Televizyondakilere iltifat etmek ve etmemek ilişkide?

Summe77

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
217
-57
13
35
Merhaba bayanlar misal evlisiniz eşinizle televizyondakine vay aşkım bayana bak veyahut vayy aşkım adama bak demek nekadar önemli? Yani bundan hoşnut olmadığımı belirttim oda ben rahatça televizyondakine seninle yorum yapamayacakmıyım diyor.yapmayınca neoluyor bence eksiklik değil gerek duymuyorumda sizce kim haklı?? Yani yorum yapmasan nee yapsan ne önce hayatındaki insana iltifat et dimi

İltifat insanın yüzüne yapılır, televizyondaki insana iltifat edemezsiniz isteseniz de. Ancak beğeni ifade etme olur onun adı.

Yani bazen x kişisi çok güzel/yakışıklı vs diyoruz doğal olarak. Ne önemi var ki bunun? Tv’deki insanı da kıskanmayın artık yav.

Demekki onlari daha çok beğeniyor ,size de çaktırmadan mesaj veriyorkendine bak diye

İzlediğimiz insanlara yorum yapmak zorunda değiliz ama oylesine yapildi diye mevzu çikmamali ya, benim begendigim oyuncu var mesela, eşimin begendiği manken var. Bunda bir şey yok.

Ha size hiç iltifat etmiyorsa orada haklisiniz. Tvden vs bagimsiz olarak karisina iki guzel söz soyleyemeyip milletin sagina soluna yorum yapan adami ben de istemezdim.

İçinden desin canım siz onun erkek arkadaşı mısınız bıraksanız devam da eder ben size diyeyim.
Siz deseniz ki heyt yavrum be analar ne erkekler doğuruyor falan ne kadar ezik hisseder herhalde.
Belki de çok modern biridir canım der ki evet ya ben de çok beğendim adamı bizi anamız pek doguramasa da falan

Aynen bende dedimki sen önce hayatındaki insana iltifat et televizyonu düşüneceğine

Yani esiniz :
"Kadin da at gibiymis,simdi bununla nasil sevisilir..Adamin aklini alir aklini" seklinde konusmuyorsa abartiyorsunuz.
O cümle kurulmadan da o istek anlaşılabilir.

Konu sahibi bence ağız suyunun akma derecesine göre kavga edilebilir. Ha belki akıtmadan da bayılıyodur benimki ama bu şekli tercih ederim. Hem bayan lafı geçmez negzel.

Sırf tepkisini ölçmek için diyecem dur sen hahahah sende diyebilirsin diyor televizyondaki aah aşkım adam daha yakışıklı kıza göre falan.burda çatışıyoruz biraz

İlişkinin dinamiğine göre değişir. Seyyal Taner çıktığında "Senin manita ekranda" derim, o da James Caviezel çıktığında bana aynısını yapar. İkimiz de bunun yalnızca beğeni boyutunda olduğunu biliriz ki zaten o kadarına da karışmayalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…