tellwe.com'da bakılan fallar!

Sardunya falımı iade etmiş olumlu enerji alamadım diye olumsuzsa olumsuz yorum yapın yani ..puan kaygısından başka birşey değil

Sardunya falımı iade etmiş olumlu enerji alamadım diye olumsuzsa olumsuz yorum yapın yani ..puan kaygısından başka birşey değil
Aslında olumsuzsa da bakıyor. Bence enerji alamamıştır yani öngörüsü olmamıştır diye düşünüyorum . Çünkü bana da cok olumlu konusmadi ama bakmıştı

Yazarsan sevinirim canım. 10 gün azmış bakalım tutacak mı?

23 2018 ne demek?

Kızlar bakın ben asla bi falcıya isim soy isim vermem. Yapmayın. Hatta kahve fallarında erkeğin ismini vermem çünkü harfi isimden sallıyorlar. Facebook üzerinden fal atmam. Aynı falcıya 2. Kez atıyorsam aynı hesaptan atmam. Başka hesaptan atarım ki istikrarlı mı göreyim. Bu yüzden 28839294030484903 fal hesabım var bazen bende karıştırıyorum :KK70:
İnan hiç anlamadım ne demek olduğunu sadece öyle söylemiş vade olarak. Keşke açıklasaydı

kızlar falsepetindeki melisa donukuk nasıl?
cok enteresan geldi bana, hisli diyebilirim bana karakter analizi iyi gibi geldi
Yok ben mesela onu hiç beğenmedim , çökmeyen bakıyor sanki olacakmış hissi veriyor ama bana çıkmadı falı,isteyene atabilirim falımı

Ay kizlar tellwe havadise..den falim geldi once 5 yildiz verdim isimler dogru falan filan diye sonra soyisimleri de istedigi icin killanmistim zaten soyledigi isimler ve olaylarin facebookumda sadece herkese acik olan postlarimdan soyledigini farkettim... birkac postum acikti o da onlari solemis zaten... baska da bi halt yazmamis sonra yorum yazdim cok komik o yakin falci arkadasiniza selam soyleyin hakkimi helal etmiyorum demis falan ahahaha falci arkadasim olsa tellwede ne isim olur yaaa ahahah cok komikler ya nediim... baktiracak arkadaslar biraz daha dusunsun derim...

isim verilebilir ama soyadı sormakta nedir ?soyadı sorana asla güvenmem, sizde soyadınızı vermeyin kızlar .

Fallarımı tekrar dinledim şimdi buğra ve fal mabedi yulee birebir aynı zamanları vermişler daha öncesinde baktırdığım silver net bir tarih vermese bile söylediği zaman dilimi buğra ve yuleenin verdiği tarihlere denk geliyor aynı şekilde nefertinin de. Kaanın verdiği tarihi anlamasam bile tahminen diğerlerinin verdiği tarihe tekabül ediyor. Geçen sene de bütün falcılar hep aynı tarihleri vermişlerdi ve hepsi vade olarak patlamıştı umarım aynı şekilde olmaz

Back
X