- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #37.181
Yasmn 47 iki gündür millet kuyruk olmuş atıyorum onuncu sıra zaman aşımı suan da fal seçenekleri yok bahsettiğim uygun fiyatlı oydu ama kendisinde sıra çok ve asla sıra gelmeden süre doluyor şuan da da yok zaten :/Hisli27 nin söylediği bir konu patlamak üzere, Yasmn47 adlı falcının dediği şekilde ilerliyor. 100 kredimin gitmesine yanıyorum
Deneyelimyenilerden theyasmini de begendim deneyen var mi ?
TutturamiyorSerüvende şartlı attığı için iptal ettmiştim ama merak ettiğim falcı ama şartlı kabul edemem ne yazıkki.
Evet bu ara pek alamıyor sanırım, fal seçenekleri çeşitliydi şu an onları kaldırmış evet. 5 gün önce baktırdım ben belki bayram sebebi ile öyledir.Yasmn 47 iki gündür millet kuyruk olmuş atıyorum onuncu sıra zaman aşımı suan da fal seçenekleri yok bahsettiğim uygun fiyatlı oydu ama kendisinde sıra çok ve asla sıra gelmeden süre doluyor şuan da da yok zaten :/
Ben baktırdım sorduğum soruya güzel yanıt verdi ama detaylı değildi tabi. Sallamasyon yoktu bakmış fala belliydi.yenilerden theyasmini de begendim deneyen var mi ?
Bende ikiside aynı konuşmuştuHisli27 nin söylediği bir konu patlamak üzere, Yasmn47 adlı falcının dediği şekilde ilerliyor. 100 kredimin gitmesine yanıyorum
Beğendiniz mi siz? Güzel bakıyor mu?Evet bu ara pek alamıyor sanırım, fal seçenekleri çeşitliydi şu an onları kaldırmış evet. 5 gün önce baktırdım ben belki bayram sebebi ile öyledir.
Merhaba Birsen’e baktırmıştım birkaç yol önce beğenmemiştim genel yorumlar yapmıştı.Telwede birsen67 ve Simaytekine baktiran varmi
Anladım simay tekin kaldi ozaman merak ettiğim artik teşekkür ederimMerhaba Birsen’e baktırmıştım birkaç yol önce beğenmemiştim genel yorumlar yapmıştı.
Yasmn47 yi denediniz mi?Anladım simay tekin kaldi ozaman merak ettiğim artik teşekkür ederim
yasmn47 ye boşuna fal atmayın öyle günlerce bekletiyor sonra kapatyıor sonra tekrar açıyor :)Yasmn47 yi denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?