Televizyondakilere iltifat etmek ve etmemek ilişkide?

Açıkçası kadınlarda erkeklerde dışa vurmasa bile illaki içinden geçiriyor yakışıklıymış ya da güzelmiş diye. Ağzının suyunu akıtarak yavruuummmmmm taş mısın mübarek demediği sürece sorun yok 😃😃😃😃😃😃😃
Hahaha orası öyle oda diyor ben seninle arkadaşça nebiliyim adama göre on basar falan dememde ne var.yada bayan güzel adama bak falan

Benim eşim demez, ben de demem. Pek aklıma da gelmiyor açıkçası sanırım izlerken falan. Bir de ben dış görünüş üzerinden yorum yapan bir insan olmadım hiç yani bu şekilde konuşmalar da benim algı sınırlarım dışında. o yüzden eğer böyle bir şey söylerse bir afallarım, hafiften soğuma durumum olabilir sanırım. O yüzden isteğiniz bana aşırı gelmedi. Bir de her ilişki kendi içinde değerlendirilmeli bence. O yüzden farklı farklı ilişki türleri ya da kişilikler var sonuçta. En iyisi siz de bir süre kendinizi zorlayarak içinizden gelerek birkaç erkek övgüsü yapın yanında. Bakalım bir süre sonra tepki falan veriyor mu.

Benim eşim demez, ben de demem. Pek aklıma da gelmiyor açıkçası sanırım izlerken falan. Bir de ben dış görünüş üzerinden yorum yapan bir insan olmadım hiç yani bu şekilde konuşmalar da benim algı sınırlarım dışında. o yüzden eğer böyle bir şey söylerse bir afallarım, hafiften soğuma durumum olabilir sanırım. O yüzden isteğiniz bana aşırı gelmedi. Bir de her ilişki kendi içinde değerlendirilmeli bence. O yüzden farklı farklı ilişki türleri ya da kişilikler var sonuçta. En iyisi siz de bir süre kendinizi zorlayarak içinizden gelerek birkaç erkek övgüsü yapın yanında. Bakalım bir süre sonra tepki falan veriyor mu.
Evli değiliz daha o yüzden anca video linki falan yada telefondan gösterebilirim :)) ama kendide diyor sende yorum yapabilirsin televizyonda dışarda biri degil diyor.hani diyebilirsin ah aşkım adam daha karizma kadından falan gibisi

Biz how to get away with murder izlerken 6 sezon her bölüm gözlerimle soydum ben frank'i. Connor'ı da gözlerimle soymak isterdim de adam hep yarı çıplaktı sağ olsun, gerek kalmadı.
Taş gibi bir kadın ya da erkek görünce taş gibiymiş diyoruz biz. Hiçbir zaman tanışamayacağın, sadece oynadığı rol kadarını bildiğin, karakterini hiç bilemeyeceğin birinin övülmesini kıskanmak çok saçma bence. Hem dile getirmeyince aklından geçtiği gerçeği değişmiyor.

Evli değiliz daha o yüzden anca video linki falan yada telefondan gösterebilirim :)) ama kendide diyor sende yorum yapabilirsin televizyonda dışarda biri degil diyor.hani diyebilirsin ah aşkım adam daha karizma kadından falan gibisi
Öyle der sizin ciddi olduğunuzu, gerçekten beğendiğinizi ya da ona tepki olarak yaptığınızı düşündüğünden. Ama bu konu unutulsun üzerinden zaman geçsin ve siz tepki olarak değil de doğal olarak beğendiğinizi gösterin bakalım ne olacak.

