• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

aycanaltin ve denizcelik aynı kişiler gibi duuryor
sitede birden fazla falcı hesabı açmak yasaktı? tellwe o kadar gevsek ki bu konularda

Merhabalar kızlar bende sizin gibi fal hastasıyım.. Bir ara paylaşmıştım bir kaç falcıları ama şimdilik için makbuleabla, Lunatarot ve tekrardan durinarbeli denedim.

Sürekli girdiğim falcı fallawyu dediklerinle resmen yasiyorum. Çok kötü bir dönemin içinde geçtim bana özelden yazmak isterseniz anlatirim size. Fallawyunun dedikler oldu yaşadım .

Bakalım diğerlerini bugün denedim katina yorumumu bekliyorum :) çokta inanmayalım fallara kızlar 😂😂😂😂😂

Merhabalar kızlar bende sizin gibi fal hastasıyım.. Bir ara paylaşmıştım bir kaç falcıları ama şimdilik için makbuleabla, Lunatarot ve tekrardan durinarbeli denedim.

Sürekli girdiğim falcı fallawyu dediklerinle resmen yasiyorum. Çok kötü bir dönemin içinde geçtim bana özelden yazmak isterseniz anlatirim size. Fallawyunun dedikler oldu yaşadım .

Bakalım diğerlerini bugün denedim katina yorumumu bekliyorum :) çokta inanmayalım fallara kızlar 😂😂😂😂😂
Bunların üçünü de hiç beğenmedim🙂 enerji meselesi demek

fallawyu bende sevdim çok nokta atışı yaptı gerçekten. yorumlarda da dediğin oldu tekrar geldim demişler hep. vadesini bekliyorum bakalım..

Arkadaşlar Tellwe de özellikle yazılı fallarda bazı falcıların yapay zekaya baktırdıklarını düşünüyorum, çünkü aynı yazım stili orasıyla. Gerçekten kimseye güven kalmadı ya
Tellwe'den her şey beklenir, o kadar ilgi ve alakasız bir site ki, eskiden fiyatları uygun diye tercih ederdik ama şimdi öyle uygun da değil ve çok fazla sahte falcı var.

Arkadaşlar Tellwe de özellikle yazılı fallarda bazı falcıların yapay zekaya baktırdıklarını düşünüyorum, çünkü aynı yazım stili orasıyla. Gerçekten kimseye güven kalmadı ya
yazili fal baktirmayin, hatta mumkunse uygulamalardan baktirmayin cogu falci bile degil maalesef

Telve gördüğüm en kötü site.
Destek ekibi hiçbir konuda yardımcı olmuyor hiçbir şey bilmiyorlar herkes çok kolay falcı hesabı açabiliyor bir kişinin beş tane hesabı var orada yazmıştım daha önce buraya çoğu hesap aynı kişiye ait zaten aynı şeyleri yazıyor farkındaysanız bir paragraf ve fiyatları da aynı hep bütün hesaplarının

birebir aynı cümleyi yazan farklı falcılar var telwede,ben ücretsiz fal attığımdan botlara denk geliyor olabilirim de. ama uygulamaların hepsi falcı gibi davranan dümdüz insanlardan ibaret bence.

Makbuleablaya baktırdım soruyu bile okumamış. Lgbti kişileri hetero gibi bir satılık fal olarak 3-5 kelime sallamış. Bitiren tarafı dahi yanlis anlamış. Evet kesinlikle tellwe en saçma sapan fal sitesi.

Hangi falcilar? Denk gelmeyelim.

Manollyaa zamanı olunca yorumlayacağını soyledigi falı 30 saat bekletti ve az önce hiçbir sebep sunmadan iptal etti. Kara listeye aldım. Bunlar kendilerini Baba Vanga falan mı sanıyor bu kibir nereden geliyor?

Merhaba son zamanlarda çok fal baktırdım bazı falcilar yapay zekaya baktiriyor denmiş evet arvenden ben de şüphelendim inanılmaz uzun ve çabuk bakıyor 3-4 fal attım ona bir dediği iki günde patladı fakat lunatarot falimla ilgili soru ekranı açtı çok ilgiliydi fala kendi bakıyor söylediği şeyler tutarlı ve spesifikti üç kez baktırdım iyi bence. Şu an favorim manolya iki kez baktirdim ve dediği yönde ilerliyor. Loniera var o da ilgili güzel baktı ama çıkar çıkmaz sonuç şu an belli değil. Gamze Güzel vasatti.
Ben de falllawyu yu merak ediyorum çok ama ücret çok baktiran çogunluk memnun mu kendisinden?

Merhaba son zamanlarda çok fal baktırdım bazı falcilar yapay zekaya baktiriyor denmiş evet arvenden ben de şüphelendim inanılmaz uzun ve çabuk bakıyor 3-4 fal attım ona bir dediği iki günde patladı fakat lunatarot falimla ilgili soru ekranı açtı çok ilgiliydi fala kendi bakıyor söylediği şeyler tutarlı ve spesifikti üç kez baktırdım iyi bence. Şu an favorim manolya iki kez baktirdim ve dediği yönde ilerliyor. Loniera var o da ilgili güzel baktı ama çıkar çıkmaz sonuç şu an belli değil. Gamze Güzel vasatti.
Ben de falllawyu yu merak ediyorum çok ama ücret çok baktiran çogunluk memnun mu kendisinden?
Fallawyu geçen çok kötü patladı bende

Geçen sene baktırmıştım tersi oldu

Back
X