tellwe.com'da bakılan fallar!

Akaydan falın gelirse yazabilir misin? Bende atmayı düşünüyorum. Eğer memnun kalırsan.
geldi yukarda yazmıstım aslında.kısaydı baya. ama soru sordugumda cevaptan memnun kaldım.belki de çok bir şey görememiştir.yorumda zaman verdi bir tek.sorularımın cevabını verdi ama.biraz faladdin tarzında:) fena değil.biraz tutarsızdı anlam bütünlüğü acısından.olumsuz detaylardan bahsediyorum yazmıs ama bahsetmemiş hep olumlu yazmıs. bence baska birilerine bakabilirsiniz

geldi yukarda yazmıstım aslında.kısaydı baya. ama soru sordugumda cevaptan memnun kaldım.belki de çok bir şey görememiştir.yorumda zaman verdi bir tek.sorularımın cevabını verdi ama.biraz faladdin tarzında:) fena değil.biraz tutarsızdı anlam bütünlüğü acısından.olumsuz detaylardan bahsediyorum yazmıs ama bahsetmemiş hep olumlu yazmıs. bence baska birilerine bakabilirsiniz
Teşekkür ederim canım,detay verdiğin için. Bencede Başkasına baktırmak en iyisi olacak,içim ısınmadı hemde..

Merhaba arkadaşlar forumda husonungezegenine fal baktıranınız varmı aranızda ? Ben ve bu forumda olan bir arkadaşımızla bana aynı yorumu yollamış ben 2 hafta önce yorum almıştım formdaki öteki arkadaşımız şimdi yorum almış ve yorumların ikisinide karşılaştırınca herkese aynı falı yolladığını farkettik şimdi
Saka gibiler yaa cidden:/

Neyse ki tellwe destek bölümü çok ilgili bu konuda,mesaj yazdım destek bölümüne kredimin iadesini yaptılar ve husonungezegenin hesabınıda kapattılar
Çok sevindim. Bu adama fal baktırdım çok mutlu bi anımda sevgilinden ayrılacaksın sesi ve şu boyda adı şu şu tarihte biriyle evleneceksin diye çok net şeyler söyledi. Moralimi alt üst etti sevgilimi kötüledi. Birkaç gün sonra tekrar baktırdım aynı şeyleri sordum bu kez farklı şeyler söyledi kıvırdı falan. Bi de diyor ki bana bunları söylüyorlar ben omlarım söylediğini söylüyorum. Onun yüzden bi hafta kendimi toparlayamadım.

B
Çok sevindim. Bu adama fal baktırdım çok mutlu bi anımda sevgilinden ayrılacaksın sesi ve şu boyda adı şu şu tarihte biriyle evleneceksin diye çok net şeyler söyledi. Moralimi alt üst etti sevgilimi kötüledi. Birkaç gün sonra tekrar baktırdım aynı şeyleri sordum bu kez farklı şeyler söyledi kıvırdı falan. Bi de diyor ki bana bunları söylüyorlar ben omlarım söylediğini söylüyorum. Onun yüzden bi hafta kendimi toparlayamadım.
böyle yorumları paylaşmanız gerçekten çok iyi oluyor,bende baktırsam mı dediklerimin içindeydi.. Paramızın gitmesi bir yana,moralimiz zaten iyi değil ve böyle falcılar saçmalayınca ( ne kadar çok kaptırmayalım desekde)iyice alt üst oluyor

Evet canım çogu kişiye aynı yorumu atmış vicdansız ya sevgilisinden yeni ayrılanada sevgilisi olmayana da yaz ayında şöyle böyle biriyle şu şekilde tanısıcaksın filan yazmış daha doğrusu kopyala yapıştır aynı yorumu attım çoğu kişiye

B
Evet canım çogu kişiye aynı yorumu atmış vicdansız ya sevgilisinden yeni ayrılanada sevgilisi olmayana da yaz ayında şöyle böyle biriyle şu şekilde tanısıcaksın filan yazmış daha doğrusu kopyala yapıştır aynı yorumu attım çoğu kişiye
Bana da yazları demişti. Ayıp ama ya böyle şeyler yapması. Ama bana da ders oldu ona baktırmam bi de o dönemde naktaya baktırmam. Farklı şeyler söylüyor sallıyorlar. O günden sonra kimseye baktırmadım. Sadece chitra ve evrendamlanın birkaç söylediğini yapıyorum o da zaten pozitif düşünme falan. İnan’ın daha iyi oldu. Saf sevgi herşeyi çözüyor fala ihtiyaç Yok. Aylardır boşuna oraya harcamışım. Fal enerjisini sevgilime ayırsam çoktan evlenmiştim.

