tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba, estağfirullah ne kusuru :) elifsucan’a 3 ya da 4 kez baktırdım sanırım. Burada hep bahsedildiği gibi geçmişte yaşadığım şeyleri gelecekte yaşayacakmışım gibi anlattı. ‘Yola gideceksin, kalabalık bir ortama gireceksin’ gibi söylediklerini yaşadım ama mesela oralarda birileriyle tanıştırdı beni, ama ben kimseyle tanışmadım :) Hakkını yiyemem, dediği gibi ilerleyen durumlar oldu ama sonuç dediği gibi olmadı. Bir de en son baktığı fal benimle çok çok alakasız bir faldı. Çalışmadığım halde iş ortamımdan bahsetti, aklımdaki kişiyle hiç ortak tanıdığımız olmamasına rağmen ortak bi tanıdığımızın aracı olacağını falan söyledi. O falından sonra bir daha hiç baktırmadım. Üzülmeyin lütfen, size söyledikleri çıkar umarım. Hem çıktı diyenler de olmuştu sanırım, siz çıkmayacak diye üzülmeyin lütfen :KK68:

Yok üzüldüm’ü lafın gelişi söyledim alıştık artık çıkmayan fallara 😂❤️ Herkesin enerjisi farklı ben biraz tuhafım sanırım bana da kimseye tutmayan falcılar tutabiliyor bekleyip göreceğim artık... çoook teşekkür ederim detaylı cevabınız için, inşallah hepimizin olumlu falları çıksın🤗

Yok üzüldüm’ü lafın gelişi söyledim alıştık artık çıkmayan fallara 😂❤️ Herkesin enerjisi farklı ben biraz tuhafım sanırım bana da kimseye tutmayan falcılar tutabiliyor bekleyip göreceğim artık... çoook teşekkür ederim detaylı cevabınız için, inşallah hepimizin olumlu falları çıksın🤗
Rica ederim, ne demek ☺️ İşte ben de bu enerji işine inanıyorum, başkalarının memnun kalmadıkları bende başarılı olabiliyor. O yüzden benimkilere hiç takılmayın, söylediği tüm güzel şeyler çıkar inşallah 🧡

Hemen gönderiyorum iletişim bilgilerini. Haziranda baktırdığımda 50 liraydı ama 75 yapmış sanırım. İlk falı 2 sene sonra çıktığı için belki vadeleri uzuyordur diye düşünüyorum artık :)
Benim de 2.kez baktırdıklarım çıkmıyor nedense, o yüzden dediğin gibi bi kere deneyip bırakıyorum artık. Mesajı da atıyorum şimdi :)
bu yeliz diye bahsettiğiniz yumi mi? ve yesilcingene baktırdınız mı merak ettim

bu yeliz diye bahsettiğiniz yumi mi? ve yesilcingene baktırdınız mı merak ettim
Hayır değil, Yeliz’i İstanbul’da falcılar başlığında bulmuştum telefonda bakıyor. Yeşilçingeneye hiç baktırmadım, olumsuz olduğunu duyunca vazgeçmiştim :)

Hayır değil, Yeliz’i İstanbul’da falcılar başlığında bulmuştum telefonda bakıyor. Yeşilçingeneye hiç baktırmadım, olumsuz olduğunu duyunca vazgeçmiştim :)
beğendiniz anladığım kadarıyla, ben yorumları okudum ama yelizi detaylı anlattıysanız da kaçırdım heralde

beğendiniz anladığım kadarıyla, ben yorumları okudum ama yelizi detaylı anlattıysanız da kaçırdım heralde
Yeliz’i İstanbulda falcılar başlığında anlatmıştım, burada hiç anlatmadım sanırım :) ben memnun kalmıştım ama hiç beğenmeyeni de var tabii ki

Tellwe zaten pro. bi site degil diye uzun zamandir konusuyoruz ama artik işin suyu çıktı iyice. Medyum Cetin TL 50 yapmış. TL 10-15 ken atardim. Sadece bi kere ben hiç sormadan cok önemli gelismeleri gördü aşk hayatıyla ilgili onun dışında uzun ve karışık anlatiminda bazı küçük detayları öngörmüşlüğü vardır.
Kalbime denen şahıs biosunda herkes deneyebilsin diye kahveyi TL 5 tuttugunu yazmiş hani nerede TL 20 kahvesi ve bir kere indirim yapmiştı biraz diye gönderdim; 24 saate yakin bekletip bu sürede defalarca çevrimiçi olduğu halde falı ignore edip en sonunda enerjim yok yazip iade etti. Bu arada duvarina da yazmiştim falima bakacakmisiniz diye ertesi sabah baktim duvarini kapamiş. Bu köylü kurnazlıklarına ne gerek var. Bakmak istemiyorsan hemen iade et. Yok, bekleyen fal görünce gönderen daha çok olur diye kanittirip son ana kadar bekletiyor. Biraz indirimle dikkat cekip fal almak, baktı danışanlar var hop tekrar fiyat yükseltip gelen fali ignore edip en sonunda yorumlamayip iade etmek gibi küçük oyunlarla anca batarsın sen.
Canım sen medyumcetine batırmışsın galiba çıkmadımı benim moralimi çok bozdu kesin konuştu sayfasında ki yorumlarda hep çıkıyor yazmis

Canım sen medyumcetine batırmışsın galiba çıkmadımı benim moralimi çok bozdu kesin konuştu sayfasında ki yorumlarda hep çıkıyor yazmis
Uzun suredir baktirmadim cunku sorumda sadece kendisine verdigim bir bilgiyi bir baska falci kendi bilmis gibi soyleyince tellweye sikayet ettim ve o profil kapatildi. Muhtemelen kendisi coklu profildi Ayni durumu buradan bir arkadasima da yapmisti ve ilk arkadas farketti, bir daha da gitmedim. Bana sorularimla ilgili degil de daha cok kendi gorup soyledigi detayli bir yorumu cikti bir de karsi tarafin benim icin yolculuk etmek isteyecegin, bir baska falinda da karsi tarafla iletisimi kesecegimi bildi. bu tarz durumlari detaylariyla bildi.

TELWEDE fal cananay a baktirdim çok çok olumsuz..bazende bu falcılar sırf ben pembeci değilim gercekciyim havalarında çok acımasız konuşuyorlar asla kimseye tavsiye etmiyorum zaten falın sonunu çok saçmalamış komşu teyze gibi dağ bayır ağaçla suslemis

Teşekkürler aslında daha önce batıktırdım söylediği bir kaç şey çıktı ama çok param yok o yüzden emin olmak istedim bir kaç olumlu veya olumsuz yoruma göre son kuruşumu fala yatırcam
Ben beğenmedim eski sevgilimi hala iliskimiz var gibi yorumladi

Back
X