- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.281
Aa belki olur kötü düşünmeAy benim imkansız davamada cok olumlu konustu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa belki olur kötü düşünmeAy benim imkansız davamada cok olumlu konustu![]()
Allahtan ümit kesilmezAa belki olur kötü düşünme![]()
Bana aşırı pembe baktı, şaşırdımperalina gelmiş atıyım dedim 2 gun bekletti iade etti![]()
Peralina önceden bende bilmişti ama bende attım şartlı fal isteği yolladı bakmadı sonra da. GaripBana aşırı pembe baktı, şaşırdım
Nezaman attın ki?Peralina önceden bende bilmişti ama bende attım şartlı fal isteği yolladı bakmadı sonra da. Garip
Ben begenmedim belkide olumsuz baktigi icinperalina gelmiş atıyım dedim 2 gun bekletti iade etti![]()
Bende Manolya ismini hatırladım gibi eskilerden, ama yorumlara bakınca yeni gibiydi. Acaba ben mi karıştırdım diye düşünmüşüm hattaNelifer bana 9 dk içinde bildiğiniz destan yazmış, çıkar mı çıkmaz mı orasını bilmem. Sadece ne zaman okudu ve bu kadar kısa sürede bu kadar uzun bir yorum yaptı ona şaşırdım. Manolya'ya daha önce atmıştım ve iade etmişti, şimdi tekrar attım bakalım iade etmezse merak ediyorum yorumunu çünkü bayağı popüler o da.
sesli yazdırıyor sanırım noktalama büyük harf falan pek dikkat etmiyorNelifer bana 9 dk içinde bildiğiniz destan yazmış, çıkar mı çıkmaz mı orasını bilmem. Sadece ne zaman okudu ve bu kadar kısa sürede bu kadar uzun bir yorum yaptı ona şaşırdım. Manolya'ya daha önce atmıştım ve iade etmişti, şimdi tekrar attım bakalım iade etmezse merak ediyorum yorumunu çünkü bayağı popüler o da.
Benim dediğim Manollya, yeni falcılardan. Yorumlar çok iyi, bakarsa bildiririm ben de fikrimiBende Manolya ismini hatırladım gibi eskilerden, ama yorumlara bakınca yeni gibiydi. Acaba ben mi karıştırdım diye düşünmüşüm hatta
bana da aynısı olduPeralina önceden bende bilmişti ama bende attım şartlı fal isteği yolladı bakmadı sonra da. Garip
analizi dogru muyduBen begenmedim belkide olumsuz baktigi icin![]()
Bana da 5 dk da baktı kesinlikle ne ara soruyu okudu ne ara yazdı çok garip hiç beğenmedim falıda normal bir fal öyle vaov falan değil ne tarih vermiş ne bir ayrıntı.Nelifer bana 9 dk içinde bildiğiniz destan yazmış, çıkar mı çıkmaz mı orasını bilmem. Sadece ne zaman okudu ve bu kadar kısa sürede bu kadar uzun bir yorum yaptı ona şaşırdım. Manolya'ya daha önce atmıştım ve iade etmişti, şimdi tekrar attım bakalım iade etmezse merak ediyorum yorumunu çünkü bayağı popüler o da.
Ya acikcasi sanki sirf olumsuz yorum yapmak icin yapmis. Ornegin yorumundan bir kismini paylasiyim: aklinda varmisin? Yoksun diyemem ama askla ozlemle deil. Ikinci kisidende bahsetti.. Yani olumsuzuda karsi tarafi kirmadan, dokmeden aktarmak onemli benceanalizi dogru muydu
Olumlu muydu hepsiNelifer bana 9 dk içinde bildiğiniz destan yazmış, çıkar mı çıkmaz mı orasını bilmem. Sadece ne zaman okudu ve bu kadar kısa sürede bu kadar uzun bir yorum yaptı ona şaşırdım. Manolya'ya daha önce atmıştım ve iade etmişti, şimdi tekrar attım bakalım iade etmezse merak ediyorum yorumunu çünkü bayağı popüler o da.
Bazen kapatıyor canımLenoraaras a baktırayım dedim ama bulamadım fal seçenekleri açıl görünmüyordu. İlk defa baktıracaktım niye öyle oldu ki? Girdiğinde mi fal seçenekleri açılıyor?
Nelifer olumluydu ama kopya olduğunu düşünmüyorum çünkü sorularım cevaplanmıştı. Çok kısa sürede, çok uzun bir yorum olması garip geldi sadece. Manollya'da bakmış falıma, sesli ve çok özenli bakmış. Beğendim ben.Olumlu muydu hepsi