tellwe.com'da bakılan fallar!

canım çok net bir vade vermemiş ama onun dediği gibi gelişti diyebilirim bir de durumu doğru analiz etmişti çok kısa da değil güzeldi kredisine göre ama şu an arttırmış olabilir bakmadım bayadır
Teşekkür ederim canım yanıtın için. Bende bi ara kahve baktırmayı düşünüyorum.. yani o kadar yorum alıyorum ki, beklemiyoruz desekde vadeyi,içimizin bir köşesi umut ediyor, olmayınca da üzülüyoruz farkında olmadan.. o yüzden artık öylesine bile olsa, bilmeden fal atmak istemiyorum..

Evet bu ara ben de hiç görmedim ya girmiyo aynen. En iyisi attığın falı unutmak gelince bakarsın :KK70:
Ay az önce baktı özür dileyerek :) beğendim Chitra’yı. Tee en başımızı, tanışmamızı bildi. Gelecek ay bilmiyorum valla ya herkes aynı şeyi söylüyor bana bu kadar falda bir tane olumsuz konuşan olmadı hayırlısı ne diyeyim

Etkilenme bence canım,senin içinden ne geliyorsa onu yap.. ben pek hissedemedim içim atma dedi.. Olumsuza açık olun demiş ama biraz negatif hissettim ben..
29.sıra bir haftada falan gelir sıra bana. Şimdilik bir kalsın kriz gelirde bornmoon olabilir onunda kredisi düşük

Puthelanqa günde yaklaşık 7 8 fal bakıyor hala bekliyorum bende. Bakalım ne olacak. Kötü olsa da üzülmem çok pahalı değil

Tellwede bir falcı canım. İlk önce 5 kredi idi. Sanırım düne kadar 10 krediydi kahve. Şimdi kalkmış kahve.. su,kum, çapraz ilişki falı gelmiş.. 50-40-35 olmuş..
Ama şaşırmıyorum artık..
Su, kum, çapraz nedir ya? Bence su falına bakabilen çok kişi yok ve sanaldan bakanlarında hırt olduğuna inanıyorum. Annem yeni evliyken babamla baktırmış halam sayesinde halamın düşük yaptığına kadar bilmiş kadın. Keşke numarasını alsaymış kadının annem

Bornmoon nasıldı sende,vade veriyor mu,soru üstünden mi gitti..çıkan bişey var mı? Bende onu merak ediyorum..
Bornmoon iyi mi gerçekten?Kahin Baba Vanga yi begend
Tellwede bir falcı canım. İlk önce 5 kredi idi. Sanırım düne kadar 10 krediydi kahve. Şimdi kalkmış kahve.. su,kum, çapraz ilişki falı gelmiş.. 50-40-35 olmuş..
Ama şaşırmıyorum artık..
Ben şu falini baktirmayi çok istiyorum ve aynı zamanda çok korkuyorum, çünkü diğerleri gibi değil çok ciddi bir fal çeşidi ve herşeyi bilir normalde şu fali bakanlar.İnternet ortamında bakılan ne derece sağlıklı olur onu da bilmiyorum:(

Ay az önce baktı özür dileyerek :) beğendim Chitra’yı. Tee en başımızı, tanışmamızı bildi. Gelecek ay bilmiyorum valla ya herkes aynı şeyi söylüyor bana bu kadar falda bir tane olumsuz konuşan olmadı hayırlısı ne diyeyim
Aaa girdi mi chitra yaa super bakayim hemen sevindim

Su, kum, çapraz nedir ya? Bence su falına bakabilen çok kişi yok ve sanaldan bakanlarında hırt olduğuna inanıyorum. Annem yeni evliyken babamla baktırmış halam sayesinde halamın düşük yaptığına kadar bilmiş kadın. Keşke numarasını alsaymış kadının annem
İnan bende bilmiyorum,bir sürü yeni isim çıkartıyorlar.. kahve yakın gelecek.. Tarot 6 ay-1yıl gibi, Katina karşının ilişkinin analizi gibi şeyleri verir diyorlar.. hissi olan fal çeşidinin önemi olmadan her türlü bakar diye düşünüyorum.. öbür türlü,yok şu fala gel,yok net tarih için bu fala gel stratejisi sadece ticaret amaçlı olduğunu düşünüyorum..

Back
X