- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #36.961
Eysanfalın baktığı falın bi kısmı çıktı bana ama şu an uzakta görünüyor galibaKimi önerirsiniz kızlar Tellwe’de? Acil baktırasım geldi ve kredim geri iade edildi, psişikhatun a atmıştım 24 saat sonrasında dönüş yapıp covid olduğunu bakım yapamayacağını söylemiş. Ee hastaysan niye sitede online sın o zaman? Onu da anlamadım ya neyse
Evet ben de baktım şimdi öyle görünüyor. En kötü deneme yanılma yöntemiyle birine yollayıp keşfedicem napalım. Çok sağol ama tavsiye içinEysanfalın baktığı falın bi kısmı çıktı bana ama şu an uzakta görünüyor galiba
Evet dün bir sıkıntı vardı orada, ben de hem web hem mobile sürümünden açamadım uzun süreTellweyi acabiliyor musunuz?
Ben ona baktirmustim.ya evet kesinlikle burayı takip ediyorlar, seyi hatırlıyorum burada biri bir konu acmıstı ankarada onceden mihriye diye bir falcı varmıs da meshur cok iyiymis vs onu arıyormus, neyse hemen akabinde tellwede mihriye diye bir falcı ortaya cıktı ve kendisi hakkında ankarada yasadıgına dair falan bir seyler yazmıstıhani o yuzden cok komik kacıyor artık boyle seyler
Bilmem ben hıc denemedimBen ona baktirmustim.
Nasıl çıkıyor mu?
Gerçekten burdan okuyup kendine karekter yaratması komik.Bilmem ben hıc denemedim
Evet burayı hepsı takıp ediyor ve kimin ismi geçse zaten birden fiyatı üçe katlanıyorGerçekten burdan okuyup kendine karekter yaratması komik.
Sahtekar demek ki.
Ben baktirmistim zaten şu an için çıkan birşey yok .
Karekter analizi iyiydi onu da ben anlatmıştım zaten
Evet öyledir.Evet burayı hepsı takıp ediyor ve kimin ismi geçse zaten birden fiyatı üçe katlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?