- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #26.381
A ben senin 1 sene önce attigini unutmusum :)Bana 2017 falı olumsuzdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A ben senin 1 sene önce attigini unutmusum :)Bana 2017 falı olumsuzdu
Yok yok asla... bende de bitti cunkuCok gecmemis ya barisma durumu olmaz mi
Hmm cikmamis oldu ozamanYok yok asla... bende de bitti cunku
Yani simdi sabırlı olabilirsen sonrası açık gibisinden miHmm orta yollu olumsuz gibi demis yani durum bu gibisinden çok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin herkesin mi olumlu diye merak ettim de bana da kisa zamanda olumsuz dedi uzun zamanda olumlu dedi
Canım seninle de konuştuk buğranın falını.. Sen aynı kelimeler var değince kafam karıştı.. Ve bir arkadaşın falını daha dinledim.. Ve benimki ile aynı kelimeler aynı konularda çok fazla.. Tamam buğranın dili karışık ve bunu bilerek attım.. Ama " YENİLENME DÖNEMİ, TAMAMLANMA, DURGUNLUK,DURAĞAN SÜREÇ, DUYGUSAL KAVRAM ORTAYA ÇIKMASI,MANTIK ZEKA KAVRAMLARI, SABIR GÖSTERME DURUMLARI,KENDİ KABUĞUNA ÇEKİLME "
Bunlar şu an aklıma gelenler.. Vade kısmında ise; 2'li vade 6'lı vade şeklinde.. Kayıtta ara ara kesintilerde var..
Buğraya çıkan çıkmayan,eski yeni fal atanlar yorum yazabilir mi?
Oldukça kafa karışıklığı yaşıyorum..?
Geçmişi Gelecek gibi anlatmasınıda hesaba katarak dinledim.. Ama bir sonuca varamadım...?
Bana göre; O kadar Güçlü bir kelime ki.. "Bende bitti .." Düşünüyorum da;Zaman herşeyin ilacımı ,yoksa ,açılan yaraların üstünü kapatan sadece bir gölge mi ? Bilemiyorum.. Allah'ım herkesi aydınlığa çıkarsın..Yok yok asla... bende de bitti cunku
Geysu benim asıl kahramanı beklerken arada sorduğum kişilere ve aşk dışı bazı şeylerle alakalı olumsuz konuşurdu öylede olmuştu. Yani dediği kişilerle olmadı..geysunun olumsuz yazdığı kimse yok mu?
peki sizce okudugu akil sizinki mi yoksa bilgilerini verdiginiz karsi taraf mi ? onemli olan o tabi bizde kendi dusuncelerimizi biliyoruz yoksa :) teyit ettim dediginiz icin soruyorum benim oyle bir sansim yok maalesef.Geysu benim asıl kahramanı beklerken arada sorduğum kişilere ve aşk dışı bazı şeylerle alakalı olumsuz konuşurdu öylede olmuştu. Yani dediği kişilerle olmadı..
asıl kahramanım içinde 2 - 3 hafta, 1 ay diye diye 1.5 yıl sonra getirdi adamı
ama anlık olarak teyit ettiğim çok çok çok doğru tespitleri ve analizleri vardı. (ben karşı tarafın hayatını az çok bilirdim) Ama geysunun ciddi ciddi beyin okuduğunu düşünenlerdenim. (beyin okumak nasıl bişey bilmiyorum ama Geysu düşüncelerimi biliyordu)
Aynen oraya geliyor soyle maddi olarak hedefleri var bunlardan ferahlayinca sana emin adimlarla gelicek dedi ,Yani simdi sabırlı olabilirsen sonrası açık gibisinden mi
Ayyy cok sevindim asil kahraman doncek dedi ve döndü yani :)) ya benim de bir mahkeme olayim var orasi olumsuz ama asil kahramanla ilgili suan olumsuz sabredersen olumlu diyor .Geysu benim asıl kahramanı beklerken arada sorduğum kişilere ve aşk dışı bazı şeylerle alakalı olumsuz konuşurdu öylede olmuştu. Yani dediği kişilerle olmadı..
ama anlık olarak teyit ettiğim çok çok çok doğru tespitleri ve analizleri vardı. (ben karşı tarafın hayatını az çok bilirdim) Ama geysunun ciddi ciddi beyin okuduğunu düşünenlerdenim. (beyin okumak nasıl bişey bilmiyorum ama Geysu düşüncelerimi biliyordu)
Geysu'nun herkese olumlu konuşması beni üzer.
Bu arada bana sen istersen olur dedi öyle barışacaksınız falan gibi net şeyler söylemedi. ihtimalleri yorumladı diyebilirim.
Aynen oraya geliyor soyle maddi olarak hedefleri var bunlardan ferahlayinca sana emin adimlarla gelicek dedi ,
peki sizce okudugu akil sizinki mi yoksa bilgilerini verdiginiz karsi taraf mi ? onemli olan o tabi bizde kendi dusuncelerimizi biliyoruz yoksa :) teyit ettim dediginiz icin soruyorum benim oyle bir sansim yok maalesef.
ayy ben tekrar atmadım ek soru hakkımı kullandım bir gelisme olmuştu o da yine karşı tarafın duygularını anlattı.ben benimkinin kardeşiyle çok yakınım,onun kafasında bir plan var bekle sen,siz olcaksınız bence dedi .geysu bekle olucaksınız dedi yağmur bekle olucaksınız dediTabi birde zaman ve kosullarda uygun ve guzel olursaa ins cikar valla falibende beklemedeyim tekrar attim bakalim
1.5 yıl mı.. bu biraz umut vaadedici :) bende diyodum ki artık 9 ay olmuş dönmez diye.. ama döndüren allah döndürüyor demek ki işte yıl bile geçse..Geysu benim asıl kahramanı beklerken arada sorduğum kişilere ve aşk dışı bazı şeylerle alakalı olumsuz konuşurdu öylede olmuştu. Yani dediği kişilerle olmadı..