tellwe.com'da bakılan fallar!

Şimdi baktım da cereninkahvesi de çok tutarlı yorumlar yapmış ve çıkmış. Onu beğenmeyen falı çıkmayan var mı acaba?

Yağmuradam mı? Sakız falı gibiydi. Kimseye tavsiye etmiyorum ben hatta karalistemde bile olabilir
Bana çok güzel yorum yaptı Ve söylediklerini hepsini yaşadım olumsuzda olsa söylüyor gerçekleri duymak güzel belki sizin istemediğiniz şeyleri söylediği için öyle diyorsunuz ben beğendim bazen gerçekleri duymak acı gelir insana

Telwede shalye DENEYEN VARMI arkadaslar
sanırım shayla'dan bahsediyorsunuz.
paraniza yazık olur gercekten. zaten olumlu yorumların çoğu promosyon fallar. elbette promosyon falıma güzel bir bakim yapılırsa ben de güzel bir yorum yazarim ancak sanki hep ücretli fal atıyorlarmis havasinda yapılmış yorumlar.
işin içinde bir oyun var yani. tellwede müdahale etmiyor ya, ne desek bos. :)

Bende sembol fal da fal bakan biriyim ama bi süredir ara verdim :) adım da alexandra sembol biraz pahalı benim müşterilerim çok memnundu fakat benden iyi olduğunu düşündüğüm bir Falcı daha var orda melek ti adı sanırım pahalı ama sesli bakıyor o ben mesajda bakıyorum sana tavsiyem kızlar çok meraklısı olanlara 🥰😍❤️

Bende sembol fal da fal bakan biriyim ama bi süredir ara verdim :) adım da alexandra sembol biraz pahalı benim müşterilerim çok memnundu fakat benden iyi olduğunu düşündüğüm bir Falcı daha var orda melek ti adı sanırım pahalı ama sesli bakıyor o ben mesajda bakıyorum sana tavsiyem kızlar çok meraklısı olanlara 🥰😍❤️
melek su mu dedikelri çıkmadı

Back
X