- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #31.681
Ben de birinden iade aldım, diğerinden de falımı iptal ettim. İyi yapmışım o zaman.Kehanettin ve sihirlihatuna baktirdim beğenmedim. Çok pembeciler ve atıyolar bence assddff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de birinden iade aldım, diğerinden de falımı iptal ettim. İyi yapmışım o zaman.Kehanettin ve sihirlihatuna baktirdim beğenmedim. Çok pembeciler ve atıyolar bence assddff
Sihitli Hatun a ilk geldigi zamanlar baktirmistim, simdi okuyunca bakiyorum da hicbirsey bilememis. Bombos bir fal, laf kalabaligi. Baktirdigim zaman da ani filan bilemedigini gormustum zaten.Kehanettin ve sihirlihatuna baktirdim beğenmedim. Çok pembeciler ve atıyolar bence assddff
Odamı instagram tarafına geçti acaba?arkadaşlar ben tracaya ulaşamıyorum artık sitede yok gören duyan bilen başka bir sitede mi acaba başka bir isimle bana bilen varsa lütfen söylesin
Alioth baktıran var mı yeni biri sanırım ama ben bakımını beğendim 5 tlye sallamasyon bir fal değildi sanki fikir almak istiyorum baktıran varsa
urungu dediğiniz kişinin puanı düşük emin misiniz?Alioth’a ben de baktırdım. Ortalama bi yorum en azından kopyala yapıştır değil. Bi konu var bakalım dediği gibi mi olacak. Bi de urungu_34 diye biri var. Ona canlı baktırdım ucuz diye, hiç fena değildi. Çok kısa bi vade verdi bakalım olacak mı dediği. Haber ederim.
Uyumsuzun tarzı hoş değil ya, olumsuz bir şey yazacaksa hemen şartlıya dönüyor.uyumsuz a fal baktırdım şartlı teklif etti
özensiz kısacık.
soru kısmında emin olma o kadar diye beni azarlamış
tarzını sevmedim
birde inanılmaz hırslı öfkeli herkes aldatılmıyor biri anlatsın uyumsuzaUyumsuzun tarzı hoş değil ya, olumsuz bir şey yazacaksa hemen şartlıya dönüyor.
Cok dogru, bana da gecmis ve gelecek karisti bir konuda ozellikle eminim. Yalniz bu farkli yorumcular la da yasanabiliyor. Örnegin falsepeti Zülal'de gecmisi gelecek olarak anlatti bir konuda bende. Ayrica, yorum alan kisiler yaziyorlar fal yorumlari kismina "daha yeni tartistik tekrar mi tartisacagiz" gibi yorumlar okuyorum. Bence burada falci yakin geçmisi gelecek olarak anlatiyor...Elifsucan fena değil ama o da geçmiş, an ve geleceği biraz karıştırıyor sanki :)
Ya bu yorumunuzu shaylaya fal gönderdikten sonra gördüğüm için çok üzüldümKızlar selam bugün aldığım haberlerle işte aşkta olumsuz oldu. Pembe pembe tablolar çizen falcıları yazacağım. Son baktırdığımdan başa doğru gidiyorum. AYRICA KESİN KARARIMDIR TELLWE'de fal baktırmayacağım. Site yol geçen hanı gibi. Baktıracaksanız da tavsiyem sürekli farklı üyelik alın. Ciddi şekilde falcıların ortak hareket ettiğini düşünüyorum.
MEDYUMCETİN : iş bilemedi, aşk bilemedi tam tersi
FALCANAY : iş bilemedi, aşk bilemedi tam tersi
KLOTHOYAGMUR : iş bilemedi, aşk bilemedi tam tersi
FREYA1 : iş bilemedi, aşk bilemedi
GİZEMLİEFSUN : iş bilemedi, aşk bildi
YAGMURADAM1964 : iş bilemedi, aşk bilemedi
ELİFSEKER : ikisinde bilemedi
UYUMSUZ : iş bilemedi, aşk onuda bilemedi diyebiliriz
KEHANETTİN : iş bilemedi, aşk bilemedi
SHAYLA : iş bilemedi, aşk bilemedi
MEDYUMAZAD : iş bilemedi aşk bilemedi
Şimdi shayla'nın falına tekrar baktım, dönüş yapmayacak size demiş eski ile ilgili ama baktırmamdan 1 ay sonra başka birini sokmuş hayatıma ama öyle biri yok tabi ki :)... Yani çok üzülecek bir durum yok.Ya bu yorumunuzu shaylaya fal gönderdikten sonra gördüğüm için çok üzüldümismini burada aratmıştım daha önceki bir yorumunuzda ilişkimin biteceğini bilen sadece iki kişi oldu biri shayla yazmışsınız onu görmüştüm ben
Bana çünkü olumlu bir yorum yaptı bilmesini çok isterim.
Teşekkür ederim :)Şimdi shayla'nın falına tekrar baktım, dönüş yapmayacak size demiş eski ile ilgili ama baktırmamdan 1 ay sonra başka birini sokmuş hayatıma ama öyle biri yok tabi ki :)... Yani çok üzülecek bir durum yok.