Televizyondaki kadın ve eşimin tepkisi

kadını doğurur doğurmaz ikinciye hamile bırak, sonra "çıblah garı görmeyeli uzun zaman oldu" diye hayıflan :işsiz:
bazı erkegglerimiz yurtdışı görse de içindeki öküzlüklere dur diyemiyo anlaşılan.
hatta oradaki alımlı kadınlara bakarken de akıllarından bunlar geçiyor demek.
gurbetçi hanımlara Allah kolaylık versin :işsiz:

Kendileri sigir gibi olsada karsisinda hepsi manken gibi hatun istiyor 50 kiloydum yeniye kadar 53 oldum boyumda 164 yani normal gibiyim esim hemen kilo almissin diyo kendisi asiri olmasa da kilolu gobegin var diyo belli olmasi icin oturup iyice katlamam gerekiyor ne istiyolar anlamadim ki bide ben cok cabuk kilo veren bi insanim en ufak bi uzuntu hastalik 5 kilo gidiyor hemen

Rezil adam .
Iki ucu boklu değnek olan durumlardan biri.
Böyle aptal bir laftan boşanamıyorsunuzda sindiremiyorsunuzda.
Bilsek en baştan evlenmeyiz bu modellerle.
Zihniyet meselesi işte..

Ben kesinlikle eşin haksız diyenlere katılmıyorum...
Sen haksızsın bana göre...

Yazdıklarından çıkardığım sonuç şu ki eşin seni aslında arzuluyor ve açık açıkda istiyor ama sen adama ters yapıyorsun. Bu sebeple adam da tv den gördüğüyle sana çaktırma yapıyor ama sen yine yok malesef anlamıyor ve farklı yerlere çekiyorsun konuyu, eğer böyle davranırsan beni aldatmış diye konu da açacaksın yakında emin ol...

Hamilesin hassassın anlıyorum ama adama seks konusunda inat ederek ters yapman mantıklı gelmedi bana...

Adam açık açık sevişelim diyor sen triple,inatla adamı itiyorsun...
Bence yanlışsın...

Hamileyken seks olmaz diyenler hangi kafada acaba? Asıl hamileyken yaşanmayan seks çiftlerin arasında tam bir soğuma sebebi o sürede uzak kalmayın ve sevişin diyor uzmanlar Ayrıca hamileyken kadın daha istekli oluyor, neden seks olmasın ki?

Ayrıca şu tv de pc de vs. Gördüğünüz şeylerden de bu kadar etkilenmeyin adam abartılı bir şey söylememiş espri yapmış, pis bir şekilde tvdeki kadını kendisine yakıştırsa sana hak veririm ama senin konunda abartılacak durum yok...
İçinden gelmiyorsa sevişmek, ne yapsın?

Yalancı orgaZm çığlığı atıp,mışıl mışıl uyusun mu?

Çiftler aynı anda istediklerinde birlikte olular, gönlünü yapayım da aman diyenler üzülürler.

Üzülenler idim

İçinden gelmiyorsa sevişmek, ne yapsın?

Yalancı orgaZm çığlığı atıp,mışıl mışıl uyusun mu?

Çiftler aynı anda istediklerinde birlikte olular, gönlünü yapayım da aman diyenler üzülürler.

Üzülenler idim

Elbette istemiyorsa birlikte olmamalı ama adamın yaptığın da da büyütülecek bir şey yok.

Kadın eşine bu konuda sürekli ters tepki verirse adam da yanaşmaya çekinir ancak tv den gördükleriyle çaktırma yapar.

Rezil adam .
Iki ucu boklu değnek olan durumlardan biri.
Böyle aptal bir laftan boşanamıyorsunuzda sindiremiyorsunuzda.
Bilsek en baştan evlenmeyiz bu modellerle.
Zihniyet meselesi işte..
Ya bisey dicem , adam kötü bi laf etmiş aptallık karışı burnunda. Getisn bunu da . Su sitede Senin gibilere de gülüyorum . Adam zart dese zırt dese AAA BOŞAN BOŞAN BOŞAN . Ya iyimisnix sanki sen ve senin gibi laf ebesi olanlar boşancak ayrıca böyle ufak şeylerle boşanmak nedir ortada aldatma yok bısey yok . Bazen eşim bısey der bende laf atarım. Sizin gibiler Sabancı koç ailesinden gelıyo koca zorttrr deyince kapının önüne koyup önünüzdeki kocalara bakıyorsunuz . Ortayı bulmak denen bısey var ortada cokkkk büyük hatalar yoksa . Affetmek özür dilemek diye biseu bar .

herkese merhaba
moralim çok bozuk zaten agrilarim var iyice modum düştü. bazen bütün erkekler aynimi, ne kadar nankörler diye düşünmekten kendimi alamiyorum.uzun ve karisik olabilir kusura bakmayin nolur telefondan yaziyorum bi yandan sinirden agliyorum.

