tellwe.com'da bakılan fallar!

Kizlar falci sirkulasyonu cok oluyor ya burada yiramir ve chitrayi pek konusmuyorlar bu ara,bu iki kisiden dedikleri cikan veya cikmayan var mi???

Bana ikiside benzer seyleri soylemisti.
Aslinda soyledikleri gibi de ilerliyor sanki bazi seyler ama su ara cok taktigim bir konu var merak ediyorum dedikleri gibi sonuclanir mi diye
???
Chitra bende bilememişti ama bakımını sevmiştim özen göstermişti ama çok çıkmadı zaten olasılık üzerine bir faldı net değildi.

Geçen bi arkdsmla bulustum yurtta kalıyor. Fal muhabbetı acıldı. Odasındakiler sitelerde fal bakıyomus. Öğrenci sonucta para kazanıyolar ama sallıyolar kafalarına göre yorum yapıyolardı falan dedi. İyice sogudum su sıtelerden bir kaç falcı harıc cogunun fos oldugu belli

uyumsuzz'a fal baktıran oldu mu? bugün baktırdım anlık durumu iyi bilmiş fakat sonrası için olumlu konuştu ben tam tersini duymak istiyorum aslında.
lydian'a iki kez fal baktırdım bana da nisan sonu mayıs gibi iletişim artacak temmuz gibi her şey daha güzel olacak dedi ama valla gidişat öyle değil. Yiramir'in kişilik analizlerini burçlardan yola çıkarak mı yaptığını düşünüyorum. Benim hesabımdan birisi fal gönderdi ve o falı hiç anlamadık bayaa tutmadı ama bana gönderdiği falda çok nokta atışları vardı özellikle benim karakterimle ilgili.

uyumsuzz'a fal baktıran oldu mu? bugün baktırdım anlık durumu iyi bilmiş fakat sonrası için olumlu konuştu ben tam tersini duymak istiyorum aslında.
lydian'a iki kez fal baktırdım bana da nisan sonu mayıs gibi iletişim artacak temmuz gibi her şey daha güzel olacak dedi ama valla gidişat öyle değil. Yiramir'in kişilik analizlerini burçlardan yola çıkarak mı yaptığını düşünüyorum. Benim hesabımdan birisi fal gönderdi ve o falı hiç anlamadık bayaa tutmadı ama bana gönderdiği falda çok nokta atışları vardı özellikle benim karakterimle ilgili.
Uyumsuz baya keskin konusuyor,ben baktirdim ama soru sormaya bile cekindim,biraz tuhaf kendisi:)

Uyumsuz baya keskin konusuyor,ben baktirdim ama soru sormaya bile cekindim,biraz tuhaf kendisi:)
Anlık söylediği şeyler çok doğruydu çok şaşırdım soru sormaya da çekindim dediğiniz gibi sorsam mı die düşünüyorum hala ayrıca canım cicim demeyen bir falcı çok hoşuma gitti yalnız türkçesi banuyılmaz'a benziyor biraz cümleleri devrik falan. size falı çıktı mı ?

Anlık söylediği şeyler çok doğruydu çok şaşırdım soru sormaya da çekindim dediğiniz gibi sorsam mı die düşünüyorum hala ayrıca canım cicim demeyen bir falcı çok hoşuma gitti yalnız türkçesi banuyılmaz'a benziyor biraz cümleleri devrik falan. size falı çıktı mı ?
O Türkçe'yi çözebilmek için ben de baya ugrasmistim:)Evet gerçekten hisli birisi,beni de bihayli sasirtmisti.

bugüne kadar baktırdığım falları yazacağım. Bundan sonra fal baktırmayı düşünmüyorum.
Hüsonungezegeni: İlk kendisine fal baktırmıştım. Duvarındaki yorumlarının abartılmış olduğunu düşünüyorum. Herkese aynı kalıp fal gönderdiğini düşünüyorum. Dediği şeylerin çoğu olmadı. Olumsuz bir faldı. Tanışacağım kişinin adını mesleğini tarihi vs yazdı. En çok üzüldüğüm 20 kredi ona harcadığım 20 kredi. İade de istemedim.
Akay35: özel bir soru sormamışım genel yorum yapmış.
Shamantomris: Kendisine iki ayrı hesaptan iki fal gönderdim. Aynı duruma çok zıt yorumlar yaptı :)
medyumeda: verdiği vadeye daha bir hafta var ama patladı diyebiliriz.
banuyılmaz: duymak istediğimi düşündüklerini söylemiş gibi bir fal. Pek anlam veremedim.
kehriban: çok olumlu bir tablo çizdi ama patladı diyebiliriz :)
purplemoon: sağlık durumunda söylediği şeylerin hiçbirisini yaşamadım :)
lydian: iki kez yorum aldım. birisi tarot birisi kahve. tarot falı çok ilginçti çok fazla nokta atışı vardı sonucu olumlu buldu ağustos ayı dedi fakat gidişat tam tersi :) kahve falında da özel hayatımdaki şu anki durumu bildi ilerisi için olumlu konuştu ama zor. İş hayatında hiç bir nokta atışı yoktu kahve falında o yüzden kendisine bir puanlama yapmadım.
bornmoon: iade aldım. çok karışık bir faldı. anlam bütünlülüğü yoktu.
esma_sbyl: kendisi falıma bakmış fakat sanki sallamışta tutmuş gibi geldi bana. fincanımın net olmadığını belirtmiş
taraca: iade aldım. Anlık durumda bildiği hiç bir şey yoktu.
ellynore : İki ayrı hesaptan iki fal attım. ikisinde de sonucu olumsuz söyledi. Fakat beni aynı zamanlarda bambaşka kişilerle tanıştırdı. Bu çok imkansız :).
yiramir : bana attığı ilk fal inanılmazdı. Karakter analizi olsun anlık durum olsun mükemmel nokta atışları vardı. Hatta durumun olumlu olacağını fakat bunun eksilerini söyledi. Söylediği eksiler tamamen benim düşüncelerimle paraleldi. Arkadaşım falı okudu o da inanamadı benim hesabımdan ona da fal attık fakat o falı tam anlayamadık. Kendisi de falı gönderenin inanmadan gönderdiğini falda tam oturmayan noktalar olduğunu belirtmiş. bende de burçlardan mı yola çıkıyor die bir düşünce belirdi fakat emin olamıyorum.
kısmetabla: kendisinin hiç bir nokta atışı yoktu. beğenmedim çok fazla canım cicimli. falımı iade de etmedi.
uyumsuz: gerçekten yiramir'e attığım ilk fal ile beraber beni şok eden bir fal oldu. anlık durumun olumsuzluğunu gayet net bir şekilde dolandırmadan söylemiş. ama gelecek için tahmini olumluydu o şekil olur mu bilemem sanmıyorum ama yeni birisinin beni mutlu etmeyeceğini lydian ile beraber söyleyen falcı. Kişilik özelliğime uyan, gerçekçi olan da bu aslında.

Back
X