Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya zihnimi bi türlü boşaltamıyorumki ellerimi bakınca aklımdan bi ton bişey geçiyo naasıl olcak yapamıyorum![]()
Meditasyonu öneririm.![]()
Kızlar biraz istekli be inançlı olucaz bu telepatiyi yapmadan önce
Yöntem şu : Ellerinizi gözlerinizin önünde tutuyosunuz ve avuç içlerine bakıyosunuz Bir süre bekliyoruz ve ellerimiz sanki bizim deeğilmiş gibi hissetmeye başlıyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra bi kaç dakika bekliyoruz ve ellerimizin soğumaya başladığını hissediyoruz Daha sonra sanki elimizde ateş var gibi hissediyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra ellerimizi şakaklarımıza götürüyoruz ve telepati kurcağımız kişiyi seçiyoruz O kişinin yapmasını istediğiniz şeyi yavaşca İçimizden geçiriyoruz Onu istediklerinizi yaparken imgeleyin ve şakaklarınızın hafifçe ısındığını hissedin...
Bunu kendim ve başka arkadaşım denedi ve oldu inanırsanız yapabilirsiniz
bir tanıdık vardı neler neler yapıyordu böyle durumları okumak bilgilenmek çok güzel değişik ve eğlenceli ama işin niyeti değişince tehlikeli.. benden söylemesi.
Benim ki cok inat cikti hissediyorum ellrim yaniyo ama aramiyo kac kez baglandim hissettim de ama aramiyo essek herif ya((
Yahu yapamadım deliricem. Ellerim falan soğumuyor ateşlenmiyor. Tek olan şey ellerimini yorulması öyle tutarken.
Kızlar biraz istekli ve inançlı olucaz bu telepatiyi yapmadan önce
Yöntem şu : Ellerinizi gözlerinizin önünde tutuyosunuz ve avuç içlerine bakıyosunuz Bir süre bekliyoruz ve ellerimiz sanki bizim deeğilmiş gibi hissetmeye başlıyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra bi kaç dakika bekliyoruz ve ellerimizin soğumaya başladığını hissediyoruz Daha sonra sanki elimizde ateş var gibi hissediyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra ellerimizi şakaklarımıza götürüyoruz ve telepati kurcağımız kişiyi seçiyoruz O kişinin yapmasını istediğiniz şeyi yavaşca İçimizden geçiriyoruz Onu istediklerinizi yaparken imgeleyin ve şakaklarınızın hafifçe ısındığını hissedin...
Bunu kendim ve başka arkadaşım denedi ve oldu inanırsanız yapabilirsiniz