Telefonum tuvalete düştü

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
Evet arkadaşlar telefonum tuvalete düştü malesef dezenfekte etmeye çalıştım ama dokunamadığım için streçe sardım :) zaten bozulmalar da başladı.bu gidişle yeni telefon alacağım bu konuda hangi markayı öneriyorsunuz?Yardımlarınızı bekliyorum yorumlarınızı lütfen.
 
Bütçenize göre ama ben iphone'dan başkasını öneremem. Diğerleri daha kolay bozuluyor çünkü. O pahalı derseniz samsung biraz daha iyi gibi diğerlerine göre ama kullanmadığımdan bilemiyorum arızalar çıkarsa benden bilinir sonra :)
 
iPhone ve htc dışında önerebileceğim telefon yok, Blackberry androide dönmüş, şuan ki hali nasıldır bilmiyorum ama samsungdan her türlü iyi olacaktır :)
 
Bütçemiz 1500 1700 olabilir,şu an kullandığım sony ve hiç memnun kalmadım hoparlör bozuktu zaten düşmeden de düşünce kamera da gitti o yüzden dedim bi sorayım.Pirince falan herşeye yatırdım çalışıyor ama bazı fonksiyonları yok :)
 
esim iphone 4s ler ucuzladi falan diyordu ikinci elleri tabi :)
Tr de ikinci el teelfon isi nasil oluyor ?
yurt disinda çok makul oluyorda teelefonlar Tr de de oyleyse sizde deneyebilirisniz
birisinden deildi butikden aliyorusnuz, hani bozulan garantiye giden telefonu tamir edip favrika ayarlarina dönüp tekrar satiyoalr ya oyle bisey varsa iphone onceki çikanlarini deneyin
 
Ah o telefonun tuvalette ne işi var :KK70: eşimde çok kullanır sinir oluyorum ya bir gün düşsün o diye çok dua ediyorum :KK70: sana geçmiş olsun yeni çıkan suya dayanıklı telefonlardan almanı öneriyorum canim
 
Suya dayanıklı Evet haklısınız düşüneyim bunu :)
Canım iyi hoşta tuvalete düşmüş telefonu nasıl dezenfekte edeceksin suya dayanıklı olsada nasıl tutacaksın onu :KK70: benim önceden babaannemin düşmüştü bazen bana şu numarayı ara derdide ben öğüre öğüre tutardım parmaklarımın ucuyla :KK43:
 
İphone 5s olur biraz zorlarsaniz 6 falanda olur. İnsanlar hemen aman iphone takintisi bilmem ne diyebilir ama gercekten kullanimi en kolay telefon. Butun ozelliklerinide kullanabiliyorsunuz
 
X