- 1 Ocak 2018
- 432
- 648
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.441
Falcıların verdiği Ortak cevap,böyle durumlar karşısında.. " Eee kader değişir,akış değişebilir.. " Bizde Umut ediyoruz.. Olmayınca hüsran...Evet fal sadece o anlık bence.. adamın kafasında bir dusunce var mesela ama gerçekleşmiyor ama varken gerçekleşecek gbi. anlatıyorlar durum bu ki herkes dusundugunu gercekleştirsrydi ohooooo neler olurdu neler atıyorum arkdsm benm için fal atsaydı sana şunları şunları yapıcak dese falcı ben o an dusunmediğim biriyei. yapamam yani olaylar değişir oyuzeen ben artık fala innamıorum 1hafta önce yaşadıgım anlık bir olay var mesela tüm iliikimizi değiştirdi ama bu planlanmış bir olay değildi
Falcıların verdiği Ortak cevap,böyle durumlar karşısında.. " Eee kader değişir,akış değişebilir.. " Bizde Umut ediyoruz.. Olmayınca hüsran...
Buna çok sevindim canım. Nefertitiye atmadım ama kaana atmıştım. Onun söylediği gibi olmasına sevindim. Inşallah verdiği tarih bana da tutarNefertiti bana iletisim olcak dedi oldu... ama surmez duygusal vermiyo dedi biz suan sevgiliyiz :)) allahtan soledigi gibi cikmadi sonuc
Kaan ne dedi? Bir gelişme var mı canım merak ettim :)
Hahaha çok iyiymiş
Buradaki arkadaşların tavsiyesi üzerine medyum çetine bende baktırdım . Şayet hayatında olumsuzluk varsa duymaya hazırsan dene istersen. Ben yeni baktırdığım için verdiği tarih Kasımın ilk haftası. Ama bana çok olumsuz seyler söyledi. Eski sevgilimin hayatında bir başka kadın varmış felan filan...Araştır öğren dedi senin iyiliğin için söylüyorum dedi. Doğrumudur bilemem tabi ben görüşmüyorum artık onunla uzun zamandır. Karar sana ait...kızlar yulee mi medyumcetin mi ?lüffen yardım edin
Her ikisinden de yorum aldım hatta bir çok falcıdan çıkan yüzde 1 falım bile yokkızlar yulee mi medyumcetin mi ?lüffen yardım edin
Medyum çetin de tam dört fal attım üç falı hep olumluydu son falında olumsuz neye göre olumsuz oldu bilmem ama bir önceki falımda söylediğim bor detaydan son attığım falı yorumladı olumlu yada olumsuz baktığı hiç bir falı çıkmadıkızlar yulee mi medyumcetin mi ?lüffen yardım edin
L Lepis75 sana da benim gibi herkes olmuyor anladigim kadariyla. Zumra Lal, Medyum Fatima veya telefonda bakan Yeliz veya Yasemin’i oneririm bunlar bildi son durumlari bir tek.Her ikisinden de yorum aldım hatta bir çok falcıdan çıkan yüzde 1 falım bile yok
Yule iki fal baktırdım ilk falı kave detay vermedim o an hayatım daki kişi ile kavgaliydim bir sevinç yaşayacaksın demişti ve evet faldan üç hafta sonra iletişim oldu fakat kişi ile kavga ettik sonra ikinci falı attım aşk sonuç falı tabi biraz detay verdim bu sefer ve inanın ikinci falindan aylar geçti hiç bir şey çıkmadı ne dediği iletişim nede dediği konuşmaları biz hiç yapmadık
Inanki yok lizya çok pahalilara fal atmadım ben günlük 80 TL çalışıyorum bir fala 15o TL vermek akıl harcı değil ama dediğim gibi telwe de burda kimi duyduysam fal attım ama çıkan hiç bir şey yok ayrılık konusunda belki bilen olmustur ama ben bunları bile teyit edemedim karşı tarafın benle iletişim halindeyken bile her falcı farklı bir şey söyledi sonuç kafan karışıyor beynin allak bullak oluyor hele medyum çetin son falı o kadar çok ağlamıştım hayatımızdaki kişi bizim duygularımızla oynuyor falcılar da daha çok
