Eğitim Şart! Bir kez daha anladım. Yazdıklarımdan birbirini körükleme sonucunu çıkarman okuduğunu anlamadığını gösteriyor çünkü! (Bazı kelimeler duymuş, cümle içinde de kullanmışsın, fena da durmamış, bunun için meslek alışkanlığıyla bir aferin verebilirim sana ama yazıma biraz daha çalışman lazım. Bkz: asosyel). Asıl konuda ise konu sahibine git kadının saçını başını yol, kendisinin deyimiyle kocanın da ağzına s... demiş olsaydık asıl körükleme bu olurdu. Konu sahibinin kocası asla iyi niyetli değil ve olay düpedüz aldatma. Karşıdaki kadın masum demiyoruz, benim karşımda öyle yavş.k yavş.k konuşan adam olsa öyle bir laf derim ki bir daha o telefon numarasını çeviremez bile, o ayrı konu ama o kadının konu sahibine sadakat sözü yok, dolayısıyla gidip ona hesap soramaz. Ayrıca neden kocasının oynaştığı kadını muhatap alıp kendi seviyesini düşürsün. Adam böyle olduktan sonra A kadını gider B kadını gelir, hangi biriyle muhatap olacak? Kocayla da konuşulacak bir şey yok, aldatmanın bahanesi olamaz, özrü de olamaz. Adam zaten güvenilir bir adam değil, bir kez affedildiğinde bunu alışkanlık haline getireceği de aşikar. Son olarak, benle yan yana yana gelme isteğini memnuniyetle karşılıyorum

Özelden yazarsan neden olmasın