- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.141
ay kesinlikle ya internette baktım online seanslarda bile 30 dakikası 60 liraya olan varO kadar param olsa ona vereceğime psikoloğa giderim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kesinlikle ya internette baktım online seanslarda bile 30 dakikası 60 liraya olan varO kadar param olsa ona vereceğime psikoloğa giderim![]()
Bana da paslasana ya henüz o kadar uygun ücreliyi bulamamıştım. Kötü müdür sence?ay kesinlikle ya internette baktım online seanslarda bile 30 dakikası 60 liraya olan var![]()
o kadar incelemedim açıkcası kötü iyi diyemem fakat bi yorumları oku istersen siteyi bulup hemen atıyorumBana da paslasana ya henüz o kadar uygun ücreliyi bulamamıştım. Kötü müdür sence?
psikolog ofisi sitenin adı 69tlden başlıyor ücretleri bir bak istersen fiyatları bayağı iyi çünkü benim çalıştığım yerdeki ücretlerimiz bunun 2 katı neredeyseBana da paslasana ya henüz o kadar uygun ücreliyi bulamamıştım. Kötü müdür sence?
Pembe bisey duymak istemiyorum ki gerçek olsun yeterDemet8888 100 kredi olmuş inanamıyorum ya tamam fal seviyoruz falan ama 50-60 liradan fazla para hayatta dökmem. Birde sürekli sırada birileri var sohbeti güzel gerçekten fakat pembe tablo için de 100 lira fazla ya![]()
Çok uygun cidden böylesini hiç duymamıştım :) teşekkür ederimpsikolog ofisi sitenin adı 69tlden başlıyor ücretleri bir bak istersen fiyatları bayağı iyi çünkü benim çalıştığım yerdeki ücretlerimiz bunun 2 katı neredeyse
Demet88 hisli bi kadın aslında dediği bi iki şeyde çıktı ama sonu pespembeDemet8888 100 kredi olmuş inanamıyorum ya tamam fal seviyoruz falan ama 50-60 liradan fazla para hayatta dökmem. Birde sürekli sırada birileri var sohbeti güzel gerçekten fakat pembe tablo için de 100 lira fazla ya![]()
Ben baktırdım bir kaç defa sohbetini sevmiştim ama dedikleri hiç çıkmadı. Soru sormuştum mesela sen olumlu düşün yeter gibi şeyler söylediPembe bisey duymak istemiyorum ki gerçek olsun yeterbence de 100tl verilmez bir fala max. 50tl.bende onun profiline bakınca çok pof pofcu bir çizgide gibi gördüm
baktirmadim hiç ona.
Kesinlikle yorumları bir oku aldıkları eğitimleri eğer ki iyiyse denemekten zarar gelmez benceÇok uygun cidden böylesini hiç duymamıştım :) teşekkür ederim
Evet genel olarak söyledikleri doğru anlık çok iyi biliyor fakat sonu gerçekten pembe talepte çok olunca tabii 100 lira yaparDemet88 hisli bi kadın aslında dediği bi iki şeyde çıktı ama sonu pespembe100 lira çok yani
ooo en sevdiğim.. evita bize bedava söylüyor günde 1 defa deseydin....Ben baktırdım bir kaç defa sohbetini sevmiştim ama dedikleri hiç çıkmadı. Soru sormuştum mesela sen olumlu düşün yeter gibi şeyler söyledi![]()
belki olumsuzu söyleyemiyordur.o kadar iyiyse giriş gelişme kısımları...Evet genel olarak söyledikleri doğru anlık çok iyi biliyor fakat sonu gerçekten pembe talepte çok olunca tabii 100 lira yapar![]()
ahahahaha kesinlikle yaaooo en sevdiğim.. evita bize bedava söylüyor günde 1 defa deseydin....
şaşırıp kalmadım aslında okuması keyifliydi sadece ben kibar insanları çok seviyorum demette aynı şekilde çok kibar kalpli falan konuştu benimle canımlar hanımlar kalbimi çaldı öylelikle tabi ben 1 ay önce falan baktırdım o zaman 50-60 civarındaydı ücreti şimdi 100 artık canımlar cicimler etki etmezbelki olumsuzu söyleyemiyordur.o kadar iyiyse giriş gelişme kısımları...
Olumlu dusunebilmeyi bizde biliyoruz yaniBen baktırdım bir kaç defa sohbetini sevmiştim ama dedikleri hiç çıkmadı. Soru sormuştum mesela sen olumlu düşün yeter gibi şeyler söyledi![]()
Var ya bende acayip iğreti olurum canım,cicim,kuzum vs'den...çok sert de garip gelir rahatsız etmişim gibi...ikisinin ortası...şaşırıp kalmadım aslında okuması keyifliydi sadece ben kibar insanları çok seviyorum demette aynı şekilde çok kibar kalpli falan konuştu benimle canımlar hanımlar kalbimi çaldı öylelikle tabi ben 1 ay önce falan baktırdım o zaman 50-60 civarındaydı ücreti şimdi 100 artık canımlar cicimler etki etmez![]()
kesinlikle ya birde ben psikoloğum terzi kendi söküğünü dikemez ya o iş aynenOlumlu dusunebilmeyi bizde biliyoruz yaniama olmuyor işte
![]()
ahaahaha yok yaa ben bayılıyorum kibar konuşuyormuş gibi hissettiriyor banaVar ya bende acayip iğreti olurum canım,cicim,kuzum vs'den...çok sert de garip gelir rahatsız etmişim gibi...ikisinin ortası...
Ben gestalt - varoluşçu terapi uygulayan bir psikolog arıyorum, çok zor bulabiliyorum. Bulduklarımın da seans ücreti çok fazla benim bütçem açısındanKesinlikle yorumları bir oku aldıkları eğitimleri eğer ki iyiyse denemekten zarar gelmez bence