Televizyondakilere iltifat etmek ve etmemek ilişkide?

Ben ederim valla zaten ulaşılmaz biri kasmaya gerek yok. Eşim de ben sölediğim zaman aynen vs gibisinden katılır

Merhaba bayanlar misal evlisiniz eşinizle televizyondakine vay aşkım bayana bak veyahut vayy aşkım adama bak demek nekadar önemli? Yani bundan hoşnut olmadığımı belirttim oda ben rahatça televizyondakine seninle yorum yapamayacakmıyım diyor.yapmayınca neoluyor bence eksiklik değil gerek duymuyorumda sizce kim haklı?? Yani yorum yapmasan nee yapsan ne önce hayatındaki insana iltifat et dimi 😊
bızımkı dese bıle gıt desem gıtcek sankı o da benım kocayı beklıyodu :D ben takılmam hatta ben daha cok yaparım .. uuww adamda ıyı kas varmıs derım ya da bunu da allah yarattı falan derım yastık atar kafama gulerız :D ne kavgalık mevzu ne rahatsız oluruz dıyım. televızyon bu ya:)) ama tadını kacırmamak lazım. kocam sevgımden emın. yanı bu ısler bıraz nabza gore serbet rahatszı olsa nıye yapayım ya da sureklı sureklı olmazz sakaysa da tadında kalsın dımı :) ayda yılda bır olan seyler bunlar. sen ıstemıyorum demıssın konu kapanır.. yapılmaz. karsılıklı bu..

Yook hahahah yani kız oğlana göre daha güzel falan demişligi vardır
Eee der. Gayet normal bir yorum yapmış. Takıldığiniz şeyler böyle basit şeylerse ciddi özgüven eksikliğiniz var bence. Ha ama daha abartılı örnekler varsa sizi rahatsiz edecek,bilemeyecegim.
Ben de mesela bazi filmlere durduk yere aşırı seksi bir kadın ya da asiri yakisikli/kaslı bir erkek koyuyorlar ya, onla hep dalga geçiyorum .
Mesela şu gibi,
IMG_20220414_141313.webpkoca filmde yeri yok,bir sahneye koymuşlar aşırı kaslı adamı. Çoğu filmde var. Amaç ne yani:)
Bunu görünce hep dalga geçerim, sevgilimle izliyorsam da derim , 'ben de fragmana koyduklari kaslı seksi adamı ne zaman getirecekler diyordum' diye dalga geçerim . Hiç de alınmazlar, elin adamına neden seksi dedin diye. Benim amacım klişeleşmiş bir şeyi eleştirmek.
Ayrıca bir insan seksi de olabilri (bakınız Lucifer morningstar) napak Yani, yorumda bulunmayak mi 😇😇

Elbette hayır ama bir insan hayatındaysa okadar iltifat etmek istiyorsan ona et
Ablacım seni değil tv’dekini beğenmiş o an ona iltifat etmiş. Tv’dekini beğenip iltifat edesi gelince niye sana etsin? Çok saçma değil mi? Tv’ye bakıp size “çok güzelsin aşkım, bacakların da sütun gibi” falan mı desin?

Bence bu kadar önemsiz şeyler için bu derece takmak ve tepki vermek sadece tat kaçırır, ömür törpülüğü yapar; gülüp geçmeyi bilin veya güzel de bir ben değil diyin. Söylediğiniz şeylerde bir şey yok, herkesin arasında geçen muhabbetler.
Bugun kendi bahsetti bu takmayı bırak artık televizyon izlerken seninle yorum yapamayacakmıyım falan.neyse uzatmiyim yaaa saçma sapan şeyler

Elbette hayır ama bir insan hayatındaysa okadar iltifat etmek istiyorsan ona et
Mesele iltifat etmek istemesi degil ki. Mesele beğeni duyması.

Benim canim bir şeyi beğenmişse beğendim derim.