B

Bana da yazları demişti. Ayıp ama ya böyle şeyler yapması. Ama bana da ders oldu ona baktırmam bi de o dönemde naktaya baktırmam. Farklı şeyler söylüyor sallıyorlar. O günden sonra kimseye baktırmadım. Sadece chitra ve evrendamlanın birkaç söylediğini yapıyorum o da zaten pozitif düşünme falan. İnan’ın daha iyi oldu. Saf sevgi herşeyi çözüyor fala ihtiyaç Yok. Aylardır boşuna oraya harcamışım. Fal enerjisini sevgilime ayırsam çoktan evlenmiştim.
Aynen bencede fal baktırmasak aslında belki moralimiz bu kadar da bozulmaz,bende birkaç kisinin fal yorumunu beğeniyorum çoğu yorumcu sallıyor zaten kafandan tuttarsa misali birçoguda kopyala yapıştır yapıyor,chitraya baktırmadım onu bilmiyorum ama evremdamlaya 2 kez kahve baktırmıstım sesli yorumlamıştı bende de iyiydi enerjisini de kendisinide severim

Aynen bencede fal baktırmasak aslında belki moralimiz bu kadar da bozulmaz,bende birkaç kisinin fal yorumunu beğeniyorum çoğu yorumcu sallıyor zaten kafandan tuttarsa misali birçoguda kopyala yapıştır yapıyor,chitraya baktırmadım onu bilmiyorum ama evremdamlaya 2 kez kahve baktırmıstım sesli yorumlamıştı bende de iyiydi enerjisini de kendisinide severim
Ya evrem demişken sisteme girmeye başladı,ve bende 2.yi baktırmak istiyorum,kahveyide kaldırmış, fiyatlarda yüksek :( bir değişiklik yapmayacak mı dersiniz??

Ya evrem demişken sisteme girmeye başladı,ve bende 2.yi baktırmak istiyorum,kahveyide kaldırmış, fiyatlarda yüksek :KK43: bir değişiklik yapmayacak mı dersiniz??
Evet bende sayfasında kahve falını göremedim kaldırmış belki gene ekler ben verdiği tarihi bekliycem zaten genel olarak hep kahve falı baktırmayı seviyorum birebir benim içip niyet (dilek) tutup kapattığım fincan daha iyi bana göre katına ve tarottan,fiyatları evet yükselmiş ben 5 krediye baktırmıstım ama yorumlarını gerçekten beğendiğim nadir yorumculardan biri :KK19:

Evet bende sayfasında kahve falını göremedim kaldırmış belki gene ekler ben verdiği tarihi bekliycem zaten genel olarak hep kahve falı baktırmayı seviyorum birebir benim içip niyet (dilek) tutup kapattığım fincan daha iyi bana göre katına ve tarottan,fiyatları evet yükselmiş ben 5 krediye baktırmıstım ama yorumlarını gerçekten beğendiğim nadir yorumculardan biri :KK19:
İnşallah fiyatı düşer,ve kahvesi geri gelir , çünkü bende kahve seviyorum,sonuçta fala bakan insanlar bizi tanımıyor, görmüyor,en azından kahve fala bakan kişi ile aramızda enerji oluyor diye düşünüyorum, Evet bende beğendim evremi ama bazen,içime şüphe düşüyor.. Belkide Vadeyi beklemeye sabrım gelmiyor:( Tellweden baktım bir yorum alsam birinden diye,kaç gündür yorumları okuyorum formdan, binnazında tellweninde hep patlamış vadeler:( birde formda eski sayfalara gidince,iyice işin içinden çıkamıyorum.. :(

İnşallah fiyatı düşer,ve kahvesi geri gelir , çünkü bende kahve seviyorum,sonuçta fala bakan insanlar bizi tanımıyor, görmüyor,en azından kahve fala bakan kişi ile aramızda enerji oluyor diye düşünüyorum, Evet bende beğendim evremi ama bazen,içime şüphe düşüyor.. Belkide Vadeyi beklemeye sabrım gelmiyor:KK43: Tellweden baktım bir yorum alsam birinden diye,kaç gündür yorumları okuyorum formdan, binnazında tellweninde hep patlamış vadeler:KK43: birde formda eski sayfalara gidince,iyice işin içinden çıkamıyorum.. :KK43:
Bence vadeyi bekle canım vade çıkmadan atınca genel olarak fazla bişey söyleyemiyor falcılar haklı olaraktan :KK6:

B

Yaa ben de chitraya atayim diyodum ama kac gundur giriyorum yok, uzakta falan yaziyo ne zamana kadar uzakta olacak acaba :(

Arkadaslar bu husonun falini bana da atar misiniz ben de baktirmisim begenmemeistim hatta. Bir de medyumderin var, ona baktiran var mi, ben baktirdim begendim kadini. Ucuz da digerlerine gore bir deneyin derim. Denerseniz fikrinizi bana da soyleyin ama

Back
X