Evet orası öyle elbette vardır ama dile getirmem falan bu huyumdan vazgeçmem lazım onu boğmaktan başka birşey olmuyor.yani oda sizin gibi demek istiyor hani beraber yorum yapamayacakmıyız bir dizi filmde diye fazla büyütüyorum belkide
Gördüğünüz gibi çoğumuzun beğendiği oyuncular ve şarkıcılar var, kadın veya erkek fark etmeksizin beğeniyoruz ama bu beğeni eşimizi sevmekle, eşimize duyduğumuz beğeniyle aynı değil, aynı olamaz da.
Eşiniz tvde gördüğü biri hakkında yanınızda yorum yaparken sizinle her şeyini paylaşmak istediği için yapıyor bunu, birlikte vakit geçirirken seyrettiğiniz film/dizi ve oyuncuları hakkında birlikte yorum yapın, anı paylaşın istiyor, beğenilerinin altında sizi sevmediği, sizi o kişi kadar beğenmediği anlamı yatmıyor, sizi seviyor ki beğendiği beğenmediği şeyleri bile paylaşmak istiyor değil mi😌

Yaa illaki bizden güzeli onlardan yakışıklısı vardır ama bunu dile getirmek gerekmiyor diye düşünüyorum
biz ilk 5 sıralaması yapmıştık hatta yazılı şekilde🤣🤣geyiktir ya ilişkide. hatta tatlı da cilvesi vardır. beğendiğim oyunculukları tipleri karakterleri söyleyemiyceksem duvarla film izlerim daha iyi. kasmayın yaa valla hayat bu kadar zorlamaya gelmez.

benim hayran olduğun adamın filmi çıktığında eşim senin herif değilmi bu diyo🤣 bazen oda filmlerdeki kadınlara yorum yapıyor hiç rahatsızlık duymuyorum çünkü gercekten güzel kadınlar oluyorlar...yapmayın yok yere ne kendinizi üzün nede ilişkinizi yorun

Olur da yanlışlıkla tv de şükrü özyıldız'a denk gelirsek cimciklenmeye başlıyorum çünkü sıfatım dile geliyor ağzımı açmadan 🤷🏻
herifimin tepkisi böyle oluyor 🤣🤣 ama valla elimde değil tek o oyuncuya gözumden kalpcikler çıkıyor

Öyle der sizin ciddi olduğunuzu, gerçekten beğendiğinizi ya da ona tepki olarak yaptığınızı düşündüğünden. Ama bu konu unutulsun üzerinden zaman geçsin ve siz tepki olarak değil de doğal olarak beğendiğinizi gösterin bakalım ne olacak.
Yapacam onu dur sen izlediği YouTuber var almanyadan bende onun için diyeceğim kocası ona bin basar bakalım hoşuna gidecekmi

Gördüğünüz gibi çoğumuzun beğendiği oyuncular ve şarkıcılar var, kadın veya erkek fark etmeksizin beğeniyoruz ama bu beğeni eşimizi sevmekle, eşimize duyduğumuz beğeniyle aynı değil, aynı olamaz da.
Eşiniz tvde gördüğü biri hakkında yanınızda yorum yaparken sizinle her şeyini paylaşmak istediği için yapıyor bunu, birlikte vakit geçirirken seyrettiğiniz film/dizi ve oyuncuları hakkında birlikte yorum yapın, anı paylaşın istiyor, beğenilerinin altında sizi sevmediği, sizi o kişi kadar beğenmediği anlamı yatmıyor, sizi seviyor ki beğendiği beğenmediği şeyleri bile paylaşmak istiyor değil mi😌
Tabiki beğenmese benimle olmaz orası öyle fazla büyütmemem lazım bu durumu

yani robert pattinson'ı görünce de yakışıksız dememek imkansız. her defasında maşallah diyorum. bir şey demiyor benimki. o da gal gadot'u çok beğeniyor ben kadının taban tabana zıttıyım yani. bir şey demiyorum ne dicem.

Nisanlimla gecende ana de armas lı filme bakıyoruz, Allahim nasıl güzel bir kadin dedim onun dediği aşkım sen daha güzelsin. Hadi tamam, bende kendimi güzel bulurum ama kendimi bir ana de armas ile kiyaslayacakta değilim. Bosverin yorum yapacaksa yapsin bu sizi niye rahatsiz ediyor ki? Güzele güzel demek günah mi ayol?

Back
X