Burada amacım beğendiğimi söyleme isteği değil ki, beğenme duygusu

bızımkı dese bıle gıt desem gıtcek sankı o da benım kocayı beklıyodu :KK70: ben takılmam hatta ben daha cok yaparım .. uuww adamda ıyı kas varmıs derım ya da bunu da allah yarattı falan derım yastık atar kafama gulerız :KK70: ne kavgalık mevzu ne rahatsız oluruz dıyım. televızyon bu ya:)) ama tadını kacırmamak lazım. kocam sevgımden emın. yanı bu ısler bıraz nabza gore serbet rahatszı olsa nıye yapayım ya da sureklı sureklı olmazz sakaysa da tadında kalsın dımı :) ayda yılda bır olan seyler bunlar. sen ıstemıyorum demıssın konu kapanır.. yapılmaz. karsılıklı bu..
Kıyaslama saçma olacak ozaman rahat ol aşkım dışardada beğendiklerini söyle dedim bende ona bana göre farksız.negüzel Allah muhabbetinizi arttırsın

Eee der. Gayet normal bir yorum yapmış. Takıldığiniz şeyler böyle basit şeylerse ciddi özgüven eksikliğiniz var bence. Ha ama daha abartılı örnekler varsa sizi rahatsiz edecek,bilemeyecegim.
Ben de mesela bazi filmlere durduk yere aşırı seksi bir kadın ya da asiri yakisikli/kaslı bir erkek koyuyorlar ya, onla hep dalga geçiyorum .
Mesela şu gibi,
Eki Görüntüle 3047773 koca filmde yeri yok,bir sahneye koymuşlar aşırı kaslı adamı. Çoğu filmde var. Amaç ne yani:)
Bunu görünce hep dalga geçerim, sevgilimle izliyorsam da derim , 'ben de fragmana koyduklari kaslı seksi adamı ne zaman getirecekler diyordum' diye dalga geçerim . Hiç de alınmazlar, elin adamına neden seksi dedin diye. Benim amacım klişeleşmiş bir şeyi eleştirmek.
Ayrıca bir insan seksi de olabilri (bakınız Lucifer morningstar) napak Yani, yorumda bulunmayak mi 😇😇
Ama o ciddi yorum yapıyor benimle uğraşmak komiklik olsun diye değil malesef.benimde içimden gelmez hani vayy adamaa bak demem çünkü terside hoşuma gitmiyor herneyse ramazan ramazan taktığım mevzuya bak 😁

Ozaman tiktok instagram orda beğendiklerinide atsın orada telefon ekranı neyse oruç oruç buna kafa yormayacam daha

Merhaba bayanlar misal evlisiniz eşinizle televizyondakine vay aşkım bayana bak veyahut vayy aşkım adama bak demek nekadar önemli? Yani bundan hoşnut olmadığımı belirttim oda ben rahatça televizyondakine seninle yorum yapamayacakmıyım diyor.yapmayınca neoluyor bence eksiklik değil gerek duymuyorumda sizce kim haklı?? Yani yorum yapmasan nee yapsan ne önce hayatındaki insana iltifat et dimi 😊
Adam haklı, ne kadar özgüvensizsin.Adam bunu paylaşabilir gayet doğal ne var. Bu artık kıskançlık değil hastalık benim gözümde. Hayatı ne kadar çekilmez kılıyosunuz basit basit konularda.

önceki pubg konusunda size hak vermiştim o da karşınızdaki sen oynayamazsın kafasında olduğu içindi fakat bu konuda sevgilinize hak veriyorum. tvde falan başkasını beğenmesini kıskanmak özgüvensizlik gibi duruyor. dünyada her zaman bizden güzeli, onlardan yakışıklısı olacak. (örn; travis fimmel😍😍😅)

önceki pubg konusunda size hak vermiştim o da karşınızdaki sen oynayamazsın kafasında olduğu içindi fakat bu konuda sevgilinize hak veriyorum. tvde falan başkasını beğenmesini kıskanmak özgüvensizlik gibi duruyor. dünyada her zaman bizden güzeli, onlardan yakışıklısı olacak. (örn; travis fimmel😍😍😅)
Yaa illaki bizden güzeli onlardan yakışıklısı vardır ama bunu dile getirmek gerekmiyor diye düşünüyorum

Back
X