demin uzanmis tv izliyordum, bi bucuk yasinda ki oglumda oynuyordu. esim yan odadaydi yanima kisa ugradi bende öylesine kanal degistiriyordum tam. kumandanin pili iyice zayiflamis olacak ki bi kanalda takili kaldim degistiremedim. yurtdisinda yasiyorum bazen acik sacik sahneler goruntuler olabiliyor.
o an da bi sarisin kiz cirtlak pembe ic camasirlariyla odaya giriyor yatakta ki oglana kahve getiriyor. oglan uyanmis saskin bisey hatirlamiyor filan biraz kardashianlarin tarzindan bir programdi neyse. ben hala ugrasiyorum kanal degismiyor esimde durdu " ooo bunlar birazdan o iside yaparlar" dedi. bende tercume ediyorum" yok ya oglan bisey hatirlamiyor giy sunu ustune filan diyor" diyorum bi yandan hala elim havada degistirmeye cabaliyorum.
sonra esim hala tv bakip " ooo uzun zaman oldu ciplak kadin gormeyeli" diyor
bende " 8 aylik hamile karin oldugu icin biraz mahrum kallmissindir vs" diye cevap verdim ama cok uzuldum o lafa.
nasi bu kadar rahat soyledi anlamadim. hani ilkini anlarimda kadini baz alarak soylemesi cok kirdi beni.

kadinda gayet zayif fit o an hakikaten erotik duruyordu.aradan bi saat gecti oturma odasina tekrar gectim oglanin ivir zivirini kaldirdim moralim nasil bozulmussa aglamisim biraz beni izledini fark ettim arkami ona donunce oda oglumuzu uyutuyordu koltukta. hemen normalde soran adam tepkisiz kaldi bende yataga uzandim telefonla ugrasiyodum geldi seviselim mi dedi karnim agriyor dedim bakmadim yuzune.baktim kalkti giyiniyor sorunca biraz gezip gelecem dedi. bende hincimi alamadum ok belki biraz daha ciplak kadin gorursun dedim tovbe tovbe filan soylendi yalan mi dedim boyle boyle demedin mi dedim sirf hatali oldugunu bildigi icin uzatmadan gitti. bu sefer anahtarini unuttu ben kapiyici actim guya gulerek sakadan anahtari unuttum dedi verdim gitti. ne bi kusura bakma ne hayatim gaza geldim ne bilim soyleyiverdim filan yok. demek ki soyledigi seyi hissetti ve dusundu ki ozur bile diyemedi oyle degil mi?hani durumu kurtarabilecek bisey yoktu?

simdi siz soyleyin, benmi cok alinganim,esimede mi hak vermeliyim? yoksa esim mi patavatsiz...onun arzulari varsa benimde var ama beni dusunen yok hamileyim karnim burnumda madem konu guzellik ben aptalmiydim tam dogum kilolarimi vermisken tekrar hamile kalayim?

napmam lazim sizce??
ust uste cocuk yaparsaniz kocaniz boyle isyanlari oynar cok normal davranislari

Ya bisey dicem , adam kötü bi laf etmiş aptallık karışı burnunda. Getisn bunu da . Su sitede Senin gibilere de gülüyorum . Adam zart dese zırt dese AAA BOŞAN BOŞAN BOŞAN . Ya iyimisnix sanki sen ve senin gibi laf ebesi olanlar boşancak ayrıca böyle ufak şeylerle boşanmak nedir ortada aldatma yok bısey yok . Bazen eşim bısey der bende laf atarım. Sizin gibiler Sabancı koç ailesinden gelıyo koca zorttrr deyince kapının önüne koyup önünüzdeki kocalara bakıyorsunuz . Ortayı bulmak denen bısey var ortada cokkkk büyük hatalar yoksa . Affetmek özür dilemek diye biseu bar .
Öncelikle bir düzgün yazmayı deneseniz eciş bücüş yazmasanızda zorlamasanız insanları okurken ?
Şimdi ben orada boşan dememişim zeka küpü arkadaşım .
Böyle durumlardan boşanılmıyor fakat içinde kırgınlık kalıyor anlamına gelen bir cümle o . bu bozuk türkçeyle anlamanızda beklenemezdi zaten.
Ben hemcinslerimin ezik ezik herşeyi kabullenmesine gelemiyorum arkadaşım . biz tvde çıplak adama bu tarz yorumda bulunsak bunun özrünü bile dilemeye fırsat vermeyecek adamlar var memlekette. Ki kendini bilen bir birey zaten bu tarz hareketlere ihtiyaç duymaz.
Erkeklerde evindeki kadının değerini bilmeyi ögrenmeli sonuçta değilmi ? Yüzümüze tükürseler Yarabbi şükür diyecek kıvamda olmamalıyız. Kaybedebileceklerini bilmeliler.
Boşan boşan diye kimseye tutturmuyoruz burada. Kimsenin haddine değil . herkes görüş belirtiyor. Biraz düzgün okuyup o şekilde yorum yapın şu mesajlara.

acaba kendince beni gaza mi getirmeye calisti da pot mu kirdi diye dusundum ama erkeklerin bu bencil tavri migdemi bulandiriyor. evde temizlik-camasir-yemek-cocukla ugrasmasam o programdaki bakimli bekar partiden partiye ziplayan kiz gibi bende olurum ama kiymetimizi bilen yok
Ya bende hamileyim ve 23 aylık bir oğlum var aynı zamanda eğitimciyim çok yoğunum :( gerçekten bizi bu durumda mazur görmeleri lazım :63:
Neyseki bizde tv yok öyle sıkıntılarımız olmuyor

Back
X