Demekki onlari daha çok beğeniyor ,size de çaktırmadan mesaj veriyorMerhaba bayanlar misal evlisiniz eşinizle televizyondakine vay aşkım bayana bak veyahut vayy aşkım adama bak demek nekadar önemli? Yani bundan hoşnut olmadığımı belirttim oda ben rahatça televizyondakine seninle yorum yapamayacakmıyım diyor.yapmayınca neoluyor bence eksiklik değil gerek duymuyorumda sizce kim haklı?? Yani yorum yapmasan nee yapsan ne önce hayatındaki insana iltifat et dimi
Yok örnek verdi demin yani ama bazen ablasıda der aaa kardeşim şu dizideki tatlı kız değilmi diye ona bile sinir olurumDemekki onlari daha çok beğeniyor ,size de çaktırmadan mesaj veriyorkendine bak diye
Yook hahahah yani kız oğlana göre daha güzel falan demişligi vardırYani esiniz...
"Kadin da at gibiymis,simdi bununla nasil sevisilir..Adamin aklini alir aklini" seklinde konusmuyorsa abartiyorsunuz.
Aynen bende dedimki sen önce hayatındaki insana iltifat et televizyonu düşüneceğineİzlediğimiz insanlara yorum yapmak zorunda değiliz ama oylesine yapildi diye mevzu çikmamali ya, benim begendigim oyuncu var mesela, eşimin begendiği manken var. Bunda bir şey yok.
Ha size hiç iltifat etmiyorsa orada haklisiniz. Tvden vs bagimsiz olarak karisina iki guzel söz soyleyemeyip milletin sagina soluna yorum yapan adami ben de istemezdim.
Derin bir öfffff çektim sebepsiz ,tencere yuvarlanmış kapağına ulaşmış.Yok örnek verdi demin yani ama bazen ablasıda der aaa kardeşim şu dizideki tatlı kız değilmi diye ona bile sinir olurum
Yani erkek guzel olmaz zaten..Yook hahahah yani kız oğlana göre daha güzel falan demişligi vardır
Bu kadar özgüvensiz olmanıza sebep olan şeyleri hiç düşündünüz mü?Yook hahahah yani kız oğlana göre daha güzel falan demişligi vardır
O cümle kurulmadan da o istek anlaşılabilir.Yani esiniz :
"Kadin da at gibiymis,simdi bununla nasil sevisilir..Adamin aklini alir aklini" seklinde konusmuyorsa abartiyorsunuz.
Sırf tepkisini ölçmek için diyecem dur sen hahahah sende diyebilirsin diyor televizyondaki aah aşkım adam daha yakışıklı kıza göre falan.burda çatışıyoruz birazİçinden desin canım siz onun erkek arkadaşı mısınız bıraksanız devam da eder ben size diyeyim.
Siz deseniz ki heyt yavrum be analar ne erkekler doğuruyor falan ne kadar ezik hisseder herhalde.
Belki de çok modern biridir canım der ki evet ya ben de çok beğendim adamı bizi anamız pek doguramasa da falan
İlişkinin dinamiğine göre değişir. Seyyal Taner çıktığında "Senin manita ekranda" derim, o da James Caviezel çıktığında bana aynısını yapar. İkimiz de bunun yalnızca beğeni boyutunda olduğunu biliriz ki zaten o kadarına da karışmayalım artık.Merhaba bayanlar misal evlisiniz eşinizle televizyondakine vay aşkım bayana bak veyahut vayy aşkım adama bak demek nekadar önemli? Yani bundan hoşnut olmadığımı belirttim oda ben rahatça televizyondakine seninle yorum yapamayacakmıyım diyor.yapmayınca neoluyor bence eksiklik değil gerek duymuyorumda sizce kim haklı?? Yani yorum yapmasan nee yapsan ne önce hayatındaki insana iltifat et dimi
Yuh bunu mu abartıyoruzYook hahahah yani kız oğlana göre daha güzel falan demişligi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?