Telepatik bag hakkında bilginiz var mı

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
133
Telepati bag dediğim mesela kantinden çıkarken çocuk merdivenden iniyor ve ben kantinden çıkıp merdivene o da kantinden çıkana bakıyor ve gözgöze geliyoruz. bu başka durumlarda da oluyor tabiri caizse nokta atışı gibi gözgöze geliyoruz,
sadece bakışarak ilerletmiş birdurumum var. belki çocuk bir şeye bakarken dona kalıyor ama aramızda farklı bir şeyler olduğunu düşünüyorum. ama son zamanlarda farklı davranma başladı.
yani genelde beni taklit ediyor ben bakmıyorum ona bilerek o da bana aynısını yapıyor.
bir yandan herkese bakıyor gibi geliyorken bir yanda. Farklı bir şey var bunu konuşurken anlıyorum
Başta gülümserdi ama ben daha önce ben gülümserken o da öyle yapmadığı için kızıp gülümsemedim.yine bakışmalar sürerken kafamı çevirdim o da aynısını yaptı.aslında iyi olan bu durum.şimdi hem onu görmek istiyorum hem de görünce mutsuz oluyor çünkü daha gergin oluyor ben çevresindeyken
Bir de eskiden bir dönem daha çok karşılaştığımızda onu çok severdim ve çok dua etmiştim mutlu olsun hayatı iyi olsun diye.teleşatik bag belki belki de bu sayede oldu

O göz göze gelme olayı herkesle olabiliyor, anlam yüklemeyin bence. Daha önceden de tanışmışsınız, gülümsemesi normal.

O göz göze gelme olayı herkesle olabiliyor, anlam yüklemeyin bence. Daha önceden de tanışmışsınız, gülümsemesi normal.
Yok öyle bir şey değil.gözgöze olayı çok fazla oluyor.hani tanıdığım insanla bir kere gözgöze gelirim biter,bunda bir gün 4-5 defa oluyor ve ikisinde de ikimizde bakıyoruz.
Gülümseme olayı da ben bakınca normale döndü normalde bakınca gülümsemiyor

Bunun telepatik bag ile ne alakasi var? Bir insana gozlerini dikersen bakar. Ayni sekilde o gozlerini dikmezse sen de bakmazsin.

Canım bu telepatik bağ değil bildiğin kesişme.

Mesela biz bazen ablamla aramızda telepatik bir bağ var diye şakalaşırız. Eşli oyunlarda ben bunu nasıl anlatacağım diye düşünüp donup kaldığımda o ben en ufak hamle yapmadan şak diye söyler çünkü benim anlatmam gereken o çok alakasız şeyi.

Ya da üzerinde hiçbir konuşma geçmemişken kimsenin ihtiyacı yokken ben durup dururken 'uyku tulumu fiyatları' gibi çok alakasız birşey araştırıyor olurum biraraya geldiğimizde tam aynı gün onun durup dururken kendine uyku tulumu aldığı ortaya çıkar.

Güncel popülerliği olmayan çok eski bir şarkıya takarım kim yazmış kime yazmış merak eder araştırırım ilk biraraya geldiğimizde Hop konusu açılır aynı zamanda araştırmış oluruz.

Bi bakıştan bu kadar dolu bisey yaşıyorsanız siz sevgili olsanız düşünemiyorum
Bu arada telepati olayı bakıştan ibaret değil ütopyadan çıkın bi

Mesela benim içimden geçirdiğim şeyleri hoşlandığım bey dışa vuruyor yani söylüyor ama saniyesinde ben onları düşünmüş ve söylememiş oluyorum.
Ee bu telepatik bağ mı gençler ona göre şeyyapcam da

Bakışmanın adı ne zaman telepatik bağ oldu.
Yapmayın böyle
Hoşlanmışsınız birbirinizden kesişip duruyorsunuz işte.

Bana hiç sağlıklı gelmedi bu düşünce tarzi

Teşekkür ederim

Bi bakıştan bu kadar dolu bisey yaşıyorsanız siz sevgili olsanız düşünemiyorum
Bu arada telepati olayı bakıştan ibaret değil ütopyadan çıkın bi
bir küçümsemeyin ya.düzgünce söyleyemiyor musunuz illa bir ezici kelimeler.salak değiliz herhalde of

Bazılarınız özellikle,öyle bi saldırıyor ki..tamam herşey normal.bütün nefretinizi gidin başka yere kusun

Benim de çoğu zaman karşılaşırken bakıştığım sizin deyiminizle telepatik bağ yaşadığım bir arkadaş vardı. Kesin benden hoşlanıyor ama çekiniyor yazık çocuğa demiştim. Hatta ilk adımı bile ben attım. Adamın zerre umurunda olmadı ve beni istemedi. Aramızda bağ yokmuş,adam öylesine bakıyormuş. Neden bakıyorsun diye sorunca da "eee sen bakıyorsun. Ben de bu kız neden bakıyor diye düşünüyordum"dedi. Tek bakışmaya anlam yükleme derim.

Telepatide aynı anda birbirinize değil birbirinizden bağımsız aynı şeye bakmanız,aynı şeyi düşünmeniz lazım. Birbirinize bakmanız arkadaşların da dediği gibi kesişme oluyor.
Bu her defasında olduğu için.hani normalde ben hoşlandığım kişiye Arada bir bakarım ama onun baktığınız görmem.bunda o kadar çok gözgöze gelme durumu oldu ki anlatamam.ve bazı hislerimle de yani bir şekilde anlaşıyoruz gibi birşeyler var .ben mesela işte eskiden ço düşünürdüm onla konuşmalarımı falan o da mesela o gün daha çok bakardı ,ya da farklı bir şey yapardı ben de ne oldu da bugün böyle diye düşünürdüm çünkü sanki bir şey öğrenmiş gibi olurdu

Evet o bakımdan ben de direk bakışmaya anlam yüklemem mesela rasgele göz göze geldiğim birinden hemen kafamı çevirebilirim şimdi bunu o kişi ay gözlerini kaçırıyor benden hoşlanıyor derse olmaz.ama işte bunda sanki daha farklı şeyler var ama neyse oluruna bırakalım sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…