tellwe.com'da bakılan fallar!

yiramir'den falım geldi bugün. kayda değer bir şey göremedim açıkçası. Evet fazlaca uzu yazmış ama aynı şeyler etrafında dönmüş dolaşmış. Soru yazdım onu kaç güne görür cevap verir bilmiyorum. 7 gün bekleyişten sonra pek bir heyecanı da kalmamıştı zaten. Sorudan ola çıkarak cevaplama yapmış net bir cevap göremedim. Sizlerin de aynı şekilde mi merak ettim.
Soruları geciktirmiyor hemen dönüş yapıyor

Çocukları öptüm :)) yemin ettim fal baktırmayacağım diye uzun bi süre. Buraya kızlara destek olmak için giriyorum artık. İiiii yapmıssın Borellus80 Borellus80
Operim kuzum,bir ara her Allah'ın günü fal atiyordum.Bu kadar mı caresiz olur insan ya:(Farkında olmadan hayatimizin akışını degistirmeye çalışıyoruz.

gecen yil da baktirmistim. o zaman cok yakin degilsiniz bir kere oturmusuz falan dedi. ben sok nasil bildi haliyle kisinin dusunceleri de dogrudur dedim. cunku benim dusuncelerimi ve karakterlerimi bildi. ama sonradan ogrendim o kisinin dusunceleri de dogru degilmis, ani da bilememis. cok ozenle isini yapiyor, iyi yapiyor ama ben zihin okudugunu dusunuyorum. bu sahsi fikrim mavi kurdele:)) ins senin icin iyi ise olsun :))

canım doğrudur olabilir ben çıkmayan fallarını da okudum zaten forumda zaten benim körü körüne inanma gibi bir durumum hiç yoktur fallar konusunda çünkü iyi dediklerimiz de çıkmayabiliyor.

inan bana kendi tecrübelerim doğrultusunda konuştum yoksa burada yazmazdım 1.5 yıl deneyimledim kendisini benim beynimde olmayan şeyler söyledi kimini teyit ettim, kimini edemedim.

bana gelecekle ilgili yorumu şu an çok ütopik çıkarsa ne ala çıkmazsa da valla fal işte derim napalım:) benim ana konum iş kendim sormadığım bir şey bu aralar tüm falcılar söylüyor hatta 8 aydır söylüyorlar hayat da garip bir şekilde beni bu şekilde yönlendiriyor şu an çok detaylı yazamazsam da ilerde değişim olursa mutlaka yazarım.

Nurseli döndü bu arada iki hafta önce attığım falı yorumlamış ve onu çok beğendim şu an. Çok özenli, nokta atışlı bir faldı. Aşk sormama rağmen şu an iş mevzularımla ilgilide birşeyler söyledi ve doğru şeyler söyledi bunu çok beğendim özellikle :KK76:

Nurseli döndü bu arada iki hafta önce attığım falı yorumlamış ve onu çok beğendim şu an. Çok özenli, nokta atışlı bir faldı. Aşk sormama rağmen şu an iş mevzularımla ilgilide birşeyler söyledi ve doğru şeyler söyledi bunu çok beğendim özellikle :KK76:
Ne fali atmistin ona?

Yiramir’den falım geldi sonunda, katina atmıştım. Beni güzel anlatmış :KK48: falı gönderirken biraz ucu açık soru sormuşum, ona göre cevaplamış. Daha çok tavsiyeli bi fal olmuş, bi de kartları yorumlayarak yazmış. Kartları ben de o şekilde yorumlamıştım zaten :KK48:
Soru sordum da muhtemelen onun cevabı da geç gelir ama enerjisi güzel tatlı bi kız. :KK16:

Yiramir’den falım geldi sonunda, katina atmıştım. Beni güzel anlatmış :KK48: falı gönderirken biraz ucu açık soru sormuşum, ona göre cevaplamış. Daha çok tavsiyeli bi fal olmuş, bi de kartları yorumlayarak yazmış. Kartları ben de o şekilde yorumlamıştım zaten :KK48:
Soru sordum da muhtemelen onun cevabı da geç gelir ama enerjisi güzel tatlı bi kız. :KK16:

benim soruma hala cevap gelmedi.

Çok hastaymış, bi de sorulara daha sonra bakıyor sanırım. Cevabın gelmesi de 1 haftayı bulabilir bence

Bir hafta daha bekleyemem muhtemelen..:) Dün betulunkehanetleri'ne fal attım onun ilk baktığı fal çok iyiydi. bakalım bu seferde aynı şekilde olursa favori falcılarımdan olur :)

Back
X