Televizyondakilere iltifat etmek ve etmemek ilişkide?

Esas yapsa ne olacak? Gerçekten bu kafalarla yaşamak yorucu olsa gerek gerek. Ben güzel kadın görünce eşimin yanında kız da kütür kütür ha diyorum. Kesin mezhebi de geniş olurum şimdi.
Yok canım herkes başka düşünebilir saygı duyarım benim hoşuma gitmiyor

Yani içindende düşünebilir ama önce okadar iltifat etmek istiyorsa bana et dimi

Eşim bir kadına beğenisini soylemedi bu şekilde.

Söylese de benim için sorun olmayacağını hissettirmek adına, kimi begensem bu cok guzel bir kadin diyorum.

Henüz bir erkeğe böyle demedim. Desem alınacak belli ki.

Ama benim için problem yok, beğeni dile getirilebilir.

Yalnizca üslubu beğenmedim. Vaayyy ünlemiyle söylemek hoş değil.

Yani nekadar önemli sizin eşiniz demediyse demekki ilişkide önemli birşey değil bunu anlatamıyorum ona.oda diyorki ben rahat olamayacakmıyım ilişkimde seninle oturup film izlerken yorum yapamayacakmıyım

benim için hiç sorun yok gerçekten güzelse güzel denmeyi hak ediyor

Benim günde 573626385 kere yaptığım şey bayılırım bu konuda çok işsizimdir dizi izlerken falan klip izlerken sürekleri yorumlarım beğenimi dile getiririm yanımda kim varsa of bu kız çok güzel of bu adam çok tatlı falan of bu çifte bayılıyom falan

Hahahah bende tam tersi sevmem çatışıyoruz bu konuda

Yani nekadar önemli sizin eşiniz demediyse demekki ilişkide önemli birşey değil bunu anlatamıyorum ona.oda diyorki ben rahat olamayacakmıyım ilişkimde seninle oturup film izlerken yorum yapamayacakmıyım
O anda niye demiyorsunuz, bana iltifat etmeyip baska bir kadina ettigim icin rahatsız oluyorum diye.

Yok canım herkes başka düşünebilir saygı duyarım benim hoşuma gitmiyor
Bence bu kadar önemsiz şeyler için bu derece takmak ve tepki vermek sadece tat kaçırır, ömür törpülüğü yapar; gülüp geçmeyi bilin veya güzel de bir ben değil diyin. Söylediğiniz şeylerde bir şey yok, herkesin arasında geçen muhabbetler.

Bazı insanlarla hayat daha da zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…