Telefonunuz çaldı ?

Bence heyecan arıyor ve seni arayıp nabız yoklamak istedi bakalım hala seviyor musun diye. Sevdiğinden değil ego tatmininden..
Sen açmayınca olur da mesaj atarsın falan diye engelledi nişanlısı görmesin diye. Muhtemelen telefonda da engellemiştir.

Yapma kardeşim nişanlanmış gitmiş.Böyle bir durumla sizin kafanizi karistirmak istemis.O yada nişanlisi sen takma görmedim bilmiyorum moduna gir.Hayatina bak.

Olmamis gibi dusun ve tamamiyle yoksay bu arama isini. Cekmis gitmis. O arasa bile adam gibi bi arama degil bu. Baskasi da aramis olabilir. Sonuc olarak seni arayip, konusmak istememis. O yuzden hiiiiiiiccc uzerinde durma. Iyilesmeye devam et

Olmamis gibi dusun ve tamamiyle yoksay bu arama isini. Cekmis gitmis. O arasa bile adam gibi bi arama degil bu. Baskasi da aramis olabilir. Sonuc olarak seni arayip, konusmak istememis. O yuzden hiiiiiiiccc uzerinde durma. Iyilesmeye devam et
Haklisiniz teşekkür ederim

Yapma kardeşim nişanlanmış gitmiş.Böyle bir durumla sizin kafanizi karistirmak istemis.O yada nişanlisi sen takma görmedim bilmiyorum moduna gir.Hayatina bak.
Gerçekten ben bisi yapmadım yani zaten nişanlı olduğu halde boyle olması beni mahvetti diyebilirim

Bence heyecan arıyor ve seni arayıp nabız yoklamak istedi bakalım hala seviyor musun diye. Sevdiğinden değil ego tatmininden..
Sen açmayınca olur da mesaj atarsın falan diye engelledi nişanlısı görmesin diye. Muhtemelen telefonda da engellemiştir.
Allahin belasini allahindan bulsun adi

Ara kimsiniz de hem sinirin geçer hem olayın gerçek yüzünü öğrenirsin

nişanlı mı kendisi mi aramış
Numarayi engellemiş olma olasılığı yüzünden bunları yapmak istemiyorum. Allahim nasil bir p.venk ile karşı karşıyayım gerçekten onu hayatima aldığım güne lanet olsun lanet

Numarayi engellemiş olma olasılığı yüzünden bunları yapmak istemiyorum. Allahim nasil bir p.venk ile karşı karşıyayım gerçekten onu hayatima aldığım güne lanet olsun lanet

Aramadan bilemezsin enolmadı başka numaradan ara o da olmadı gizli yap ara belki gizliye açıktır.

O da olmadı bakkaldan ara

Evet 3 ay önce birden bire ayrılık kararı aldı sevgiliniz ve ayrıldınız,akabinde ayrılıktan 1 ay sonra nişanlandı muhtemelen aldatilmistiniz,ayrılık sonrası özel konularda dahi size cevap vermedi uzak durdu.
3 ay geçti hop telefon çaldı baktınız ki eski sevgiliniz.
1 defa çaldı ve kapattı sonrasında whatsapptan engelledi.
Yanlışlıkla aradı desek arar aramaz kapatır çalmasıni beklemezdi,bilerek aradı desek neden engelledi?
Tam toparlanmaya çalışmıştım bu olay 2 saat önce oldu,nolur birşeyler söyleyin
Numaramın onda kayıtlı olduğunu dahi bilmiyordum,kesin silmiştir diye düşündüm çünkü benden oyle bir gitti pir gitti.
Acaba sizi whatsaptan engellemeye çalıştı yanlışlıkla aradı olamazmı çünkü whatsapta aramaya basar basmaz karşı tarafın telefonu çalıyor bekleme süresi yok :-(

Nisanlisi aramış yani sonra sen acmamisin bir daha geri dönüş yapip da sıkıntı cikarma diye engellemiş.
Ortada bas baya olan şey.
Sende gercekten aramis olsa hemen dönecek heyecani gördüm.

Nisanlisi aramış yani sonra sen acmamisin bir daha geri dönüş yapip da sıkıntı cikarma diye engellemiş.
Ortada bas baya olan şey.
Sende gercekten aramis olsa hemen dönecek heyecani gördüm.
Hayır dönme gibi bir durum yok,vahiy olarak inse onun bende oluru yok

Back
X