tellwe.com'da bakılan fallar!

Hmm orta yollu olumsuz gibi demis yani durum bu gibisinden çok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin herkesin mi olumlu diye merak ettim de bana da kisa zamanda olumsuz dedi uzun zamanda olumlu dedi
Yani simdi sabırlı olabilirsen sonrası açık gibisinden mi

Canım seninle de konuştuk buğranın falını.. Sen aynı kelimeler var değince kafam karıştı.. Ve bir arkadaşın falını daha dinledim.. Ve benimki ile aynı kelimeler aynı konularda çok fazla.. Tamam buğranın dili karışık ve bunu bilerek attım.. Ama " YENİLENME DÖNEMİ, TAMAMLANMA, DURGUNLUK,DURAĞAN SÜREÇ, DUYGUSAL KAVRAM ORTAYA ÇIKMASI,MANTIK ZEKA KAVRAMLARI, SABIR GÖSTERME DURUMLARI,KENDİ KABUĞUNA ÇEKİLME "
Bunlar şu an aklıma gelenler.. Vade kısmında ise; 2'li vade 6'lı vade şeklinde.. Kayıtta ara ara kesintilerde var..
Buğraya çıkan çıkmayan,eski yeni fal atanlar yorum yazabilir mi?
Oldukça kafa karışıklığı yaşıyorum..?
Geçmişi Gelecek gibi anlatmasınıda hesaba katarak dinledim.. Ama bir sonuca varamadım...?

Benimde çok karıştı aynı cümleler aynı tavsiyeler .
Kızlar buğra konusunda artık beğendim tavsiye ediyorum diyemiyorum..

Geysu'nun herkese olumlu konuşması beni üzer.
Bu arada bana sen istersen olur dedi öyle barışacaksınız falan gibi net şeyler söylemedi. ihtimalleri yorumladı diyebilirim.

geysu banada olur olumlu goruyorum ama sbredersen dedi.

fal mabedinde urum e 5-6 ay once baktirdim kisilik analizi cok cok iyi ama an da da yanildigi olmus maalesef. gelecekle ilgili dedikleri de olmadi. yine de baktirdigim en iyilerden biri online da.

kaan ve nirvanaya yeni baktirdim. kaan i begendim acikcasi kisa oz konusmus cikarmi cikmaz mi bilmiyorum begendim demek icinde erken ama anlik analizleri hic fena degil.

nirvana oyle cok etkilemedi onada kotu diyemem bildigi seyler olmus.

Samira’ya attım fal dayanamadım. Fena değildi, kısa ve özdü. Biraz daha tavsiye niteliğinde bakmış bana belki sorumdan dolayı.

geysunun olumsuz yazdığı kimse yok mu?
Geysu benim asıl kahramanı beklerken arada sorduğum kişilere ve aşk dışı bazı şeylerle alakalı olumsuz konuşurdu öylede olmuştu. Yani dediği kişilerle olmadı..

asıl kahramanım içinde 2 - 3 hafta, 1 ay diye diye 1.5 yıl sonra getirdi adamı :D

ama anlık olarak teyit ettiğim çok çok çok doğru tespitleri ve analizleri vardı. (ben karşı tarafın hayatını az çok bilirdim) Ama geysunun ciddi ciddi beyin okuduğunu düşünenlerdenim. (beyin okumak nasıl bişey bilmiyorum ama Geysu düşüncelerimi biliyordu)

Geysu benim asıl kahramanı beklerken arada sorduğum kişilere ve aşk dışı bazı şeylerle alakalı olumsuz konuşurdu öylede olmuştu. Yani dediği kişilerle olmadı..

asıl kahramanım içinde 2 - 3 hafta, 1 ay diye diye 1.5 yıl sonra getirdi adamı :KK70:

ama anlık olarak teyit ettiğim çok çok çok doğru tespitleri ve analizleri vardı. (ben karşı tarafın hayatını az çok bilirdim) Ama geysunun ciddi ciddi beyin okuduğunu düşünenlerdenim. (beyin okumak nasıl bişey bilmiyorum ama Geysu düşüncelerimi biliyordu)
peki sizce okudugu akil sizinki mi yoksa bilgilerini verdiginiz karsi taraf mi ? onemli olan o tabi bizde kendi dusuncelerimizi biliyoruz yoksa :) teyit ettim dediginiz icin soruyorum benim oyle bir sansim yok maalesef.

asıl kahramanım içinde 2 - 3 hafta, 1 ay diye diye 1.5 yıl sonra getirdi adamı :KK70:

Ayyy cok sevindim asil kahraman doncek dedi ve döndü yani :)) ya benim de bir mahkeme olayim var orasi olumsuz ama asil kahramanla ilgili suan olumsuz sabredersen olumlu diyor .

peki sizce okudugu akil sizinki mi yoksa bilgilerini verdiginiz karsi taraf mi ? onemli olan o tabi bizde kendi dusuncelerimizi biliyoruz yoksa :) teyit ettim dediginiz icin soruyorum benim oyle bir sansim yok maalesef.

Bende karsi tarafi bilenlerdenim ve bana dedikleri evet gercektende dogru sozlerdi. O yuzden sastim kaldim. Hatta yaptigi davranislarda (karsi tarafin) ne icin yapildigini bildigim seylerdi ve geysu da bunu anlatmisti :)) . Benim kendi dusuncelerimi bile bana soyleyen kisi valla. Ben tavrini ve anlik durumunu cok begendim :)

Tabi birde zaman ve kosullarda uygun ve guzel olursaa ins cikar valla fali :21: bende beklemedeyim tekrar attim bakalim
ayy ben tekrar atmadım ek soru hakkımı kullandım bir gelisme olmuştu o da yine karşı tarafın duygularını anlattı.ben benimkinin kardeşiyle çok yakınım,onun kafasında bir plan var bekle sen,siz olcaksınız bence dedi .geysu bekle olucaksınız dedi yağmur bekle olucaksınız dedi:D allahhhıııım ,, ben bir mesaj atmıştım onun üzerine geysuya bizim fal geçmişte mi kaldı ben kötü bir mesaj attım yani dedim o da an tespiti yapmışdı falın geçerli hala dedi. 2019a girmeden genel bir öngörü için geysuya gitmeyi düşünüyorum ya

1.5 yıl mı.. bu biraz umut vaadedici :) bende diyodum ki artık 9 ay olmuş dönmez diye.. ama döndüren allah döndürüyor demek ki işte yıl bile geçse..
geysu dündendir 6 kişide hala bakmıyor sanırım yaa ilerlese de baktırsak :(

Back
X