telepati yöntemiyle onu geri döndür

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar meraba ben ınternette bıısey araştırdım.telepatı yontemıyle karsılıklı sevgi bagınız varsa bırbırınıze ona hıssettıklerınızı gönderebilir ve karşılık alabilirmişsiniz.
hatta kızın bırı evet hergun uyguladıım ve sevgılım gerı döndü diye yorum yaomıs hatta.

sızın aranızda bunu deneyen varmı yada bu konuyla ılgılı bılgısı olan boyle birşey yapan?

pardon??? Yok artiiik, biz bugune kdr bosama sikinti cektikk?

Bu soyledigin yontemi buraya biraz daha acik sekilde aktarirsan seviniriz canim..

kızlar direk olarak ınternetten gördukleırmı yazıyorum suan. telepatının büyü oldugunu ıdaa edenlerde var ama olmadıgını savunanlarda var.
gözlerınızı kapatıp zıhnınızı bütün herşeyden arındırıyosunuz yani oyle bır konsantre olucaksınız kı hiçbisey düşünmiceksınız.sonra sevdıgınız kısıyı cok net bisekılde hayal ediceksiniz konsantre cok onemlıymış bu konuda.daha sonra istedıklerınızı hıssettıklerınızı dırek olarak ona gönderıceksınız içinizden konusacaksınız mesela.

mesela pısman ol yada benı sev benı araman gerekıyo gibi yanı yapmasını istedıgınız komutlar gonderebılırmıssınız karsı tarafa.bu olay telepatık bılıme gırıyormuş ve bu sekılde olumlu yanıtlar alanlar varmıs.goggleden telepatık bag yazınca hersey cıkıyo arastırabılırnsınız

kızlar direk olarak ınternetten gördukleırmı yazıyorum suan. telepatının büyü oldugunu ıdaa edenlerde var ama olmadıgını savunanlarda var.
gözlerınızı kapatıp zıhnınızı bütün herşeyden arındırıyosunuz yani oyle bır konsantre olucaksınız kı hiçbisey düşünmiceksınız.sonra sevdıgınız kısıyı cok net bisekılde hayal ediceksiniz konsantre cok onemlıymış bu konuda.daha sonra istedıklerınızı hıssettıklerınızı dırek olarak ona gönderıceksınız içinizden konusacaksınız mesela.

mesela pısman ol yada benı sev benı araman gerekıyo gibi yanı yapmasını istedıgınız komutlar gonderebılırmıssınız karsı tarafa.bu olay telepatık bılıme gırıyormuş ve bu sekılde olumlu yanıtlar alanlar varmıs.goggleden telepatık bag yazınca hersey cıkıyo arastırabılırnsınız

ya bisi sölümmmüüü :)):):):) arayacağı vardırda arıyordur bence :D

Bizim bir arkadaş da bir çocuktan ne zaman bahsetse çat diye yarım saate en geç arardı :9::9:

bana saçma geliyo böyle şeyler nedense.. zaten böyle bişi varsada şıp diye olmaz uzun zaman çalışman gerekir.. o zamana kadar da çocuk kaçar :52:

bencede, telepati melepati gibi sahte seylerle vaktinizi harcamayin! sonucu ya olur ya olmaz odaki kadere ait olan birsey. Eger sevdigini istiyorsan gider soylersin, soyletirsin birsekilde bildirirsin, karsilikli olursa ne mtlu sana, dglse sen kendi yoluna, bu tur gerici seylere mi kaldik yahu?? sen otur telepati ile ugrasirken o baskasiyla tanisir... sansa birakmak sacma

Ben gerçekten konsantre olup bu tarz şeyler uygulanırsa gerçekleşeceğine inanıyorum, tabi öyle bir kaç kere de değil ..

Telepatiye bende inanıyorum sonuçta bizim beynimiz bir tlf sinyalinin binlerce katı kadar güçlü dalga yayıyormuş Bu da bilimsel olrak kanıtlanmış.Bu durumda zaten inanmamak saçma bence.
Ama şu var, herkes yapamaz çünkü herkesin konsantrasyonu güçlü değildir.
Telepatik bağ kurabilmek için beynin tüm gücünü bir noktaya odaklayabilmek gerekiyor bu da öyle kolay bişey değil, çalışmak gerekiyor ya da doğuştan bazı insanların bioenerjileri yüksek oluyor onlar bu konuda daha şanslılar.

Son düzenleme:
dün okudum bunu aman dedim korkarım yapmam die :) bişey musallat olurda sonra :) konularımdanda bilirsiniz dün çok zor zman geçirdim . sonra denicem dedm kendi kendime ve denedm kızlar hermzan kızıp aramayan adam dün 1 saat sonra hemen aradı. ben eskidende yapardım ama bunun bukadar kapsamlı oldugunu bilmiydm yani bilmeyerek sadece mutlu oldugumuzu kalbine ona ihtiyacım oldugunu gönderiyodum gerçekdende hep arıyodu. bunu varmış meger :):) ben buldum sanmıştım :1: şakaa bi yana deneyin derim.

bazen gercekten kalpten dileyince oluyo . Sanırım Allah içten ilediğimiz için yapıyo . Bu da telepati , secret vb şeklinde türüyo :)

Back
X