tuvalete kaçmıştı..bile bile yıkandı üstüne çeşmede:)sonra direk makinede kuruttuk ve sağlam oldu valla..sanki tuvalete telefon değilde ben kaçtım:)))
bu arada tuvalet iğrenç gelecek ama elle alınmadı yani:))kapaklarda değiştirildi:))

Canım bi tanıdığımın başına gelmişti....
İçini açıp saç kurutma makinesi ile kurutmuştu bir de kaloriferin yanında bekletmişti...
Telefon eskidi gibi çalışmaya devam etti, şaşırmıştık...

arkadaşım saç kurutma ve benzeri sıcaklık verip hava üfleyenler çok işe yarıyor..makinedeki ıslaklığı anında yok ettiğinden tel banamısın demiyor:)

arkadaşım saç kurutma ve benzeri sıcaklık verip hava üfleyenler çok işe yarıyor..makinedeki ıslaklığı anında yok ettiğinden tel banamısın demiyor:)

dünden beri yaptıgım derin araştırmalar sonunda şunu gördümkü kurutma makinası soguk devirde bile olsa içindeki maddelere zarar veriyor onun yerine süperge makinasıyla çekmek çok daha işe yarıyormuş

hehehee... teyzem sabah uykusunda telefonun alarmı çalınca kapatıyor sonra tekrar masaya koyuyor gözü kapalı ama bilin bakalım nereye? baş ucunda her zaman akşamdan koyduğu 1 su bardağı suyun içine:60::60: öyle de komik anlatıyordu ki sonra kurutma makinesiyle kurutmuş vs...ilk gün açılmayan tel ertesi gün açıldı:)))
benim de başıma gelmişti yıllar önce bir musluk vardı öğrenci yurdunda çalışma odasında nasılsa iptal edildi diye biliyorduk merak adama yaramıyor; acaba açsam su akar mı diye düşündüm altındaki masada şarj olan tlf numu unutarak ..tabi anlşadığınız gibi şarrrrrr telefonun üstüne:)))) sildim falanama ince ince çalıştı ama 1 ay sonra iflas etti...:52:

benim telefonum tuvalete düşmüştü annem eline poşet geçirip çıkarttı :53: tamire o kadar para verdim fazla süre geçmeden yine bozuldu çok severdim o telefonu :25: ama ben bi hata yaptım o bataryayı tekrar takmamak gerekiyormuş hemen çıkarılmalıymış ben çıkarmamıştım gitmişti güzelim telefonum :63:

Son düzenleme:
Back
X