- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #25.241
Yulenin ilk falında iletişim dediği birşey çıkmıştı ikinci falında hiç bir şey çıkmadıKızlar Yulee dönmüş. Uzun zamandır süren fal orucumu bugün onunla bozdum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yulenin ilk falında iletişim dediği birşey çıkmıştı ikinci falında hiç bir şey çıkmadıKızlar Yulee dönmüş. Uzun zamandır süren fal orucumu bugün onunla bozdum![]()
benim de ikinci falında hiçbirsey çıkmadı. ilkinde tek ufak birseyYulenin ilk falında iletişim dediği birşey çıkmıştı ikinci falında hiç bir şey çıkmadı
Evet bi de bana sana sesli yorum gonderdim demişti 5 dk ses kaydı yarısında sorumu tekrar etmiş sonra daha once verdiğim bilgiyi kartlara gormuş gibi vermiş sonra da başka bir şey yok ciddem sakız falıYulee sakız falı kahve falı uygulamalarına atın daha mantıklı paranız cebinizde kalır. Geçiniz.
Ben baktirdim asiri dandikti soyledim kartlarda bu cikti dedi hahah ben de tarot karti alip yorumlarini netten okusam bu kadar olurdu heraldebanu yılmaz a fal baktıran memnun kalan varmı?
Banunun bana çıkmış falları var ama kısa bakar. Dün attım kredim var diye bende kahveydi kısa öz bilmişti aslındabanu yılmaz a fal baktıran memnun kalan varmı?
Sardunya bana çıkmadı. Aşırı olumsuzdu banada falı hiç iletişim olmayacak bitti gitti başkasıyla görüşüyor hatta dedi. Adam aradı 2-3 gün sonraBuarada belirtmeden gecemiycem gecenlerde sardunyaya baktirdigimda yazmistim cokertti beni olumsuz diye baska biri olacak falan demisti hic inanmamistim hakkaten gecen hafta baska biri cikti karsima onu da deneyebilir isteyen
Valla geneli cikti diyemem ama bir iste yeni adami bildi ya da tutturdu diyebilirim...Sardunya bana çıkmadı. Aşırı olumsuzdu banada falı hiç iletişim olmayacak bitti gitti başkasıyla görüşüyor hatta dedi. Adam aradı 2-3 gün sonra
Banu yılmaza en son geçen yıl atmıştım. O zaman falında ileride yaşayacağım bi olayı söylemişti ben de saçmalamış olmaz böyle şey diye düşünmüştüm ama gerçekten geçen gün yaşadım o olayıbanu yılmaz a fal baktıran memnun kalan varmı?
Bana pek tutmadi enerjisi sanirim yaBanu yılmaza en son geçen yıl atmıştım. O zaman falında ileride yaşayacağım bi olayı söylemişti ben de saçmalamış olmaz böyle şey diye düşünmüştüm ama gerçekten geçen gün yaşadım o olayıkötü bi olaydı maalesef
kadın hiç ayrıntı yokken taa geçen yıldan bilmiş bugünkü durumu..
kısa bakar ama net ne görüyorsa onu söyler hakkını yemiyim.
Ben hayat haritasi baktirmistim ama begenmedimayevi indirim yapmış, görünce denemek için fal gönderdim bakalım gelsin yorum yapayım bende kızlar
Akay dedigin akay35 mi? Cetin hakkinda baya olumsuz yorum vardi ama ben de denesemmi diyorhmÇoktandır yazmıyorum ama belirtmek istedim. telweAkay'a gecen yıl attgmda daha ortada bırsey yokken "barısma olacak ama sonra sen ıstemeyeceksın,karsındakının nıyetını anlayacaksn" demıstı.Aylar sonra barsma ıcın adım geldgnde baska 1 hesaptan "barısma ıcın 1 msj aldm ne dusnmelym" dedım. Ben ıyı bır enerjı alamadm,hoşlanmadım bu adamdan dedı...En son gecen oylesıne 3. hesabımdan attgmda ve ustkoru sordgm soruda bıle cızgısını bozmadı,gayet durusttu.
Nurgamze...olumsuzdu gecen seneden berı...1 dost gıbı uyardı haklıydı..Ve Medyum Çetin, bu çocuga gecen yıl katına atmıstm hatta bu nasıl kart falı yorumlama bıle demıstm cunku kartların anlamlarını sankı kendıne gore yorumluyor gıbı gelmıstı.Olumsuzdu.Çıktı.Gecen aynı hesaptan kahve falı gonderdım ıade ettı.Ama kahvesını delı gıbı merak ettgmden baska hesaptan attm. Meger adam 2. gönderdıgım kahve falında aynı seylerı gordugu ıcın ıade etmıs.....Kı o an anlamamıstm.Şok....neredeyse ilk falı ile aynı seylerı söyledi,yani olay kartlara kendi anlam yüklemesi değil,adamın hislerini anlatma biçimiymiş bu.Yoksa cok spesıfık 1 detay 2 ayrı falda olamazdı ve yıne olumsuzdu.
Sardunya'yı severdım...Her gonderdgm fala baktı..Amma vakıt gecıp falları cıkmayınca yorumları da ılk soyledıklerınden farklı oldu.......