Telepati :)

kızlar ya zihnimi bi türlü boşaltamıyorumki ellerimi bakınca aklımdan bi ton bişey geçiyo naasıl olcak yapamıyorum :(

1 saat önce eve gelirken birini görmeyi çok istedim ona mesaj gönderdim zihinsel olarak çık göreyim seni hadi çık çık diye karşıma çıktı... :1: bu da bir telepati örneği işte.

kızlar küçük bişey ama anlatıyım :1: günlerdir telepatiyle yatıp kalkıtığımdan sanırım, bugün sabah küçük kardeşim kulaklığı takmış sesli sesli şarkı söylüyo bende diğer kardeşimn yanına geçmiş uyuyorum sesinden rahatsz oldum ama hani insan böyle uykuyla uyanıklık arasında olurya konuşsam uykum kaçıcak felan gibi olur, bende içimden yanımdaki kardeşime diyorumki sustur artık şunu allahım sanki sesli konuşmuşum saniyesinde kızım sus artık kapa şu müziği dedi bi şok oldum ama uykumuda bozmak istemiyorm :1: sonra sesli konuştum sandım kahvaltıda sordum yok dedi bişey demedn sen dedi, bende o zaman senle telepati kurdum felan dedim bde diğer şekil becerebilsem tam olucak :1:

Son düzenleme:
Kızlar biraz istekli be inançlı olucaz bu telepatiyi yapmadan önce

Yöntem şu : Ellerinizi gözlerinizin önünde tutuyosunuz ve avuç içlerine bakıyosunuz Bir süre bekliyoruz ve ellerimiz sanki bizim deeğilmiş gibi hissetmeye başlıyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra bi kaç dakika bekliyoruz ve ellerimizin soğumaya başladığını hissediyoruz Daha sonra sanki elimizde ateş var gibi hissediyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra ellerimizi şakaklarımıza götürüyoruz ve telepati kurcağımız kişiyi seçiyoruz O kişinin yapmasını istediğiniz şeyi yavaşca İçimizden geçiriyoruz Onu istediklerinizi yaparken imgeleyin ve şakaklarınızın hafifçe ısındığını hissedin...

Bunu kendim ve başka arkadaşım denedi ve oldu inanırsanız yapabilirsiniz

bir tanıdık vardı neler neler yapıyordu böyle durumları okumak bilgilenmek çok güzel değişik ve eğlenceli ama işin niyeti değişince tehlikeli.. benden söylemesi.

Benim ki cok inat cikti hissediyorum ellrim yaniyo ama aramiyo kac kez baglandim hissettim de ama aramiyo essek herif ya :(((

bence karşıdaki kişinin duygusuyla ilgili... çok yakın bir arkadaşınızla kavga edersiniz ona uygularsınız o sizi kavga etsede sevdiği için arayabilir... ama duygular azsa yada negatifse bence olmuyor

amaaan boşver eşşekse hiç çekilmiyo onların anırmaları :) dönüp dolaşıp arar seni enerjini ona harcama

Yahu yapamadım deliricem. Ellerim falan soğumuyor ateşlenmiyor. Tek olan şey ellerimini yorulması öyle tutarken.

ay ben iş yerindeyim yaa
karşımda kamera var..odamda benden başka kimse yok ama acaba tuvalete gidip mi yapsam diye düşündüm :1:

Ben işlemi yaptım annemin beni çağırmasını istedim inançlıydım ve işe yaradığını hissetmiştim fakat hiç bi sonuç göremedim beni üzdü :( birde bu yöntemin kötü bir tarafı,zararı varmıdır

Kızlar biraz istekli ve inançlı olucaz bu telepatiyi yapmadan önce

Yöntem şu : Ellerinizi gözlerinizin önünde tutuyosunuz ve avuç içlerine bakıyosunuz Bir süre bekliyoruz ve ellerimiz sanki bizim deeğilmiş gibi hissetmeye başlıyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra bi kaç dakika bekliyoruz ve ellerimizin soğumaya başladığını hissediyoruz Daha sonra sanki elimizde ateş var gibi hissediyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra ellerimizi şakaklarımıza götürüyoruz ve telepati kurcağımız kişiyi seçiyoruz O kişinin yapmasını istediğiniz şeyi yavaşca İçimizden geçiriyoruz Onu istediklerinizi yaparken imgeleyin ve şakaklarınızın hafifçe ısındığını hissedin...

Bunu kendim ve başka arkadaşım denedi ve oldu inanırsanız yapabilirsiniz

Yorumları okurken çok eğlendim :9: ama ben de yapamadım sanki azcık avuç içi ısınıyor gibi deneyeceğim tekrar olsa ya :21:

araması için degilde ilişkinin düzelmesi için yapan var mı ????????????

Back
X