Televizyondakilere iltifat etmek ve etmemek ilişkide?

biz gecen esimle instagramda Chris Evans (Captain America yi oynayan aktör) e baktik. Adamdaki vücüt yapiya bi bak dedim. Oda bakti. Sonra ikimizde bu kadar spor yapmaya fazla tembeliz diye anlastik :D televizyondakileri kiskanmiyoruz. Tabi biri sizin yaninizda "Vay anam babam Allah neler yaratiyor kurban oldugum" diye hödüklük yapiyorsa muhtemelen sizin icin dogru insan degil

Konudan bağımsız alakasız şekilde gördüğü kadın hakkında iltifat eden kadınların, o kadınları kıskanıp bunu kabullenemeyip, abartılı iltifatlarla bu hissi bastırmaya çalıştıklarını düşünüyorum.

Valla ben şahsen yanımda sürekli ‘şu kadın da ne güzelmiş, şu kız da ne kadar çirkin’ diyerek kadınları görsel olarak süzgeçten geçirmesini ve dile getirmesini istemezdim

Eşimle yabancı ünlü kadınların fiziğini yorumlarken, arkadaş ortamında aynı sizin gibi düşünen bir kız “maşallah ne kadar genişsiniz” tarzı bir cümle kurmuştu. Eşimle birbirimize bakıp kahkaha attık sadece, özgüvensize laf anlatamazsın çünkü. 2 dakika sonrada kalkıp gittik. Tvyi bırak, yolda anormal derecede güzel bir kadın gördüğümde “oha aşkım kıza bak ne güzel” diyen biriyim. Aynı şekilde o da böyle. Ben dünyanın en güzel kadını değilim, eşimde en yakışıklı erkeği değil. Komplekslerimiz yok ve kendimiz hariç insanları güzel/yakışıklı bulabiliyoruz. Memlekette erik gibi kütür kütür kızlar var, sen de bak biraz gözün gönlün açılır :KK53:

Back
X