kızlar yaklasık 2 ay once perseis sisteme girdiğiinde ona fal atmıstım. hala ortalarda yok sanırım artık dayanamıcam, falımı baskasına atıcam, kime atayım telwede nakta geysu hariç
Bu arada perseis 5 ay once bana fal bakmıs eylülde bir ilişkin olucak yaz aylarına doğru tanısacaksın biriyle demişti, falı cıktı yine.
Konuyla cok alakasız olucak ama uzun süredir kafamı kurcalayan bir sey var kızlar, eski unutamadığım bir sevgilimle ilgili suana kadar defalarca fal baktırdım, ilk basta nakta (suan kafamda zerre güvenilirliği olmayan biri) sevgilinizde büyü olabilirmi diye baktım cunku bilincaltı mutsuz olmasına rağmen kendini mutlu hissediyor adam ama yok cıkmadı faat suphelendim demişti. Daha sonradan fal baktırdığım bergüzar(eski adı) büyü gibi bir sey olabilir cunku adam cıkmazda eli kolu bağlı dedi iyice iskillendim, arkadaslarımın yardımıyla bir hoca buldum kendisi de böyle bir sey var dedi. (ki ben buyuye inanıyorum ama birinin bağlama buyusu yapacak kadar bu islerde usta olmasına işin bu kısmına inanmıyorum)
benden bozmak icin 700 tl civarı bir meblag istedi ancak dolandırıcı cok oldugundan itibar etmedim, fakat bu durum kafamı cok kurcalıyor.
Eski sevgilimin sevgilisi yas olarak kücük 23 yasında böyle seylere aklı ermez diye dusunuyorum ve de 3 senedir beraberler adamla genelde bu tarz seyler evlilik,bağlanmak icin yapılıyor yapsa coktan evlenmezlermiydi? Siz olsanız napardınız böyle bir durumda lütfen yorumlarınızı bekliyorum