- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.581
Elifsucanın dediği birşeyi yaşadım hatta son dönemde iki şeyi yaşadım. Cerenin kahvesi de süreci bildi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ikisine ne falı baktirdinizr ben de Baktirdim şu anda bir gelişme yokElifsucanın dediği birşeyi yaşadım hatta son dönemde iki şeyi yaşadım. Cerenin kahvesi de süreci bildi.
Ben hepsinde kahve attımHer ikisine ne falı baktirdinizr ben de Baktirdim şu anda bir gelişme yok
3.sınıf bir falcısariella2 çıkan varmı
O ne demekk3.sınıf bir falcı
Canım.sizde verdiği vadeler tuttu mu ben bir kez BAKTIRDIM tutarlı bir faldı ama vade vermedi gelişen bir durumda yok şimdilik 20 gün önce batırmıştımŞimdi baktım da cereninkahvesi de çok tutarlı yorumlar yapmış ve çıkmış. Onu beğenmeyen falı çıkmayan var mı acaba?
Bana verdiği vade mart nisan gibi canım ama olaylar onun dediği gibi ilerledi ve ilerliyorCanım.sizde verdiği vadeler tuttu mu ben bir kez BAKTIRDIM tutarlı bir faldı ama vade vermedi gelişen bir durumda yok şimdilik 20 gün önce batırmıştım
Bana çok güzel yorum yaptı Ve söylediklerini hepsini yaşadım olumsuzda olsa söylüyor gerçekleri duymak güzel belki sizin istemediğiniz şeyleri söylediği için öyle diyorsunuz ben beğendim bazen gerçekleri duymak acı gelir insanaYağmuradam mı? Sakız falı gibiydi. Kimseye tavsiye etmiyorum ben hatta karalistemde bile olabilir
Telwede shalye DENEYEN VARMI arkadassakın baktırmayın paranıza yazık olur ben bakt
sanırım shayla'dan bahsediyorsunuz.Telwede shalye DENEYEN VARMI arkadaslar
melek su mu dedikelri çıkmadıBende sembol fal da fal bakan biriyim ama bi süredir ara verdim :) adım da alexandra sembol biraz pahalı benim müşterilerim çok memnundu fakat benden iyi olduğunu düşündüğüm bir Falcı daha var orda melek ti adı sanırım pahalı ama sesli bakıyor o ben mesajda bakıyorum sana tavsiyem kızlar çok meraklısı olanlara![]()