Telefonumu 2 kz servise verdim ve hala aynı sorun devam ediyor

livenne

Forever an' ever
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
53
0
36
İstanbul
Konum pek aile arkadaş ilişkileri olmasa da bu dertten feci şekilde muzdaripim.. Nokia telefonumu 2 kez servıse verdım ve hala aynı sorun devam edıyor.Forumlardan okuduguma göre 3.defa da cihazı gönderdiklerinde aynı sorun yaşanırsa tüketici haklarına başvurabiliyormuşuz.Amma velakin benım faturam kayıp..Ben bu nokia konusunda ciddi anlamda mimlendim ve bu işin peşini bırakmak ıstemıyorum.Ne yapabilirim bu konuda bilgisi olan var mı ??

senin bu anlatmak istedigin şey benim başıma geldi. Ama bendeki cep telefonu değil dizüstü bilgisayardı. Fatura olmaması sorun olur bence. Ama servis raporları varsa onlarla bir şeyler yapabilrisin belki. Bir cihaz bir yılda aynı sorunu 3 kezden fazla tekrarlarsa ya da bir yıl içinde 5 ten fazla farklı arızası olursa tüketici ürün değişimi ya da ürünün değerini para karşılığını talep etme hakkı var. Bana iki yıl önce bilgisayarımın parasını yetkili distribütor firma çatır çatır ödedi.

cnm bnm telefonu aldıgın iş yerine gıdıp onlardan faturanın bır kopyasını ısteyebılırsın ayrıca 2. kez aynı arızayı gondermısse telefonun ıcın teknık servıse verırken degısım ısteyebılırsın genellıkle aynı arızayı 3.kez tekrarlarsa kesın degıstırıyorlar ama sen yınede ıstre degıstırmezlerse bıle tamırını ıstıyourm dersın faturayı sana verırler

cnm bnm telefonu aldıgın iş yerine gıdıp onlardan faturanın bır kopyasını ısteyebılırsın ayrıca 2. kez aynı arızayı gondermısse telefonun ıcın teknık servıse verırken degısım ısteyebılırsın genellıkle aynı arızayı 3.kez tekrarlarsa kesın degıstırıyorlar ama sen yınede ıstre degıstırmezlerse bıle tamırını ıstıyourm dersın faturayı sana verırler

yasal olarak değiştiriebilmesi için 3 kez aynı arızayı yapmış olması lazım. Normalde firmalar yasal hakkın olduğu halde bin dereden su getiriyorlar değiştirmemek için. Bu konuda biraz dişli olmak gerekiyor. Ben bunu gördüm.

yasal olarak değiştiriebilmesi için 3 kez aynı arızayı yapmış olması lazım. Normalde firmalar yasal hakkın olduğu halde bin dereden su getiriyorlar değiştirmemek için. Bu konuda biraz dişli olmak gerekiyor. Ben bunu gördüm.

dogru soyluyorsun bende oyle yazdım zaten 3kez aynı arızayı yapması gerek dıye ama kendısı yıne de degısım ıstesın belkı yazılım dan dolayı bır hata varsa degıstırıyorlar boyle bır durumla karsılastıgım ıcın soyledım

1 yıl içinde aynı sorundan 2 den fazla sorun yasarsanız değiştirmeler isart kanun bu şekilde. yok derlerse sikayet.com a yazın nasıl değiştiriyorlar

Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konunuz "Tüketici şikayetleri" başlığına taşındı.

Back
X