Telefonda bakanlar 50 tlye bakiyor ikisi de. Zumra evet pahali. Ben de 150 tl veremem ona Nisan ayinda atmistim dusuktu o zaman fal ucreti. Aslinda tellwe cok tuzak bir site, 15-25 tl diye atiyoruz cerez gibi geliyor ama birlesince pahaliya geliyor hayir bilseler o zaman tamam ama bana da bir tek cikan yok tellwe’de. O yuzden o telefonda bakanlari deneyebilirsin, ikisi de tam birer saat bakti telefonda ve paralel seyler soylediler. Kafamdaki butun soeu isaretleri de kalkti acikcasi artik online fal atmayi dusunmuyorum.Inanki yok lizya çok pahalilara fal atmadım ben günlük 80 TL çalışıyorum bir fala 15o TL vermek akıl harcı değil ama dediğim gibi telwe de burda kimi duyduysam fal attım ama çıkan hiç bir şey yok ayrılık konusunda belki bilen olmustur ama ben bunları bile teyit edemedim karşı tarafın benle iletişim halindeyken bile her falcı farklı bir şey söyledi sonuç kafan karışıyor beynin allak bullak oluyor hele medyum çetin son falı o kadar çok ağlamıştım hayatımızdaki kişi bizim duygularımızla oynuyor falcılar da daha çok
Teşekkür ederim lizya Binnaz da bedava kredileri biriktirip şu pahalı olanlardan birene aticam birde enson paralı olarak bugradan yorum aldım olumlu konuşmuş oda verdiği tarihleri pek anlamadım ama dediği bir şey vardı karşı tarafı takipteyim eyer onun dediği gibi olursa bugranin söyledikleri çıkmış olacak sen bana telefonda bakanların ve nasıl arandığını ozelimdem yazabilirmisin rica etsem daha önce telefonda hiç baktırmadim birini denemek isterim ve senin adına olayların o şekil değişmesine inan çok üzüldüm ama hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun diyelimTelefonda bakanlar 50 tlye bakiyor ikisi de. Zumra evet pahali. Ben de 150 tl veremem ona Nisan ayinda atmistim dusuktu o zaman fal ucreti. Aslinda tellwe cok tuzak bir site, 15-25 tl diye atiyoruz cerez gibi geliyor ama birlesince pahaliya geliyor hayir bilseler o zaman tamam ama bana da bir tek cikan yok tellwe’de. O yuzden o telefonda bakanlari deneyebilirsin, ikisi de tam birer saat bakti telefonda ve paralel seyler soylediler. Kafamdaki butun soeu isaretleri de kalkti acikcasi artik online fal atmayi dusunmuyorum.
Bugra’ya da attim malesef bilemedi, Agustos ayi icin konusmustu hicbir sey olmadi. Ben aslinda olumsuz sonuclanmasina uzulmuyorum, kafamda gelgit ve belirsizlik vardi onun sonlanmasina seviniyorum. Sana atarim mesajla telefon numaralarini.Teşekkür ederim lizya Binnaz da bedava kredileri biriktirip şu pahalı olanlardan birene aticam birde enson paralı olarak bugradan yorum aldım olumlu konuşmuş oda verdiği tarihleri pek anlamadım ama dediği bir şey vardı karşı tarafı takipteyim eyer onun dediği gibi olursa bugranin söyledikleri çıkmış olacak sen bana telefonda bakanların ve nasıl arandığını ozelimdem yazabilirmisin rica etsem daha önce telefonda hiç baktırmadim birini denemek isterim ve senin adına olayların o şekil değişmesine inan çok üzüldüm ama hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun diyelim
Siz kaç kere baktırdınız kaana? Kaan bana çok kısa baktı ve sadece soruma yanıt verip tarihini söyledi ilerisi için hiç bi şey söylememiş. Umarım çıkar amaValla kizlar kaan tarihlerde nokta atisi yapiyor yani en azindan soledigi tarihteki sey aynen o tarihte oluyor. O yuzden de cok uzun vadeler vermiyor bence... ben begeniyorum onu bana verdigi bi tarih var o gecsin yine aticam fal
2 defa baktirdim ben.Siz kaç kere baktırdınız kaana? Kaan bana çok kısa baktı ve sadece soruma yanıt verip tarihini söyledi ilerisi için hiç bi şey söylememiş. Umarım çıkar ama
Fal mabediKaan hangi sitede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?