tellwe.com'da bakılan fallar!

Falın özeti; sabredersen olur ama seni yorar dedi. Katina tarih vermez ama iki defa sorum içinde Kart çektiğinde aynı kartı aldım dedi (3 sabır kartı) belki Katinadan anlayan bilir bunu?.. 3 aylık bir dönemde toparlanma hissediyorum dedi. Sende bergüzar ne durumda,çıkan bildiği şeyler oldumu, sanada vadesi var daha sanırım canım..
Kuzum tarihlere bakma ben çok çektim acısını geçen gün bi film izledim enerjiyle imgelemeleri anlatan insanlar vardı kadının biri o an şunu söyledi ;bişeyi istediğinizde onu ne kadar düşünürseniz enerjiniz iter diye bir sürü bilgi verdi.Mantıksız da diiil, kahve falı bakıştırmıştım ben adam 4 ay dedi ama 5 ay sonunda oldu görüşmem. Alev diye bi kadın 6 ağustosta mesaj atacak demişti olmadı asla almadım pişmanlık mesajı.:110:valla aldırma tarihleri. Bergüzar bana ilk falımda tarih vermemişti bana olmayacak bu adamla demişti. :KK50:

Kuzum tarihlere bakma ben çok çektim acısını geçen gün bi film izledim enerjiyle imgelemeleri anlatan insanlar vardı kadının biri o an şunu söyledi ;bişeyi istediğinizde onu ne kadar düşünürseniz enerjiniz iter diye bir sürü bilgi verdi.Mantıksız da diiil, kahve falı bakıştırmıştım ben adam 4 ay dedi ama 5 ay sonunda oldu görüşmem. Alev diye bi kadın 6 ağustosta mesaj atacak demişti olmadı asla almadım pişmanlık mesajı.:110:valla aldırma tarihleri. Bergüzar bana ilk falımda tarih vermemişti bana olmayacak bu adamla demişti. :KK50:
Zaten şu tarihte şu olacak demeleri çok mantiksiz.İnandirici gelmiyor bana asla,yani mesela açık ara bırakılan tarihler olabilir.Ornegin üç vakte kadar beş vakte kadar şeklinde.

Ben Selizay ile falcinurseli’yi beklemeye devam o zaman. Yeni çok iyi biri çıkmadığı sürece atmayacağım artık. İkisini bekledikçede fal sayımı azaltırım diye düşünüyorum umarım başarılı olurum :dua:

Bir şeyi ne kadar düşünürseniz enerjiniz iter mi? Yani düşünmemek mi lazım ben anlamadım

Bir şeyi ne kadar düşünürseniz enerjiniz iter mi? Yani düşünmemek mi lazım ben anlamadım
Aynen kitap aldım bugün ayrıca hayatta mesela birşeyleri isterken imgeleme olayı vardır buna inanırım ama kitapta hem de filmde şu dendi; ne kadar çok kafa yorarsanız düşünürseniz enerjinizle onu itersiniz. Tuğçe ışınsu da demişti bunu bi programda. Mesela babam geçen gün kızım sen delimisin 7/24 bu konuyu düşünüyorsun, olacağı varsada olmaz demişti, kulak asmadım o an ama galiba doğru kızlar. İsteyelim ama 7/24 düşünüp kafayı yemeyelim bence

İnadına yapmış olmasın tavrını sorgulamak için?
Hangi kitabı aldın bu arada canım?
Bence diildi, gerçekti. Bakalım yazıcak mı ama yazarsa asla cevap vermem. Bu erkekler kadar ****** yok. Tuğçe ışınsu kitaplarını aldım, bide 100% düşünce gücü kitabını aldım, filmi izlemek isteyen kızlar THE SECRET-SIR FİLMİNİ izleyin acilen.

Bence diildi, gerçekti. Bakalım yazıcak mı ama yazarsa asla cevap vermem. Bu erkekler kadar ****** yok. Tuğçe ışınsu kitaplarını aldım, bide 100% düşünce gücü kitabını aldım, filmi izlemek isteyen kızlar THE SECRET-SIR FİLMİNİ izleyin acilen.
Kötü düşünürsen kötü enerjiyi çekersin,iyi düşünürsen iyi enerjiyi çekersin üstüne.Bu arada kedi insan üzerindeki kötü enerjiyi çeker deneyin ve görün:)

Kötü düşünürsen kötü enerjiyi çekersin,iyi düşünürsen iyi enerjiyi çekersin üstüne.Bu arada kedi insan üzerindeki kötü enerjiyi çeker deneyin ve görün:)
Her dediğine her zaman katılıyorum senin :super: bu kedi olayını bir dizide görmüştüm demek ki doğruymuş. Kızlar getirin kedileri bu gece

Her dediğine her zaman katılıyorum senin :super: bu kedi olayını bir dizide görmüştüm demek ki doğruymuş. Kızlar getirin kedileri bu gece
Canım benim iki tane var şu anda evde,profil resmimde ki kedim geçen hafta melek oldu.İki gün iki göz iki çeşme ağladım:(Bir kaç gün içinde de yeni bir tane sahiplendik.Kedi kutsal bir hayvandir,bakımı çok kolaydir ve kendi kendini temizleyebilen nadide bir hayvandir.Kimisi hiç sevmez ama ben inanıyorum ki çocuklarım gibi severim.

Zaten şu tarihte şu olacak demeleri çok mantiksiz.İnandirici gelmiyor bana asla,yani mesela açık ara bırakılan tarihler olabilir.Ornegin üç vakte kadar beş vakte kadar şeklinde.
Canım en büyük hüsranı , hep söylüyorum evremde yaşadım.. o kadar emin konuştu ki,anlatamam o yüzden olmayınca haliyle çok üzüldüm :KK43:

Bergüzar da bana aynısını dedi,bekleme enerjisi ile karşı tarafı aşağı çekersin dedi. Ama işte insanın aklına gelmese geliyor.. Akışa bırakayım diyorum, ama zorlanıyorum ne yalan sölim.(üstelik gün içi bir sürü işim olsa bile aklıma geliyor ) :(

Canım en büyük hüsranı , hep söylüyorum evremde yaşadım.. o kadar emin konuştu ki,anlatamam o yüzden olmayınca haliyle çok üzüldüm :KK43:
Evremdamla bende de patladı zaten üzülme canım,bircogunun patladigi gibi.Mayis ayindayiz,şimdi sırada Lydyan var,sonra Haziran diyenler gelicek sıraya:)

Back
X